Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.11.2017, 19:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3731)
Leidinys „Vegetarian“ su Dmitrijumi Trockiu, chiromantu, kuris nebepranašauja likimo, nes jį galima pakeisti, nusprendė pakalbėti apie moterims aktualiausią problemą. Greitai vasara – reikia skubiai sulieknėti.
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 18:38
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1939)

Yra manoma, kad pirmykštės tautos mitus kūrė, bandydamos suprasti juos supančius gamtinius, kosminius ir socialinius reiškinius. Mūsų protėviai bandė įkūnyti save, nors ir primityviai, į baigtinį pasaulio paveikslą, siekdami protu aprėpti realybę ir turėti apie ją savo supratimą.

Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 17:02
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2169)

Yra manančių, kad projektas „Apokalipsė 2012“, apie kurį dauguma jau ėmė pamiršti (priežastis paprasta - projektas taip ir nebuvo pradėtas vykdyti), buvo dirbtinai parengtas projektas, kurio tikslas buvo iš pradžių išgąsdinti žmoniją artėjančia katastrofa, o po to smarkiai sumažinti gyventojų skaičių. Tačiau kažkas vyko ne taip, kaip buvo numatyta, katastrofa neįvyko. Gal kažkas sutrukdė? Kas tai galėjo būti? Pavyzdžiui, nebuvo pastatytos slėptuvės pasaulio elitui. Arba šios slėptuvės buvo pastatytos, tačiau kažkas sutrukdė jas visiškai įrengti ir taip užkirto kelią branduolinei katastrofai ar trečiajam pasauliniam karui bei šimtų milijonų žmonių sunaikinimui.

Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 14:50
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3397)
Vandenis. Tiesą sakant, gyvenime yra ir svarbesnių užsiėmimų, nei sukti sau galvą dėl to, ką prisidirbo antra pusė. O jei jau ir prisidirbo, nėra reikalo tempti gumą - Vandenė susipakuos daiktus ir keliaus toliau laimės ieškoti.
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 14:38
Burtai, Magija Peržiūrų (2740)
„Šiais laikotarpiais Veneros įtaka bus silpna. Labiausiai pažeidžiamos bus santuokos, sudarytos nuo liepos vidurio iki rugpjūčio vidurio“ - sako V. Volodina. Anot prietarų, nerekomenduojama tuoktis ir gegužės mėnesį. „Šis prietaras egzistuoja ne vieną šimtmetį. Žvaigždės blogų prognozių šiam mėnesiui nerodo, tačiau aš įsiklausyčiau į mūsų protėvių patarimus vien iš pagarbos senovės tradicijoms“ - sako astrologė.
Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 10:56
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5088)

Dažnai pajutę nedidelių sveikatos sutrikimų tekini bėgame į vaistinę, perkame įvairiausius papildus tikėdamiesi, kad jie išspręs visas problemas. Jei tai ne rimta liga, kai reikia medikamentinio gydymo, galbūt pirmiausia verta apsidairyti savo darže ir jo prieigose? Gamtos dovanų, galinčių išvaduoti iš užklumpančių ligų, galima rasti po žeme.

Sužinok daugiau ...
17.11.2017, 10:10
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4527)

Smalsu pažvelgti į tavęs laukiančius 2018 metus? Nors nusikelti į ateitį ir pažvelgti, kas konkrečiai tavęs lauks, deja, neturime galimybių, galime patikinti - tai, ką perskaitysi toliau, bus tikrų tikriausia tiesa.

Sužinok daugiau ...