Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 11

VIDEO: Balzamuotojas pašalino keistus, ilgus kraujo krešulius iš paskiepytų lavonų

Virusiniame vaizdo įraše, paimtame iš dokumentinio filmo "Died Suddenly", rodomi nerimą keliantys kadrai, kuriuose matyti, kaip balzamuotojams pavyksta iš visiškai paskiepytų mirusiųjų kūnų išimti keistus, ilgus kraujo krešulius.

Socialiniuose tinkluose platinamame vaizdo įraše matyti, kaip prižiūrint laidotuvių direktoriui ir balzamuotojui Nicky Kingui (Nicky King) iš kūnų pašalinami krešuliai, nenumaldomai susiję su "Covid" skiepu.

"Pažiūrėkite, kokio dydžio šis krešulys", - sako vienas balzamuotojas, ištempdamas iš venos ištrauktą 10 cm krešulį.

Infowars.com praneša: ĮSPĖJIMAS - VAIZDINĖ MEDŽIAGA: Žiūrovams rekomenduojama elgtis atsargiai.

"Mėnesiams bėgant krešuliai vis didėjo, - aiškina Kingas. "Kiekviename žmoguje jų kiekis buvo daug didesnis ir jie vis didėjo".

"Atlikome injekciją ir drenažą į miego arteriją, į ją patekdavo skysčio, o tada staiga jis tiesiog sustojo ir daugiau skysčio nebegalėjome gauti. Nebuvo jokio drenažo."

Klipas groteskiškai baigiasi, kai iš venos į kamerą ištrykšta kažkoks skystis.

Deja, tokie ilgi krešuliai, nematyti iki mRNA vakcinos pasirodymo, tapo įprastais vaizdais tarp skiepų skeptikų, ir nė viena senoji naujienų agentūra nebandė paaiškinti ar ištirti šio reiškinio.

Aptardamas didžiulį 10 colių krešulį, neseniai pašalintą iš gyvąja vakcina paskiepyto asmens, verslininkas Stivas Kiršas (Steve Kirsch) komentavo, kad krešulys buvo išsiųstas ištirti - tačiau jis taip ir negavo atsakymo iš laboratorijos.

Aidaho patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole) praėjusį lapkritį paaiškino, kad pluoštiniai kraujo krešuliai yra "neįprastas surinktų baltymų kiekis", ir pridūrė, kad "yra neįprastų baltymų derinių, dėl kurių organizmui juos labai sunku ištirpdyti".

Dr. R. Cole'as interviu leidiniui "The HighWire" taip pat neseniai iš pirmų lūpų parodė, kokią katastrofišką žalą sukelia "Covid" injekcijos.

Daugiau informacijos apie didžiausią žmonijos istorijoje tebevykstantį masinį genocidą rasite svetainėje "Died Suddenly".

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau