Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.06.2017, 21:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14589)

Man 40 metų ir aš niekada nebuvau pas gydytoja! Dėka natūralios medicinos! Štai šis receptas kuri aš vartoju! Dažniausi vizitai pas gydytojus yra dėl peršalimo ar gripo. Šis natūralus vaistas jums padės pašalinti gerklės skausmo simptomus ir išgydys ją, kaip galima greičiau.

Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 19:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15027)

Daugelis Indijos populiarių receptų remiasi į vaistinius prieskonius, pavyzdžiui, ciberžolę, imbierą, cinamoną, gvazdikėlį... Jums siūlomas stiprios arbatos receptas, kuris aktyvuoja visų organų ir sistemos produktyvų darbą, o taip pat padeda išvalyti visą kūną!

Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 15:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3535)
Biochemikas dr. Ernestas Krebsas XX a. šeštojo dešimtmečio pradžioje intensyviai ieškojo priežasties, lemiančios vėžinių ląstelių atsiradimą ir dauginimąsi. Mokslininko tyrimai leido jam atrasti raktą, kuris galėtų įveikti šią sunkią ligą. Pasikliaudamas nuojauta, kad vėžys gali būti organizmo metabolizmo reakcija į netinkamą dietą, dr. E. Krebsas ėmėsi nagrinėti Pakistano Šiaurėje Hunzos slėnyje įsikūrusių genčių gyvenimo būdą ir įpročius. Nes šio nuostabaus grožio regiono valdžia teigė, kad vietinių gyventojų gyvenimo trukmė siekia net 120 metų, o garbaus amžiaus senoliai gali pasigirti puikia sveikata.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 14:54
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3529)
Šiandien jau yra nemažai įrodymų, kad ne cheminiai vaistai, o augalai yra išeitis, padėsianti kovoti su globalia vėžio epidemija. Per pastarąjį dešimtmetį mūsų supratimas apie vėžį sukeliančias priežastis kardinaliai pasikeitė. Pusę praėjusio šimtmečio medicinoje vyravo nuomonė, kad daugelis būklių, tarp jų vėžys, biologiškai neišvengiamos. Tikėta, kad jas lemia genai, todėl neįmanoma užkirsti kelio joms atsirasti.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 14:09
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2252)
Dviejų lietuvių policininkų pranešimas apie Vilniaus apylinkėse matytą skraidančią lėkštę buvo ilgai saugomas slaptuose JAV žvalgybos archyvuose. Dabar šis dokumentas masina viso pasaulio mistikos mėgėjus.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 08:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2272)
Milijonai vyrų patiria problemų dėl prostatos, tačiau dažnai radikalus gydymas ar vaistų vartojimas gali net pabloginti situaciją. Nauji tyrimai parodė, kad paprasčiausias sėmenų vartojimas gali būti pats geriausias būdas simptomams pašalinti ir sveikatai susigrąžinti.
Sužinok daugiau ...
27.06.2017, 07:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2628)
Mokslininkų atlikti tęstiniai tyrimai įrodo, kad žarnyno bakterijų kolonijos, virusai ir bendra virškinimo trakto mikroflora gali daryti tiesioginę įtaką žmonių sveikatai, kartais net tapti ilgą gyvenimo trukmę lemiančiu veiksniu. Spėjama, kad sveikos žarnyno mikrofloros pagrindas yra subalansuota dieta, kuri atkuria naudingųjų žarnyno bakterijų pusiausvyrą. Tokioje dietoje neturėtų būti daug perdirbtų maisto produktų ir gyvulinio maisto, užteršto antibiotikais. Taip pat mokslininkai tikina, kad svarbu vengti vaistams atsparių bakterijų štamų, kurių dažniausiai aptinkama gydymo įstaigose. Tikėtina, kad būtent subalansuota žarnyno mikroflora yra raktas į žmonių ilgaamžiškumą,
Sužinok daugiau ...