Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Vasario » 01

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.02.2016, 22:59
Archeologija Peržiūrų (5463)

Ąžuolų sala – tai nedidelė, 57 hektarų sausumos teritorija Atlanto vandenyne prie Kanados krantų. Ji niekuo nesiskirtų nuo kitų salų, jei ne intriguojanti legenda apie joje paslėptą didžiulį lobį. Privalo mirti septyni žmonės, kol bus atskleista paslaptis – pasakojama Naujosios Škotijos, provincijos Kanados pietryčiuose, legendoje apie pinigų duobę kažkur Ąžuolų saloje. Jau seniai archeologai ir kiti tyrėjai bando įminti šią paslaptį, bet dėl savo pačių godumo, to padaryti nepavyksta. Kam pavyks įveikti Ąžuolų salos prakeiksmą? Laikas parodys…

Sužinok daugiau ...
01.02.2016, 21:37
Burtai, Magija Peržiūrų (5618)

Duobutės skruostuose puošia ne tik moterų, bet ir vyrų veidus. Pasak legendos, šios duobutės reiškia, kad ką tik gimusį žmogų pabučiavo Kupidonas, o pagal kitą, kad jį globoja meilės deivė Venera… Daugelis tokių žmonių laikomi tikrais laimės kūdikiais. Teigiama, kad jiems sekasi viskas, ko tik jie imasi! Šis išskirtinis veido bruožas, kuriam neretai priskiriama magiška reikšmė, gali būti paveldimas. Duobutės, metams bėgant, gali išnykti arba atsirasti, net jei jų niekada anksčiau nebuvo!

Sužinok daugiau ...
01.02.2016, 21:03
Archeologija Peržiūrų (7557)

Prie Naujosios Škotijos krantą randasi mažytė sala, sauganti didžiulę paslaptį. XVIII amžiuje žmonės pastebėjo, kad naktimis sala šviečia keista šviesa, tačiau tie, kurie iškeliavo, norėdami išsiaiškinti kokia tai šviesa, negrįžo. Vėliau du berniukai saloje aptiko keistą duobę - įėjimą į žemėmis užverstą šachtą. Tai sukėlė tikrą lobių paieškų karštligę, kurioje dalyvavo ir labai žinomi žmonės, pavyzdžiui, Franklinas Ruzveltas ir Džonas Veinas.

Sužinok daugiau ...