Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Sausio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.01.2017, 22:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7626)

Galingiausias antibiotikas! Jei jūsų imuninė sistema silpna ir jūs kenčiate nuo nuolatinių infekcijų ir uždegimo, atėjo laikas padaryti tam galą!

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 21:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (32814)

Antinksčiai, mažos endokrininės liaukos, esančios ant inkstų, labai svarbūs yra žmogaus organizmui. Jos išskiria hormonus, pavyzdžiui, steroidus, adrenaliną ir noradrenaliną. Šie hormonai stiprina imuninę sistemą, gerina metabolizmo greitį ir reguliuoja kraujospūdį.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 20:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8617)
Inkstai vieni iš svarbiausių kūno organų, nes jų funkcija pašalinti visus toksinus ir druskos perteklių iš organizmo.
Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 19:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4852)

Kai sutrinka skrandžio veikla, pučia pilvą, pykina ar šiaip kankina nemalonus į apsinuodijimą panašus jausmas, gali padėti labai paprasti kasdieniai produktai.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 14:19
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (3965)

Egipto piramidžių paslaptys jau ne vieną šimtmetį audrina mokslininkų ir visų, kas domisi Senovės Egiptu, protus ir vaizduotę. Ypač daug mįslių slepia trys piramidės, esančios Gizoje, netoli dabartinio Kairo. Jos, trys milžiniškos tobulai taisyklingos formos keturbriaunės piramidės, stūkso dykumoje, mesdamos ryškius šešėlius. Šios piramidės yra laikomos faraonų Cheopso, Hefreno ir Mikerino kapavietėmis.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 14:09
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (4770)

Apibendrinant visas teorijas, teigiančias, kad civilizacijos vystosi cikliškai, galima išsireikšti vienu sakiniu: „Bet kuri civilizacija, taip pat ir žmogus, savo vystymosi metu praeina šias stadijas – užgimimo, suklestėjimo, nuosmukio ir mirties dėl demografinės krizės, ekologinės katastrofos, globalaus karo“. Šių teorijų šalininkai yra įsitikinę, kad tolimoje praeityje Žemėje egzistavo kelios išsivysčiusios civilizacijos, tačiau jos visos žuvo dėl kažkokios katastrofos būtent tada, kai pasiekė, atrodo, savo suklestėjimo viršūnę ir buvo arti tolimojo kosmoso įsisavinimo.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 11:21
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (8607)

Joks gripas, įskaitant ir kiaulių ar veršių, nėra užkrečiantis. Dėl tos pačios paprasčiausios priežasties, kad virusai – nėra gyvi organizmai. Užkrečiančios yra peršalimo ligos, nes jose labai aktyviai dalyvauja bakterijos. Kai į organizmą pakliūna toksinai, jie yra audinių sugeriami ir tampa nereikalingu organizmo balastu. Jeigu kas nors „suserga peršalimu“, mikroorganizmai suardo pažeistus audinius į balastą, o balasto organizmas atsikrato per nosį ir burną, kosint, čiaudint ir kitais visiems gerai žinomais simptomais.

Sužinok daugiau ...
12.01.2017, 11:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14383)

Tai iš Afrikos kilęs tropikų vienametis gražus augalas. Vasarą ir Lietuvoje mes auginame jį savo kiemuose ar soduose. Tik čia jis neužauga labai aukštas, o tropikuose siekia net dešimt metrų. Labai stambūs, gražūs lapai, primena kaštoną, žiedai mažiau efektyvūs. Išaugaina vaisus-dėžutes, kuriose tūno po tris margaspalves blizgančias kaip marmuras gražutes stambias sėklas.

Sužinok daugiau ...