Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.10.2017, 17:05
Kelionės Laiku Peržiūrų (3322)

Nors mokslininkai iki šiol ginčijasi apie galimybę sukurti laiko mašina, istorija žino ne vieną atvejį, kai žmonės kažkokiu nepaaiškinamu būdu, be jokių techninių priemonių netikėtai persikeldavo iš vienos epochos į kitą. Kai kuriems šiems keliautojams laike pavykdavo sugrįžti į savo laiką, tačiau buvo ir tokių, kurie visiems laikams įstrigdavo sau svetimame amžiuje.

Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 12:16
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2634)

Dievas – kaip mylinti motina. Jei trimetis vaikas prašo leisti pažaisti su degtukais, išmintinga motina degtukų jam neduos. Bet kartais vaikai taip ožiuojasi, kad tam tikrą akimirką motina ne tiek budrumą prarasdama, kiek norėdama, kad vaikas nutiltų, nusileidžia, duoda jam kokį nors brangų žaisliuką. Dievas toks maloningas, kad turi išpildyti kiekvieno žmogaus norus.

Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 10:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3708)
Daug žmonių, norinčių numesti svorio, išbraukia riešutus i savo mitybos raciono. Ir visai be reikalo – riešutai daugeliu atveju gali padėti numesti svorio ir išsaugoti ilgaamžiškumą. Taip sako gydytojas Alvydas Unikauskas.
Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 08:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3884)

Nuo sėkmės simbolio iki privalomo šokolado ingrediento. Viena seniausių riešutų rūšių – pistacijos – mėgstamos visame pasaulyje. Nuo senų laikų buvo tikima, kad egzotiški žalieji riešutai ne tik traškus ir skanus užkandis. Štai keletas įdomių faktų, kurie atskleis ne tik pistacijų kilmę, bet ir privers nustebti.

Sužinok daugiau ...