Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Gamtos Paslaptys » 2022 » Birželio » 24

Beždžionės įsiveržė į kaimą, pagrobė kūdikį ir jį nužudė

Tanzanijoje, Rytų Afrikoje, būrys babuinų žiauriai užpuolė vietos kaimą, pagrobė mažą vaiką ir jį nužudė.

Vietos laikraštis "The Citizen" praneša, kad beždžionės praėjusio šeštadienio popietę vidury baltos dienos įsiveržė į Tanzanijos Mwamgongo kaimą ir įsibrovė į vietos gyventojo Shayimos Saido (Shayima Said) kiemą. 

Moteris sėdėjo prie savo namų durų ir krūtimi maitino 1 mėnesio sūnų Luhaibą. Prie jos pribėgo babuinai ir akimirksniu išplėšė kūdikį iš jos rankų, o paskui nusinešė jį su savimi.

"Ji šaukėsi pagalbos ir kaimo gyventojai nuskubėjo į jos namus, kad padėtų iš beždžionių gaujos ištraukti kūdikį", - sakė regiono policijos vadas Jamesas Manyama (James Manyama).

Kaimo gyventojams pavyko bendromis jėgomis susekti beždžiones ir jėga atimti iš jų kūdikį. Kūdikio galvoje ir kakle babuinai padarė keletą rimtų žaizdų, kurios kūdikiui buvo mirtinos.

Kai kūdikis pagaliau atsidūrė žmogaus rankose, jis dar buvo gyvas, bet netrukus mirė.

Sakoma, kad Mwamgongo kaimas ribojasi su Gombės nacionaliniu parku, todėl gyvūnų įsibrovimai į kaimą nėra retas reiškinys. Neaišku, kodėl pavianai norėjo žmogaus kūdikio, bet galbūt jie supainiojo jį su savo jaunikliu.
 

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 19:42 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - dilgėlės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas...

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:22 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - kiaulpienės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas....

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 14:29 Kaip atsikratyti amarų ant augalų: veiksminga liaudiška priemonė
Lapiniai amarai greitai susilpnina jaunus augalus, čiulpdami jų sultis ir išskirdami nuodus, todėl lapai susisuka, deformuojasi ir žūsta. Lapiniai amarai yra maži žali (juodi, oranžiniai, pilki) vabaliukai, kurie čiulpia sultis iš minkštųjų augalo da...

Skaityti daugiau