Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 9

Karine Jean-Pierre stengiasi paaiškinti, ar J. Bidenas "žinojo", kad milijonai barelių naftos bus išsiųsti į užsienį (VIDEO)

Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre penktadienį stengėsi paaiškinti, ar Joe Bidenas apskritai žinojo, kad milijonai barelių naftos bus išsiųsti į užsienį.

Kol Joe Bidenas bara degalinių savininkus dėl didelių benzino kainų, jo režimas parduoda JAV strateginius naftos rezervus (SPR) Europai, Indijai ir Kinijai, praneša "Reuters".

"Remiantis duomenimis ir šaltiniais, praėjusį mėnesį į Europą ir Aziją buvo eksportuota daugiau kaip 5 mln. barelių naftos, kuri buvo istorinio JAV nepaprastųjų rezervų išleidimo, siekiant sumažinti degalų kainas šalies viduje, dalis, net ir tuo metu, kai JAV benzino ir dyzelino kainos pasiekė rekordines aukštumas", - rašo "Reuters".

"Iki spalio mėnesio iš strateginių naftos atsargų (SPR) išleidžiama apie 1 mln. barelių per dieną", - rašo "Reuters". "Šis srautas mažina SPR atsargas, kurios praėjusį mėnesį sumažėjo iki žemiausio lygio nuo 1986 m. ... SPR naftos kroviniai taip pat buvo nukreipti į Nyderlandus ir "Reliance" naftos perdirbimo gamyklą Indijoje, teigė šaltinis iš šios pramonės šakos. Trečias krovinys iškeliavo į Kiniją, teigė kitas šaltinis".

Leidinys "The Gateway Pundit" tuomet pranešė, kad naftos atsargos turėtų keliauti į Indiją ir Kiniją.

Būtent taip ir nutiko.

Bidenų nusikalstama šeima gavo 31 mln. dolerių iš bendrovių, susijusių su Kinijos komunistų partijos Valstybės saugumo ministerija. Vienintelis Bidenų režimo išdavikiškų veiksmų karo metu paaiškinimas yra tas, kad jie "sąmoningai bando pakenkti Jungtinėms Valstijoms", - sakė Tuckeris Carlsonas. "Jei tai ir nėra kaltinamasis nusikaltimas, tai tikrai yra apkaltos nusikaltimas".

Karine Jean-Pierre buvo paklausta, ar Bideno administracija žinojo, kad dalis naftos keliauja į užsienį.

KJP sunkiai sekėsi paaiškinti, ką tiksliai žinojo Džo Baidenas (Jeo Biden), ir dėl to apkaltino naftos bendroves.

"Naftos kompanijos sprendžia, ką - žinote, mes negalime kontroliuoti, ką naftos kompanijos daro su savo nafta", - sakė ji.

WATCH:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau