Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Balandžio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.04.2017, 21:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5402)

Namų gamybos lūpų balzame gali būti bičių vaškas, medus, ricinos aliejus ir kokoso aliejus. Bičių vaškas pasižymi puikiomis minkštinimo ir raminamosiomis savybėmis. Tai apsaugo lūpas nuo išdžiūvimo.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 18:20
Religija Peržiūrų (5172)

Itin švarių, daugiau nei ekologiškų produktų augintojai ir gamintojai. Taip save pristato neseniai Lietuvoje atsiradę biodinaminiai ūkiai. Tai tiesa. Bet yra ir kita medalio pusė – tokiems ūkiams diriguoja pavojinga sekta, sukūrusi hipnoze, okultizmu ir mirties ideologija paremtą pasaulinę verslo struktūrą.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 16:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4402)
Pagrindiniai vitamino trūkumo požymiai panašūs į anemiją. Jie pasireiškia mažakraujyste, išbalusiomis lūpomis, pabalusia oda, sumažėjusiu energingumu, nuovargiu, oro trūkumu. Gali degti liežuvis, pagelsti gleivinė, atsirasti silpnumo jausmas po krūtine, pakrikti psichika. Neurologiniai simptomai pasireiškia galūnių dilgčiojimu arba nutirpimu, sutrikusia eisena, atminties sutrikimais, demencija (silpnaprotyste), sutrikusia orientacija, regos sutrikimais, nemiga, šlapimo pūslės ir vidurių sutrikimais.
Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 12:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4407)

Žaliųjų grikių priešvėžinės savybės įrodytos Korėjos ir Kinijos institutų moksliniais tyrimais. Grikių daigai, kartu su joga ir kitais tibeto sveikatingumo užsiėmimais - galingas ginklas, kovojant prieš sunkius susirgimus. Galima gydyti nevaisingumą, įvairius patinimus, polipus, cukrinį diabetą, nutukimą, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligę, kasą, inkstų akmenis, tulžies pūslės susirgimus, artritą, akių ligas, dantų ir t.t. Gydyt galima viską ! Akademikas A.M. Ugoliovas įrodė, kad tam reikalingas žalias, termiškai neapdorotas , augalinis maistas. Kodėl taip yra - perskaitę, galite įsitikinti patys.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 11:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4473)

Visgi kokie tuomet grikiai yra naudingi sveikatai, turi gydomąjį poveikį - žalieji ar skrudinti rudieji grikiai? Jei jums rūpi jūsų sveikata ir susidomėjote, tuomet čia pateiksime informaciją, kurią jau įrodė ir ištyrinėjo daugybė pasaulio mokslininkų.

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 10:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3354)

Hemoglobino lygį galima pakelti vartojant keletą produktų : sėlenėles, avižinę košę, abrikosus, žalius obuolius, pilno grūdo duoną, burokėlius, ankštinius, migdolus, granatus, slyvų sultis, slyvas, razinas, žirnius, pomidorų sultis, briuselio kopūstus, brokolį, arachisų sviestą, javų košę, ananasus (galima ir konservuotus).

Sužinok daugiau ...
25.04.2017, 10:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4422)
Cinamonas skirtas vartoti tik nedideliais kiekiais, gardinant maistą. Gryname pavidale jo vartoti nereikėtų, nes gali sudirginti skrandžio sieneles. Atsargiai turėtų vartoti žmonės, turintys skrandžio opas, gastritą.
Sužinok daugiau ...