Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Kaip sužinoti, ar vyras apgaudinėja?

Kaip sužinoti, ar partneris santykiuose yra neištikimas? Šiandien pasidalinsiu pagrindiniais neištikimybės požymiais.

Jei labai trumpai apibūdintume pagrindinį požymį, pagal kurį galima suprasti, kad vyras apgaudinėja, jis skambėtų taip: viskas pasikeitė. Tai reiškia, kad moteris pastebi, jog pažįstamas gyvenimas tapo kitoks. Tai gali pasireikšti įvairiai, tačiau svarbu pasitikėti savo intuicija. Tada tikriausiai pastebėsite...

Jo elgesys pasikeitė

Anksčiau vyras grįždavo namo iš darbo pavargęs, eidavo žaisti su vaikais ir žiūrėti televizoriaus. Dabar jis įskrenda į butą, išsako moteriai keletą oficialių komplimentų ir pasineria į savo įtaisą. Neaišku, ką jis ten veikia.

"Kad vyras mane apgaudinėja, supratau iš to, kaip jis elgėsi namuose. Anksčiau jis būdavo ramus ir atsipalaidavęs, bet paskui staiga tapo šiek tiek nervingas. Kaip paaiškėjo vėliau, jis nerimavo, kad aš tai sužinosiu", - sako Jolanta.

santykiai, apgavystės, vyras apgaudinėja

Noras gerai atrodyti

Dažnai vyrai pernelyg nesirūpina savo išvaizda. Užtenka švarių marškinių ir sušukuotų plaukų, kad jis jaustųsi neatremiamas. Tačiau dabar viskas pasikeitė. Staiga jis pradeda lankyti sporto salę, stengiasi teisingai maitintis, pakeičia pusę drabužių ir šukuoseną. Dažniausiai toks elgesys rodo, kad jis nori padaryti įspūdį. Bet ar tai jo žmona?

Paslėpė savo telefoną

Anksčiau jis galėdavo drąsiai palikti telefoną ant naktinio stalelio ir eiti į dušą. Tačiau dabar jo įtaisas niekada tiesiog neguli. Jis įsideda jį į krepšį arba laiko rankose. Valgio metu vyras gali padėti telefoną ant stalo nuleistu ekranu, kad niekas nematytų naujos žinutės ar įeinančio skambučio. Be abejo, telefonas yra asmeninės erdvės dalis. Tačiau kodėl jis taip desperatiškai siekia ją apsaugoti?

"Mano vyras pradėjo slėpti nuo manęs savo telefoną. Anksčiau to niekada nėra buvę. Maniau, kad jis ruošia kokią nors staigmeną, bet ne. Jaučiu, kad jis sutiko kitą moterį", - dalijasi Lina.

Labai užimtas

Visai neseniai visą laisvalaikį praleidote kartu, bet dabar vyras tiesiog nepasiekiamas - jis nuolat kažkuo užsiėmęs. Atsakydamas į atitinkamus klausimus, jis sako, kad biure yra daugiau darbo ir jis negali be jo apsieiti.

Intuicija

Rekomenduoju pasitikėti savo "šeštuoju jausmu". Tai gali būti nepaaiškinama ir keista, tačiau kartais tai parodo, kada vyras nebesidomi jumis ir santykiais. Juk jei ieškote jo neištikimybės požymių, vadinasi, kažkas jus klaidina.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:10 Receptai – Patiekalai Paprastoji takažolė vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau