Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.10.2017, 21:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4549)
Ši liga apima kojas ir rankas, bet neturi poveikio vidaus organams, tokių, kaip reumatoidinis artritas. Jei kenčiate nuo osteoartrito, jums padės susidoroti su šia liga vaistažolės. Jos sumažina uždegimą ir skausmą.
Sužinok daugiau ...
24.10.2017, 19:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3358)
4000 metų žmogus naudoja cinamoną, buvo pastebėta, kad žmonės, kurie yra patalpose, kuriose jie sveria ir pakuoja cinamoną, niekada neserga gripu. Mokslas atrado cinamono fenomeną: cinamonas turi antiseptinių ir antivirusinių savybių.
Sužinok daugiau ...
24.10.2017, 16:21
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2781)

Pagal Trišalės komisijos patvirtintas taisykles, bet kuris jos narys, užėmęs bet kokį atsakingą postą savo šalies vyriausybėje, oficialiai būdavo pašalinamas iš organizacijos. Realybėje, žinoma, buvęs komisijos narys nenutraukdavo ryšių su vienminčiais ir toliau įgyvendino Rokfelerio ir Bzežinskio įkurtos organizacijos nurodymus. Ši taisyklė buvo priimta tam, kad būtų išvengta bet kokių kaltinimų dėl priklausymo slaptoms organizacijoms. Trišalės komisijos priimami užkulisiniai sprendimai daugeliui Vakarų šalių politikams tapo savotiškais įstatymais. Amerikiečių senatorius Baris Goldvoteris rašė, kad Rokfelerio įkurta Trišalė komisija - tai „naujausia tarptautinė kabala“, t.y. mechanizmas, leidžiantis JAV politiką nukreipti tarptautinių bankinių struktūrų interesams.

Sužinok daugiau ...
24.10.2017, 08:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1731)
Lėtinė mieloleukemija – gana reta, palaipsniui progresuojanti liga, viena iš lėtinių piktybinių kraujo vėžio formų, kurios metu pažeidžiami kaulų čiulpai, kraujas, padidėja blužnis bei kepenys.
Sužinok daugiau ...