Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 27

10 geriausių natūralių vaistų nuo hemorojaus

Daug žmonių kenčia nuo šio nemalonios, niežtinčios ir labai asmeninės problemos, kaip hemorojaus. Dažniausiai tai nutinka 30-50 metų žmonėms, tačiau tai gali nutikti ir kito amžiaus žmogui.

Šią problemą gali sukelti įvairios problemos, pavyzdžiui, per ilgai sėdint, infekcija ar aptemtos, storos kelnės. Mes galime rasti daug būdų, kaip išvengti, sušvelninti ar išsigydyti namuose šią problemą:

10 geriausių natūralių vaistų nuo hemorojaus

Štai gydymo TOP 10:

1. Epson druska.  Įberkite 2 puodelis druskos į šiltą vonią. Vonioje būkite 20 minučių. Procedūrą pakartokite 3-4 kartus per savaitę.

2. Avižiniai dribsniai. Įberkite 3 puodelius avižinių dribsnių į šiltą vonią ir įlipkite į ją. Būkite, ten 25 minutes. Avižiniai dribsniai padeda subalansuoti pH odos lygį, pašalina niežulį.

3. Česnakas. Jis padeda iš vidaus. Kartą per dieną valgykite 3 skilteles žalio česnako. Jūs taip pat galite 4 skilteles česnako susmulkinti ir sumaišyti su puodeliu pieno. Geriamas ant tuščio skrandžio, kartą per savaitę.

4. Obuolių actas. Jis taip pat padeda iš vidaus. Sumaišykite 2 šaukštus obuolių acto su vandeniu stiklinėje. Gerkite du kartus per dieną. Tai padės sumažinti niežulį.

5. Kokoso aliejus. Vartokite 3 šaukštus kokoso arba alyvuogių aliejaus, tai gali būti įdėta ir į patiekalus. Jūs galite šiltą kokoso aliej7 tepti ant niežėjimą skatinančios srities.

6. Aloe Vera. Supjaustykite šviežius alavijų lapus ir pasigaminkite gelio ekstraktą. Taikyti gelį ant niežėjimą skatinančios vietos, švelniai nuvalykite jį ir palikite ekstraktą 5 minutes. Galite kartoti tiek kartų, kol šios problemos neliks.

7. Jogurtas. Naudokite jogurtą su probiotikais, su gyvosiomis jogurto kultūromis. Patrinkite ja, paveiktą zoną. Palikite per naktį. Ryte išplaukite ir tinkamai išdžiovinkite. Jūs galite šį jogurtą naudoti 3 kartus per dieną.

8. Alergenai. Turėtumėte vengti gerti arbatą, kavą, sodą, šokoladą ar alkoholį. Venkite aštraus maisto ir citrusinių vaistų. Reikia valgyti maisto produktus kuriuose yra daug skaidulų, pavyzdžiui, pupelių, bulvių, ryšių, džiovintų slyvų ir šviežių vaisių. Galite valgyti žalias lapines daržoves. Tai padeda virškinimui, sumažina niežėjimą.

9. Stori, aptemti drabužiai. Venkite apatines ir storas kelnes. Jos priverčia jus prakaituoti, o drėgmė susidariusi aplinkui patenka į išangę.

10. Aromatizuotas tualetinis popierius. Kai kurie žmonės turi alergija, dažams. Jūs neturėtumėte naudoti spalvotą ir kvapnų popierių.

Galite pašalinti savo problemas su bet kuriuo iš šių vaistų, ar metodu. Išbandykite juos, susigrąžinkite savo sveikatą atgal.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 16:52 Farmacija planuoja 'paskiepyti' Amerikos vištieną nuo paukščių gripo, (pradėdamas) sąmokslas, nutraukti gyvulininkystę
Šiuo metu paukščių gripo "krizė" yra tik gyvūnų problema. Ji vis dar daro neigiamą poveikį žmonėms, nes masiškai skerdžiami paukščiai, o tai kenkia kiaušinių ir vištų mėsos tiekimo grandinei, tačiau kol kas paukščių gripo "pandemijos" nėra, nors tai ...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau