Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 6

Olandijos ūkininkai į protestą dėl trąšų atsivežė tanką; policininkai šovė į traktorių

Nyderlandų protestuotojai perėjo į kitą demonstracijų etapą - prieš "žaliąją" vyriausybės programą, kuria siekiama sumažinti azoto kiekį trąšose ir dėl kurios būtų uždaryta apie 30 % šalies ūkių, pasitelkė tanką.

Tikėtina, kad tankas bus panaudotas maisto paskirstymo centrams blokuoti, po to, kai savaitės pradžioje tam tikslui buvo panaudoti traktoriai.

Pasak žurnalisto Keenano Bekstės, policija taip pat "smurtu griauna blokadas vieną po kitos".

Pasak policijos, grėsminga situacija kilo, kai protestuotojai bandė įvažiuoti į pareigūnų ir tarnybinius automobilius. Tuomet buvo paleisti įspėjamieji šūviai, o pareigūnas taip pat šaudė taikliai. Niekas nebuvo sužeistas, tačiau nukentėjo traktorius. Trys asmenys buvo sulaikyti.

Kadangi policijos pareigūnas paleido šūvius, incidentą tirs Nacionalinis kriminalinių tyrimų departamentas.

Žiūrėkite:

Tuo tarpu:

Remiantis pranešimu, BoerBurgerBeweging parlamento narė Caroline van der Plas nori trečiadienį surengti skubius debatus su ministru pirmininku Rutte dėl eskaluojamų ūkininkų protestų.

"Mačiau vaizdus, kuriuose matyti šūviai į #boeren Fryzijoje. Jau kurį laiką įspėjau dėl eskaluojamų protestų. Trečiadienį noriu apie tai surengti skubius debatus su ministru pirmininku ir J&V ministru. Tai vyksta negerai, sakiau praėjusią savaitę", - rašė ji tviteryje.

* * *

Olandijos ūkininkai, įsiutę dėl vyriausybės planų 50-95 proc. sumažinti azoto išmetimą, dabar ėmėsi blokuoti maisto paskirstymo centrus, protestuodami prieš šį planą, dėl kurio būtų uždarytas maždaug trečdalis Nyderlandų ūkių.

Apie 25 traktoriai stovėjo prie platinimo centro Zaandamo mieste, esančiame į šiaurę nuo Amsterdamo, su plakatais "Mūsų ūkininkai, mūsų ateitis" ir kitais šūkiais, praneša portalas "Fresh Fruit Portal".

Šalies žvejai, solidarizuodamiesi su ūkininkais, taip pat pradėjo blokuoti uostus.

Kitoje protesto akcijoje, vykusioje šiauriniame Drachteno mieste, dalyvavęs traktorininkas ragino žmones "akimirką pagalvoti, ką norite valgyti be ūkininkų".

Streikas sukėlė baimę, kad prekybos centruose gali pritrūkti maisto produktų, nes žvejai, reikšdami solidarumą, taip pat blokavo keletą uostų.

"Prekybos centrai daro viską, ką gali, kad parduotuvės būtų aprūpintos prekėmis, tačiau jei blokados tęsis, gali būti, kad žmonės negalės kasdien apsipirkti", - sakoma Centrinio prekybos maisto produktais biuro pareiškime.

Be to, eismo priežiūros institucijos įspėjo apie vėlavimus ir galimą lėtą vilkikų judėjimą šalies greitkeliuose, o Šipholo oro uostas paragino keliautojus naudotis viešuoju transportu, kad patektų į jo terminalus, baiminantis, kad blokados bus nukreiptos ir į oro uostus. - Šviežių vaisių portalas

Tikimasi, kad būsimos reformos apims gyvulių skaičiaus mažinimą, taip pat ūkių, kurių gyvuliai pagamina daug amoniako, supirkimą.

Tuo tarpu pranešama, kad savaitgalį iš protesto akcijos buvo išprašyti slaptieji policininkai.

Savaitgalio pradžioje ūkininkai protestuodami apipylė vyriausybės įstaigas.

Trumpai tariant, nesipykit su ūkininkais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau