Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 1

Nepasirengę santuokai: 3 ženklai, kad būsite nelaimingi santuokoje

Būti vieninteliu vienišu vyru ar vieniša moterimi šeimos draugų ir giminaičių kompanijoje yra sunki našta. Bet ką daryti, jei būti vienišu jums tinka? Štai kaip tai sužinoti.

Dėl socialinių standartų vienišiai dažnai jaučiasi atstumtaisiais. Atrodo, kad visi turi sielos draugą, išskyrus jus, ir dabar tie "visi" iš visų jėgų stengiasi "padaryti jums gera", t. y. sutvarkyti jūsų meilės gyvenimą. Ir niekaip negalite jiems įrodyti, kad jums jos nereikia.

"Įvairūs tyrimai patvirtina, kad daugeliui žmonių sunku užmegzti ilgalaikius, rimtus santykius, - sako psichologas Markas Traversas. - "Didžiąją laiko dalį jie praleidžia vieni. Jiems tai patogu, ir tai visiškai normalu."

Tačiau dažnai žmonės nesupranta, kad jiems patogiau būti vieniems. Tiksliau, jis pasiduoda aplinkinių spaudimui: "Dar nesusituokęs?" "Jūs liksite be vaikų!" Laikrodis tiksi!" Ir pradeda ieškoti poros pagal principą "tik tam, kad ištrūktų".

Tokiu atveju pirmiausia verta sustoti ir patikrinti save - o jei iš prigimties esate vienišius? Štai trys tai liudijantys ženklai.

1. Vaikai jums nėra prioritetas.

Prokreacija, stiklinė vandens senatvėje ir svajonės apie anūkus nėra jūsų istorija. Daugelis žmonių nusprendžia savo gyvenimą skirti ne vaikų auginimui, o kažkam kitam. Tai nėra nei gerai, nei blogai. Su tuo turi susitaikyti jūsų artimieji. O jūs, galvodami apie įsikūrimą, paklauskite savęs: "Ar tai, ko iš manęs nori visuomenė, ar tai, ko aš noriu iš savęs?"

"Tyrimai rodo, kad žmonės, kurie netapo tėvais, dažniau patiria momentinę laimę, o mamos ir tėčiai dažniau džiaugiasi gyvenimu apskritai", - sako Markas Traversas. - Tačiau negalima sakyti, kad viena laimės rūšis yra geresnė už kitą. Tai priklauso nuo jūsų ir jūsų tikslų. Jei jus mažai domina viso gyvenimo rezultatai ir esate patenkintas "čia ir dabar", jums nereikia ilgalaikių santykių. Bent jau ne šiuo tavo gyvenimo etapu."

2. "Aš" yra svarbesnis už "mes".

Nėra nieko blogo skirti dėmesio sau, bet kai esate poroje, kai kuriuos asmeninius interesus ir ambicijas tenka paaukoti. Jei tarp vaikų, vyro ir karjeros renkatės karjerą, tai bent jau sąžininga.

"Galima taip susitelkti į darbą, kad nebesusitvarkyti santykių, - pripažįsta psichologė. - Tiesą sakant, jos turėjimas jūsų asmeninei laimei reiškia daugiau nei sutuoktinis. Taigi būtų neteisinga, jei siektumėte kilti karjeros laiptais, bet tam tikru metu dėl išorinių veiksnių turėtumėte nuslopinti savo ambicijas.

Aiškindama šią mintį, Travers cituoja keturių "Oskarų" laureatę Katharine Hepburn. Aktorė kartą buvo ištekėjusi, tačiau per šešerius santuokos metus taip ir neišmoko visiškai atsiduoti šeimai. Išsiskyrusi būdama 27 metų, ji daugiau niekada nevedė, o paklausta apie šeimą ir vaikus, atsakė: "Būčiau siaubinga motina, nes iš esmės esu labai savanaudiškas žmogus."

3. Jums patinka "plaukti prieš srovę".

Santuoka, monogamija, šeimos vertybės - visa tai yra ne tavo, todėl kartais norisi maištauti. Pasak psichologų, tokiems žmonėms alternatyvus gyvenimo būdas yra svarbus - tai jų asmenybės dalis. Beje, gali būti, kad jei poligamija ir vaikystės kultūra būtų laikoma norma, tie patys žmonės siektų šeimos ir vaikų.

"Daug kas priklauso nuo to, kiek esate atviri naujai patirčiai, - sako Markas Traversas. - "Atvirų pažiūrų žmonės yra laisviau mąstantys, turintys pažangių idėjų apie seksą ir seksualumą ir trokštantys naujų žinių. Jiems patinka keliauti, pamatyti naujus dalykus, susipažinti su naujais žmonėmis ir perimti jų požiūrį. Kita vertus, uždaro mąstymo žmonės yra linkę į konformizmą: jie laikosi taisyklių ir socialinės hierarchijos.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 19:23 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su mėsa ir sūriu. Labai skanus užkandis!
Pasigaminkime namuose skanius pyragaičius su mėsa ir sūrių. Daugiau galite sužinoti žiūrėdami vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau