Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Spalio » 24

CDC pagautas naudojantis "Pfizer" ryšių su visuomene įmone visuomenei plauti smegenis

Dabar žinome, kad ta pati viešųjų ryšių įmonė, kurią farmacijos milžinės Pfizer ir Moderna pasamdė reklamuoti Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinas" per visą plandemijos laikotarpį, yra įsitvirtinusi ir JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centre (CDC).

Pranešama, kad "Weber Shandwick" gavo 50 mln. dolerių vertės sutartį prisijungti prie CDC "Virusinių ligų skyriaus komandos". Jos tikslas - skatinti "komunikaciją sveikatos klausimais", kaip laisvai apibrėžiama ši sąvoka.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Tuo pat metu "Weber Shandwick" yra "Pfizer" partnerė mažiausiai nuo 2006 m., dirbusi su bendrove, kad padidintų jos žinomumą visuomenėje. Birželio mėn. ji taip pat bendradarbiavo su bendrove "Moderna" po sėkmingos šios bendrovės mRNA (pasiuntinių RNR) Kinijos viruso injekcijos.

Tai reiškia, kad ta pati bendrovė, aktyviai propaguojanti privačius farmacijos interesus, taip pat dirba vadinamojoje viešojoje vyriausybinėje agentūroje, kuri vadovauja sveikatos politikai. Tai vadinama interesų konfliktu. (Susijęs: Prisimenate, kai CDC buvo pagauta šalinanti iš VAERS pranešimus apie kovidų injekcijų sukeltus sužalojimus?)

CDC išleidžia JŪSŲ mokesčių dolerius kovidų skiepams ir skiepams nuo gripo reklamuoti

Vien iš kovidinių skiepų vakcinų korporacijos, įskaitant "Pfizer" ir "Moderna", pernai gavo 34 mlrd. dolerių pelno. JAV dolerių per sekundę - tai daugybė pinigų už tai, kas niekada nebuvo įrodyta, išskyrus tai, kad kenkia organizmui ir lemia ankstyvą mirtį.

Kai bus išleista daugiau "stiprintojų", į Didžiosios farmacijos kasą įplauks dar daugiau pinigų. Ir tai nebūtų įmanoma be "Weber Shandwick" pagalbos ir jos įtakos CDC ir Didžiajai farmacijai.

Jungtinės Valstijos jau įsigijo apie 171 milijoną dozių visiškai naujų "bivalentinių" stiprintuvų, kurie stumiami dėl naujausių Omikrono varianto ir subvariantų, kuriuos daugelis vadina Moroniniu variantu.

Bivalentinius stiprinamuosius preparatus gali gauti vos penkerių metų vaikai.

Iš vieno darbuotojo "LinkedIn" paskyros žinome, kad "Weber Shandwick" šiame diegime dalyvauja CDC Nacionalinis imunizacijos ir kvėpavimo takų ligų centras (NCIRD).

"Taip džiaugiuosi, kad šiandien pradedu eiti naujas pareigas!" - rašė darbuotojas socialinės žiniasklaidos platformoje. "Prisijungiu prie "Weber Shandwick" kaip klientų aptarnavimo direktorė, padedanti vykdyti sutartį, kurią gerai pažįstu, CDC NCIRD!"

Kitas darbuotojas šiam asmeniui atsakė teigdamas: "Sveiki sugrįžę į komandą!"

"Weber Shandwick" taip pat ėmė pinigų iš vyriausybės mainais už pagalbą reklamuojant sezoninio gripo skiepus. Šiam sandoriui, kuris buvo sudarytas 2020 m., t. y. tais pačiais metais, kai pasirodė Fauci gripas, buvo išleista apie 50 mln. dolerių mokesčių mokėtojų pinigų.

"Į jos pareigas įėjo socialinės žiniasklaidos pranešimų ir straipsnių, reklamuojančių vakcinas, platinimas ir pranešimų spaudai siuntimas žiniasklaidai", - apie tai, ką "Weber Shandwick" daro šiems klientams, praneša En-Volve.com.

"Ji taip pat dalyvavo "mokamoje žiniasklaidoje" - tai įprastas reklamos eufemizmas".

Svarbu pažymėti, kad "Weber Shandwick" tuo pačiu metu dirbo ir "Pfizer", ir "Moderna", vykdydama jų skiepų kampanijas, nors šios dvi įmonės yra konkurentės. Kartu su CDC sutartimis tai reiškia kelis interesų konfliktus vienu metu.

"Šis naujas pranešimas, kad CDC turėjo sutartį su ta pačia ryšių su visuomene įmone, atstovaujančia COVID-19 vakcinos gamintojams, kelia rimtą susirūpinimą", - rašė senatorius Rendas Polas (Rand Paul, R-Ky.), pridurdamas, kad jis ne kartą klausė federalinių pareigūnų apie interesų konfliktus.

"Amerikos žmonės nusipelno skaidrumo, todėl kitais metais mūsų komitetas nuodugniai ištirs šiuos interesų konfliktus", - pridūrė R. Paulas.

Šiuo metu "Weber Shandwick" yra antroji pagal dydį pasaulyje ryšių su visuomene įmonė, skelbia "Provoke Media".

Naujausias naujienas apie Fauci skiepus nuo gripo galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: užsienis rašo, todel tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 16:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
Plaukų stiprinimui - išsiplovus plaukus, praskalauti linų sėmenų nuoviru - 2 šaukšteliai linų sėmenų užpilame dviem stiklinėm vandens, paviriname apie 10 minučių, leidžiame nusistovėti bei atvėsti, tuomet nukošiame. Vočių gydymui ...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau