Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Birželio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.06.2017, 19:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3751)

Būtina pateikti visą informaciją apie skiepus. Skiepijimas, ko gero, yra pati prieštaringiausia tema, kalbant apie visuomenės sveikatą. Vakarų medicina sukūrė tris pagrindines strategijas, kaip atgauti ir išsaugoti sveikatą: medikamentus, chirurgiją ir skiepus. Vaistai ir chirurgija taikomi jau tūkstančius metų, nors dar prieš maždaug 70 metų vaistai daugiausia buvo gaminami iš augalinių medžiagų ar natūralių neorganinių junginių.

Sužinok daugiau ...
20.06.2017, 18:55
Astralinis Pasaulis Peržiūrų (4298)
Vokietijoje išliko labai senais laikais užgimusi legenda. Joje pasakojama apie kūdikių dingimą tiesiog šokiruotų tėvų akivaizdoje. Kartais taip pat netikėtai vaikai sugrįžta. Senoviniame pasakojime teigiama, kad pernešti į kitą pasaulį ir atgal sugrąžinti vaikai visam amžiui tapdavo "pažymėtaisiais".
Sužinok daugiau ...
20.06.2017, 18:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6006)
Pilvo pūtimas, pykinimas, kartais net gerklės skausmas ar kosulys gali įsėti apie galimus virškinamojo trakto sutrikimus, įspėjo Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų gastroenterologė, medicinos mokslų daktarė doc. Goda Denapienė.
Sužinok daugiau ...
20.06.2017, 18:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4516)
Košės - senas lietuvių valgis. Greitai paruošiamas, lengvai virškinamas ir daug vietos eksperimentams paliekantis patiekalas žinomas kiekvienuose namuose. Pasirodo, košės - dar ir sveikatos "bomba". Visose kruopose gausu vitaminų ir mikroelementų, naudingųjų angliavandenių, tačiau pirmoje vietoje vistik atsiduria grikių košė. Ji turtinga baltymais, lecitinu, aminorūgštimis, vitaminais В1, В2, В6, РР ir mikroelementais, kurių tarpe yra kalio, magnio, fosforo, kalcio, magnio, geležies.
Sužinok daugiau ...
20.06.2017, 16:36
Burtai, Magija Peržiūrų (3686)

Priėjo, užkalbino, pabūrė iš rankos, o kai jau atsitokėjai - nebeturi nei laikrodžio, nei piniginės. Tikriausiai dauguma esame girdėję įvairiais mitais ir mistika apipintų pasakojimų apie čigonų hipnozę. Neturime nieko prieš čigonus, tačiau jų tarpe (kaip ir visų kitų) pasitaiko sukčių. Gudrūs manipuliacijos triukai, dažnai įvardijami kaip hipnozė, iš tiesų gali apsukti galvą ir padėti be jokio vargo išvilioti iš žmogaus pinigų ir vertingų daiktų.

Sužinok daugiau ...
20.06.2017, 06:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4674)
Gamta karvių pieną sukūrė ne žmonėms, o veršiams, bet ir veršiai nėra tokie kvaili, kaip žmonės, nes kelis mėnesius jo pagėrę, pradeda ėsti žolę. Tuo tarpu žmonės yra vieninteliai visoje žemėje, kurie geria kitiems gyvūnams sukurtą pieną. Nors žmogus, laiko save protingiausia būtybe žemėje, mitybos atžvilgiu dauguma gyvūnų yra daug daugiau išprusę nei vidutinis vartotojas.
Sužinok daugiau ...