Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Gruodžio » 25

Ką slepia Pamišėlio dėžutė?

Tinklalapio ,,Reddit“ vartotojas, pasivadinęs TramStopDan, šiukšlių konteineryje rado rankų darbo seną medinę dėžutę, kuri iš pirmo žvilgsnio neatrodė kažkuo ypatinga: yra kilpos, rankena ir keletas užraktų.

Bet tai, kas buvo viduje, gerokai nustebino. Tai šūsnis popierių, panašių į kažkieno dienoraštinius užrašus: laiškai, atvirukai, keistų būtybių bibliniai piešiniai, NSO eskizai. Yra užrašai apie paslaptingų objektų pasirodymą danguje nuo 1960-ų iki 1980 m. ir 1930-ųjų metų ranka piešti žemėlapiai. Dėžutę radėjas pavadino ,,pamišėlio dėžute“.

Čia taip pat buvo keturgalvių dangiškųjų būtybių su sparnais ir kanopomis piešiniai, kaip iš Ezechielio knygos, ir kiti eskizai, susiję su supratimu apie ateivius. Be to, buvo rasta ir žemiškų atvaizdų, kaip, pavyzdžiui, neužpatentuotų geležinkelio ratų brėžiniai.

Kai šiuos piešinius, eskizus ir laiškus TramStopDan paviešino tinklalapyje, ,,Reddit“ vartotojai uždavinėjo klausimus, kodėl šios kolekcijos savininkui reikėjo užlėpti juos lagaminėlyje ir tiesiog išmesti? Ar buvo dailininkas liudininku ateivių iš kitų dimensijų? Ar šie piešiniai yra ,,tikri liudijimai“ ar pamišėlio kliedesiai? O gal visa kolekcija tik kažkieno pokštas? Galbūt tai menininko – grafiko projektas, kuris sukūrė puikiai sumanytą nuoseklią kompoziciją, naujos kartos meną.

Į šiuos klausimus nėra vienareikšmių atsakymų. Galbūt lagaminas-dėžutė, kuriame yra kažkieno aistros sąmokslo teorijoms turinys, tiesiog pasirodė nereikalingas ir jis atsidūrė sąvartyne.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
21.05.2024 laikas 21:44 Geriausias gydytojas skambina pavojaus varpais: 'Beveik visi skiepyti nuo vakcinos patiria insultą ir miršta'

Pasaulyje pripažintas medicinos dėstytojas daktaras Džonas Kempbelas (John Campbell) perspėjo, kad beveik visi paskiepyti pacientai netrukus po COVID-19 mRNA injekcijos patiria insultą.

Skaityti daugiau

21.05.2024 laikas 21:26 Luizianos valstija oficialiai uždraudė WEF ir PSO darbotvarkę
Luizianos valstijos įstatymų leidėjai nubalsavo už tai, kad būtų uždrausta WEF, JT ir PSO atstovams veikti valstijoje, siekiant išgyvendinti globalistų darbotvarkės įgyvendinimą.

Skaityti daugiau

21.05.2024 laikas 21:03 Pasaulio bankas pasirašė sutartį su Vakarų valstybėmis dėl visiško ūkininkavimo panaikinimo
Pasaulio bankas paskelbė pranešimą Vakarų valstybėms, kad jos turi visiškai atsisakyti ūkininkavimo, kad iki 2030 m. pasiektų "grynąjį nulinį išmetamųjų teršalų kiekį".

Skaityti daugiau