Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

JK: 2 000 000 elnių „stebimi“ dėl „Covid“ virusui išplitus JAV bandose

Po to, kai JAV bandose buvo aptiktas didelis "Covid" viruso kiekis, atidžiai stebimas jo kiekis tarp Didžiosios Britanijos elnių.

Teigiama, kad JAV mokslininkai aptinka vis daugiau įrodymų, kad virusas gali laisvai plisti ir mutuoti tarp gyvūnų rūšių.

Nors Covid atvejų tarp Europos elnių nenustatyta, ekspertai sutinka, kad nebūtų keista, jei jis būtų nustatytas, atsižvelgiant į didelį jo paplitimą tarp žmonių.

MSN praneša: Viename tyrime Kanadoje netgi nustatytas pirmasis atvejis, kai virusas iš elnio peršoko žmogui.

Atskiri tyrimai parodė, kad virusas gali plisti tarp baltauodegių elnių JAV, o vieno tokio tyrimo metu net 40 % tirtų gyvūnų buvo teigiami.

Genomo sekos nustatymas patvirtino, kad nauji viruso variantai ne tik plinta tarp žmonių, bet ir toliau evoliucionuoja tarp naujų šeimininkų.

Kaip teigiama žurnale "Nature" paskelbtame pranešime, 30-yje valstybių, kuriose gyvūnas buvo ištirtas dėl Covid-19, 24-iose nustatytas tam tikras infekcijos lygis.

Nėra įrodymų, kad Covid-19 cirkuliuoja tarp britų elnių, tačiau jie yra viena iš daugelio rūšių, kurios yra atidžiai stebimos.

Praėjusiais metais Gyvūnų ir augalų sveikatos agentūros sudaryta darbo grupė reguliariai tikrina, ar kelios gyvūnų populiacijos, įskaitant lapes, norkes, barsukus ir šikšnosparnius, taip pat elnius, nėra užsikrėtusios.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip.., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 15:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišinys nuo karščiavimo, temperatūros
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, temperatūra. Ingredientai: liepos žiedai, čiobrelis, ramunėlės žiedai, vanduo.

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau