Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 2

FDA slepia žmonių, mirusių po COVID-19 vakcinų, autopsijos rezultatus

Autorius: Zachary Stieber per The Epoch Times (paryškinta mūsų),

JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) atsisako paskelbti žmonių, kurie mirė pasiskiepiję COVID-19 vakcinomis, skrodimų rezultatus.

FDA teigia, kad jai draudžiama skelbti medicinines bylas, tačiau vaistų saugos advokatas sako, kad ji galėtų paskelbti autopsijas su redaguotais asmeniniais duomenimis.

Atsisakymas buvo pateiktas laikraščiui "The Epoch Times", kuris pateikė Informacijos laisvės aktą, prašydamas pateikti visus FDA gautus skrodimo protokolus, susijusius su visais mirties atvejais, apie kuriuos buvo pranešta vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemai po skiepijimo COVID-19 vakcina.

Švirkštai su COVID-19 vakcina Needhame, Masačusetso valstijoje, 2022 m

Švirkštai su COVID-19 vakcina Needhame, Masačusetso valstijoje, 2022 m. birželio 21 d. (Joseph Prezioso/AFP via Getty Images)

Pranešimai į šią sistemą teikiami tada, kai po skiepijimo vakcina asmuo patiria nepageidaujamą įvykį arba sveikatos sutrikimą. FDA ir kitoms agentūroms pavesta tirti pranešimus. Kad patikrintų pranešimus, institucijos prašo ir peržiūri medicininius įrašus, įskaitant autopsijas.

FDA atsisakė paskelbti bet kokias ataskaitas, net ir redaguotas jų kopijas.

FDA citavo federalinį įstatymą, kuris leidžia agentūroms neteikti informacijos, jei agentūra "pagrįstai numato, kad jos atskleidimas pakenktų išimties saugomiems interesams", o išimtis taikoma "personalo ir medicininėms byloms ir panašioms byloms, kurių atskleidimas būtų aiškiai nepagrįstas įsibrovimas į asmens privatumą".

Federaliniai teisės aktai taip pat draudžia atskleisti "personalo, medicinines ir panašias bylas, kurių atskleidimas yra aiškiai nepagrįstas įsibrovimas į asmens privatumą".

Laikraštis "The Epoch Times" apskundė šį atsisakymą, be to, neseniai buvo atsisakyta paskelbti VAERS ataskaitų duomenų analizės rezultatus.

"Lengvai redaguotinas

Vaistų saugumo advokatė Kim Vitčak (Kim Witczak), patarinėjanti FDA kaip Psichofarmakologinių vaistų patariamojo komiteto narė, sakė, kad ataskaitas galima skelbti užtušuojant asmeninę informaciją.

"Asmeninę informaciją būtų galima lengvai redaguoti, neprarandant galimų autopsijos rezultatų", - elektroniniu paštu laikraščiui "The Epoch Times" sakė K. Witczak.

Žmonės patys pasirenka, ar pateikti skrodimo rezultatus į pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemą, pažymėjo Witczakas.

"Jei kas nors pateikia savo patirtį į VAERS, jie nori ir tikisi, kad tai ištirs FDA. Tai apima ir skrodimo ataskaitas", - sakė ji.

Autopsijos - tai mirusių asmenų tyrimai, atliekami siekiant nustatyti mirties priežastį.

"Autopsijos gali būti svarbi pomirtinės analizės dalis ir turėtų būti atliekamos, ypač padidėjus mirčių skaičiui po COVID-19 vakcinacijos", - sakė Witczak.

FDA atsako

FDA atstovas spaudai pažymėjo, kad mirties atvejai po COVID-19 vakcinacijos yra reti, nurodydamas VAERS pateiktų pranešimų skaičių.

Rugsėjo 14 d. duomenimis, gauta 16 516 pranešimų apie mirtį po COVID-19 vakcinacijos. Iki rugsėjo mėnesio Jungtinėse Amerikos Valstijose buvo suleista apie 616 mln. dozių.

Atstovas spaudai atsisakė pasakyti, ar FDA kada nors paviešins skrodimo rezultatus, tačiau nurodė dokumentą, kurio autoriai yra FDA ir Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) mokslininkai.

Daugiau skaitykite čia...

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Taigi, kai vieni slepia tyrimus, kiti juos tiria. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau