Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 11

Elonui Muskui atsisakius perėmimo plano, "Twitter" akcijos atpigo

"Twitter" akcijos pirmadienį krito po to, kai "Tesla" vadovas Elonas Muskas (Elon Musk) atsisakė 44 mlrd. dolerių vertės sandorio dėl šios socialinės žiniasklaidos milžinės įsigijimo.

Platformos akcijos Volstrito gatvėje atpigo 5,46 proc. ir apie 7.05 val. ryto (11.05 val. Grinvičo laiku) siekė 34,80 JAV dolerio. Prieš savaitgalį ji buvo praradusi 5,10 proc.

Penktadienį E. Muskas nutraukė sandorį, apkaltinęs bendrovę "klaidinančiais" pareiškimais apie netikrų paskyrų skaičių, teigiama jo advokatų laiške, kurio kopija buvo pateikta Vertybinių popierių ir biržos komisijai.

E. Musko pastangos nutraukti balandžio mėn. sudarytą sandorį sudaro prielaidas epiniam teisminiam mūšiui dėl milijardo dolerių skyrybų mokesčio.

Socialinis tinklas teigia, kad suklastotų paskyrų skaičius nesiekia penkių procentų, o šį skaičių ginčija multimilijardierius, kuris mano, kad šis skaičius yra daug didesnis.

Kelių JAV žiniasklaidos priemonių duomenimis, "Twitter" pasamdė garsią Niujorko advokatų kontorą "Wachtell, Lipton, Rosen & Katz". Twitter" atsisakė pateikti komentarus AFP.

Paskelbus šią naujieną, Muskas parašė tviteryje: "Jie sakė, kad negaliu nusipirkti "Twitter". Tada jie neatskleidė informacijos apie botus. Dabar jie nori priversti mane pirkti "Twitter" teisme. Dabar jie turi atskleisti botų informaciją teisme", kartu su nuotraukomis, kuriose jis juokiasi.

"Wedbush Securities" analitiko Dano Iveso (Dan Ives) nuomone, "Twitter" ir jos valdybai tai yra "raudonas kodas", nes dabar bendrovė stos į kovą su E. Musku "Sostų žaidimų" teisme.

"Kol teismuose vyksta teisminiai procesai, šiuo metu nematome kitų dalyvių."

AFP

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau