Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 12

Kaip suprasti, kad žmogus jums meluoja?

Bendravimo patologas ir kognityvinis neuromokslininkas sako, jog egzistuoja tam tikros kalbų struktūros, vizualinės užuominos bei fiziniai ženklai, kurie padeda suprasti, kad žmogus meluoja.

Kokie yra fiziniai melo signalai?

Mokslininkai sako, kad bendri melo ženklai yra prakaitavimas, drebulys, akių „bėgiojimas“, mikčiojimas, keisti gestai bei jaudulys. Tačiau svarbu suprasti kelis dalykus.

Šie ženklai gali reikšti, jog žmogus meluoja, tačiau to negarantuoja. Tam tikri žmonės tiesiog gali jausti jaudulį labiau nei kiti. Dažnai šie fiziniai simptomai taip pat gali reikšti, kad žmogus turi socialinį nerimą, todėl neturėtume skubėti žmogaus teisti. Tačiau, jei normaliomis sąlygomis žmogus taip nesielgia, gali būti, jog jis šiuo metu meluoja.

Ką sako meluojantis žmogus?

Vienas iš ženklų, jog žmogus meluoja, yra mikčiojimas, tačiau taip pat meluojantis žmogus dažnai jums pasakos daug nereikšmingų ir nereikalingų detalių. Taip pat gali pasikeisti žmogaus kalbėjimo tonas, jie gali murmėti ar nutilti ties tam tikrais žodžiais.

Jei žmogus aktyviai meluoja, taip pat galite pastebėti istorijų nesutapimą, nukrypimus, teiginius, kurie sujaukia žmogaus sakomą istoriją.

Ar yra tam tikrų vizualinių ženklų?

Kūno kalba – itin svarbus indikatorius, kuris gali įspėti, jog žmogus meluoja. Jei žmogaus kūno kalba staiga pakinta, gali būti, jog žmogus jums sako netiesą. Žmogus gali vengti akių kontakto, užsidengti burną, nors normaliomis sąlygomis to ir nedaro.

Ką daryti, jei manote, jog žmogus jums meluoja?

Jei manote, jog kažkas jums meluoja, svarbu apmąstyti, ką žmogus nori nuo jūsų nuslėpti.

Melas gali būti griaunanti santykių jėga, jei nekalbame apie tokį melą kaip staigmenos, gimtadieniai ar nėštumo pranešimas. Mažesni melai yra ne tokie žalingi, tačiau gali būti taip pat skausmingi ir lemti nepasitikėjimą santykiuose.

Jei manote, jog žmogus jums meluoja, turite apmąstyti, kokios to gali būti priežastys. Galbūt žmogus vengia išsakyti savo jausmus, išgyvena sunkų gyvenimo etapą, patiria traumą, kovoja su psichologinėmis problemomis. Tačiau yra tam tikrų žmonių, kurie meluoja norėdami pakenkti ir įskaudinti. Stenkitės su žmogumi išsišnekėti ir išsakyti savo jausmus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau