Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugpjūčio » 11

Auksinis ūsas normalizuoja medžiagų apykaitą ir stiprina kraujagyslių sistemą

Visi žino, kad auksinis ūsas turi gydomųjų savybių: uždegimą slopinančių, antiseptinių, žaizdas gydančių, antisklerotinių, regeneruojančių, skausmą malšinančių, imunitetą stiprinančių. Auksinis ūsas gali normalizuoti medžiagų apykaitą, stiprinti kraujagyslių sistemą, šalinti toksinus iš organizmo, pristabdyti senėjimo procesus.

Šiems tikslams gerai tinka auksinio ūso tinktūra. Ji ruošiama taip: reikės 1 auksinio ūso (12 lapelių ir 50 daigų) ir 90 laipsnių spirito. Auksinį ūsą išimti iš žemės, nupjauti šaknis. Lapus, stiebą ir daigus supjaustyti gabaliukais, nuplikyti verdančiu vandeniu ir perplauti šaltu vandeniu. Du kartus sumalti su mėsmale. Šviežiai spaustas sultis sumaišyti su spiritu 1:1. Sudėti į tamsaus stiklo indą, padėti tamsioje vėsioje vietoje ir laikyti 14 dienų, kartkartėmis supurtyti. Laikyti šaldytuve.

Tepalas iš auksinio ūso padeda gydyti odos ligas, sumušimus, žaizdas, sąnarių susirgimus, peršalimo ligas.

Auksinį ūsą išimti iš žemės, nupjauti šaknis.

Reikės 1 auksinio ūso (ne mažiau kaip 12 lapelių ir 50 daigų). Lapus, stiebą ir ūglius supjaustyti gabaliukais, nuplikyti verdančiu vandeniu ir perplauti šaltu vandeniu. Su mėsmale sumalti du kartus. Košelę sumaišyti su vazelinu 2:3, o sultis sumaišyti 1:3 (pavyzdžiui, 10 g vazelino ir 15 g auksinio ūso košelės). Sudėti į tamsaus stiklo indą. Laikyti šaldytuve. Negalima vartoti vaikams ir nėščiosioms.

Tinktūrą geriausia vartoti 2 kartus per dieną po 30 lašų, praskiestų 0,5 stiklinės vandens. Vartoti 10 dienų, paskui daryti 10 dienų pertrauką. Bet auksinio ūso savybės nėra iki galo ištyrinėtos. Todėl preparatus iš auksinio ūso reikėtų vartoti labai atsargiai.

augalai, auksinis ūsas, vaistažolės, medžiagų apykaita

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 11:22 Receptai – Patiekalai Gudobelė ir paprastoji sukatžolė gydo stenokardija

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: Sausos gudobelės uogos, Džiovinta sukatžolė, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau