Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.09.2017, 19:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (26148)
Šis konkretus mišinys gali padėti galvos odai ir plaukams. Tai apsaugos nuo plaukų slinkimo, sumažins skerspjūvį, nuramins galvos odą ir pašalins pleiskanas. Gali padėti paspartinti plaukų augimą, atkurti natūralų plaukų blizgesį, pagerinti elastingumą ir kiekį. Apply This Hair Mask And Wait For Fifteen Minutes- The Effects Will Leave You Breathles
Sužinok daugiau ...
04.09.2017, 18:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8578)
Šiuos skausmus dažnai lydi patinimai, skausmai, silpnumas, paraudimas, karštis, judesio praradimas... Laikui bėgant, tai gali tapti nepakeliama, todėl žmonės dažnai perka komercinius vaistus ir kremus skausmui malšinti. Tačiau, geriausias gydymo būdas yra išbandyti natūralią priemonę, kuri yra paprasta, bet veiksminga norint atsikratyti sąnarių skausmo simptomų.
Sužinok daugiau ...
04.09.2017, 10:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4000)
Įvairios kirmėlės ir kiti parazitai mūsų organizme gali gyventi metų metus, o specifinių simptomų, įspėjančių apie nepageidaujamus gyventojus organizme, nėra. Specialistai nepataria vartoti parazitus naikinančių stiprių vaistų profilaktiškai, nors egzistuoja ir tokia nuomonė, kad jų mes turime visi. Tačiau išbandyti liaudiškas priemones verta.
Sužinok daugiau ...