Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 26

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


26.10.2017, 21:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12140)

Rekomenduojama naudoti bulvių sultis, nes tai padeda sumažinti gliukozės kiekį kraujyje. Jei išgersite po 50 ml bulvių sulčių (2 šaukštai) ryte ant tuščio skrandžio ir atliksite tą patį prieš kitus maitinimus, pastebėsite greitus skrandžio opos gijimo rezultatus. O po mėnesio apie tai visai pamiršite!

Sužinok daugiau ...
26.10.2017, 19:50
Kosmosas Peržiūrų (2245)
Naujausių stebėjimų duomenys, išspausdinti žurnale „Astronomical Journal“, liudija apie tai, kad Saulės sistemos pakraštyje gali „dreifuoti nežinomas ir kol kas nematomas planetinės masės objektas“. Kaip teigia straipsnio autoriai, šis paslaptingas kosminis kūnas daro įtaką kai kurių Koiperio juostos objektų, pasilikusių po to, kai galutinai baigė formuotis Saulės sistema, orbitoms ir elgsenai.
Sužinok daugiau ...
26.10.2017, 13:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3432)
Šaltalankių uogos – polivitaminų ir kitų vertingų biologiškai aktyvių junginių šaltinis. Jose yra daug vitamino C, kuris gerai išsilaiko perdirbtuose vaisių produktuose, nes nėra jį skaidančių fermentų, taip pat vitaminų P, B1, B2, K, E, folinės rūgšties, karoteno, cholino. Iš viso dygliuotųjų šaltalankių vaisiuose suskaičiuojama iki 200 žmogui naudingų medžiagų. Sušaldytose ir sutrintose uogose vitaminai ir kitos naudingos medžiagos išlieka iki pavasario.
Sužinok daugiau ...
26.10.2017, 12:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3098)
Topinambų galima turėti beveik ištisus metus. Derlius nuimamas vėlyvą rudenį ir net žiemą bei ankstyvą pavasarį, pašalui išėjus. Uždengus lysves, daržoves galima kasti visą žiemą. Žemėje šie šakniagumbiai išsilaiko geriau nei rūsyje, todėl rekomenduojama rudenį per daug jų neprisikasti. Verčiau dalį derliaus palikti dirvoje iki pavasario.
Sužinok daugiau ...