Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Kovo » 19

Stambule vėl sninga, šalį užklupo nauja šalčio banga

Šalį užklupo nauja šalčio banga, kuri sutrikdė gyvenimą, privertė uždaryti mokyklas ir provincijose paskelbė orų pavojų.

Dėl gausaus snygio iki kovo 21 d. maždaug 17 iš 81 Turkijos provincijos, įskaitant didžiausią Turkijos didmiestį Stambulą, kuriame per pastaruosius tris mėnesius iškrito jau trečia sniego banga, atšaukė dieninį mokymą.

Turkijos valstybinė meteorologijos tarnyba paskelbė geltonąjį pavojų maždaug 26 provincijose ir oranžinį pavojų aštuoniuose miestuose.

Savaitgalį visoje šalyje temperatūra nukris 2-5 laipsniais Celsijaus, teigiama kovo 18 d. tarnybos pranešime.

Meteorologai ypač perspėjo Marmuro regiono, vakarinių Juodosios jūros regiono provincijų ir rytinių bei pietrytinių provincijų gyventojus dėl gausaus snygio.

Pasak eksperto, šalies rytuose gali kilti lavinų pavojus, centrinėse Anatolijos provincijose galimos šalnos, o šalies vakaruose - stiprus vėjas.

"Vakarinėse pakrantės provincijose vėjo greitis gali siekti apie 70 kilometrų per valandą", - pridūrė meteorologijos tarnyba.

"Geltonasis įspėjimas" skelbiamas, kai yra "potenciali meteorologinio reiškinio grėsmė".

Meteorologai retai skelbia "oranžinį pavojaus signalą", kuris reiškia žalos ir nuostolių galimybę esant "pavojingoms oro sąlygoms".

Po pirmosios sniego bangos, sutrikdžiusios kasdienį gyvenimą sausio mėnesį, ir keturių dienų lietaus kovo 10-14 d., kovo 18 d. Stambulą vėl užklupo sniegas.

Daugelį europinės miesto dalies rajonų, tokių kaip Beylikdüzü ir Arnavutköy, padengė sniegas, nes valdžios institucijos perspėjo, kad savaitgalį toliau snigs ir pustys.

Stambulo meras Ekrem Imamoglu patarė miesto gyventojams savaitgalį naudotis viešuoju transportu, o ne nuosavais automobiliais.

"Laukiame gausių kritulių, ypač šeštadienį [kovo 19 d.]", - pažymėjo meras.

Nepalankios oro sąlygos taip pat paveikė oro eismą mieste. Kovo 19 d. pagrindinė Turkijos oro vežėja "Turkish Airlines" atšaukė 100 skrydžių dviejuose Stambulo oro uostuose.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau