Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.11.2017, 16:45
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3704)

Kai stoja ilgiausių naktų metas ir didesnę dalį paros viešpatauja tamsa ir šešėliai, nestinga situacijų, kuriose įprasta logika nepaaiškinami dalykai įgauna mistinį atspalvį. Pakanka siaura senamiesčio gatvele vidurnaktį skubėjusiam praeiviui apleisto namo lange išvysti keistą švytėjimą, pasidalyti savo įspūdžiu su kitais ir nedelsiant pasklinda gandas, jog tame name dedasi neaiškūs dalykai. Gandas perduodamas iš lūpų į lūpas, pučiasi kaip mielinė tešla ir netrukus imama sakyti, kad ten naktimis vaidenasi. O ką iš tikrųjų mes žinome apie ateivius iš anapus – vaiduoklius?

Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 14:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2340)
Mintys kažkur klajoja, sunku susikoncentruoti, nežinia dėl ko graužia nerimas. Tai tipiniai patirto streso požymiai, išmušantys kiekvieną iš įprastos gyvenimo tėkmės. Ką daryti? Reikia mokėti valdyti stresą, nes jis netgi padeda gydyti įvairias ligas bei organizme sulėtina senėjimo procesus.
Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 13:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5040)

Verta atminti, kad citrinų žievėje vitaminų yra 10 kartų daugiau nei citrinų sultyse. Citrinų žievė - ypač naudinga tiek buityje, tiek gydant įvairias ligas. Teigiama, jog citrinų žievė profilaktiškai apsaugo nuo onkologinių ligų.

Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 13:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2320)
Jums norisi, kad namuose maloniai kvepėtų? Paruoškite natūralias aromaterapijos priemones, o ne naudokite chemines priemones, nes jos yra žymiai naudingesnės.
Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 13:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1865)
Stengiantis atsisakyti cukraus turite atminti, kad cukraus žymiai daugiau ne cukrinėje, o jau paruoštuose produktuose. Per dieną su cukrumi žmogaus organizmas gauna papildomai 300 kilokalorijų. Beje, tiek kalorijų patenka ne su tuo cukrumi, kuriuo saldinate arbatą ar kavą, o su tuo, kurio yra jau paruoštuose produktuose. Šiaurės Karolinos (JAV) universiteto mokslininkai teigia, jog apie 20 proc. amerikiečių su organizmo lengvai įsisavinamu cukrumi gauna dar daugiau - 700 kilokalorijų. Tai maždaug 1 stiklinė cukraus, kurio jie nemato. Nenuostabu, kad cukraus yra saldainiuose, pyragaičiuose ir saldžiuose gazuotuose gėrimuose. Tačiau cukraus taip pat gausu yra jau paruoštose salotose, kai kurių rūšių ketčupuose, varškėje ir jogurte.
Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 13:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2291)

Skirtingų lyčių atstovai turi „savų“ produktų. Kai kurie maisto produktai yra naudingi arba moterims, arba vyrams. Vyrų ir moterų organizmai pastebimai skiriasi. Vyrų organizme daugiau kraujo - 5-6 litrai (moterų 4- 4, 5 litro). Moterų audiniuose yra daugiau riebalų - apie 26 proc. (vyrų - apie 12 proc.). Vyrų organizme medžiagų apykaita yra greitesnė bei aukštesnė kūno temperatūra. Ligas taip pat galima suskirstyti į vyriškas ir moteriškas, todėl profilaktikai vyrams ir moterims patariama vartoti skirtingų maisto produktų.

Sužinok daugiau ...