Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Rugsėjo » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.09.2017, 21:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4332)
Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, širdies ir kraujagyslių ligos yra pirmaujanti mirties priežastis. Šios ligos neretai kyla dėl per tiršto kraujo, kuris skatina kraujo krešulių susidarymą, uždegimus ir įtampą visuose svarbiausiuose kūno organuose ir audiniuose. Dažniausiai kraujui suskystinti vartojamas aspirinas arba kiti nereceptiniai vaistai, bet jie turi šalutinį poveikį. Tačiau ne tik vaistai gali padėti, kai kraujas yra per tirštas – yra ir natūralių priemonių.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 21:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6063)
Kaklo sustingimas taip pat yra meningito simptomas, nors šiuo atveju kaklo „surakinimas“ yra kitoks, nei esant paprastam peršalimui: jis gali paveikti gebėjimą judinti kaklą. Gali būti sunku pasukti kaklą į vieną ir kitą pusę. Meningitas – tai infekcija, kuri kyla smegenų membranose ir yra labai pavojinga.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 19:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14452)
Sąnarių skausmą gali sukelti lūžiai, trauma, sunkus darbas, reumatas, artritas ir kiti veiksniai. Jei norite atsikratyti sąnarių skausmo, be jokių vaistų, turime specialią priemonę jums. Tai namų gamybos kremo receptas. Vaistas turi daug privalumų. Kremui paruošti reikalingas nedidelis ingredientų kiekis, o pats gaminimo procesas yra gana paprastas. Štai išsamus kremo receptas, kurį galite naudoti nakties metu, norėdami gydyti sąnarių skausmą.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 18:38
Hipotezės Peržiūrų (6495)

Jie dažnai pastebimi nuotraukose arba filmuotoje medžiagoje. Gali atrodyti įvairiai: kaip maži šviečiantys taškeliai, kaip diskai, lašai, grybai ar kiti nesuprantami daiktai bei įvairaus skersmens rutuliai. Jie gali būti juodos, raudonos, geltonos ar žalios spalvos, tačiau dažniausiai būna ryškiai baltos spalvos.

Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 12:07
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (8774)
Pagal numerologijos teoriją, žmogaus gimimo mėnuo gali daug atskleisti apie jo charakter. Šis aspektas vėliau buvo pagrįstas ir moksliniais įrodymais. Oksfordo universiteto mokslininkai tvirtina, kad gimimo mėnuo gali paveikti žmogaus karjerą ir netgi požiūrį į gyvenimą. Pavyzdžiui, liepą gimę asmenys į gyvenimą žvelgia optimistiškiau, tačiau yra labiau linkę turėti regėjimo problemų.
Sužinok daugiau ...
25.09.2017, 09:58
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3690)

Tyrimai rodo, kad tikimybė patirti širdies smūgį gerokai padidėja vos po savaitės reguliaraus vaistų su ibuprofenu vartojimo. O jei šie ar kiti nuskausminamieji didelėmis dozėmis vartojami visą mėnesį, širdies smūgio tikimybė iš mažos pakyla iki labai tikėtinos.

Sužinok daugiau ...