Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.06.2018, 22:18
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (1940)

Tinkluose atsiranda vis daugiau informacijos apie tai, kas realiai vyksta su pasauliu. Kartais net nereikia nieko rašyti. Viskas sudėliota. Šiuose filmuose, kurie, gaila, tik rusų kalba, sudėta svarbiausia informacija JAV, Rusijos, Kanados, Anglijos ir kitų šalių aukščiausio rango karininkų, politikų bei tyrinėtojų lūpomis.

Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 18:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1520)
Šiaurės Amerikoje ištyrus daugiau nei 81 000 vegetarų ir mėsavalgių atskleisti šokiruojantys rezultatai. Penkerius metus buvo analizuojama tiriamųjų mityba – kiek jie suvalgydavo mėsos, riešutų, grūdų ir daržovių. Per tuos metus mirė daugiau nei 2000 tyrimo dalyvių. Tad mokslininkai atidžiai išanalizavo, ar mirties priežastis galėjo būti susijusi su mityba. Rezultatai paskelbti tarptautiniame žurnale „Epidemiologija“.
Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 18:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1938)
Daugiau skaitykite: natūralūs vaistai, natūrali medicina, sveika mityba, prieskoniai, liaudies medicina, pastarnokai, pastarnokas, pastarnoku nauda, pastarnakas kaip atrodo, kaip atrodo pasternokas
Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 10:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1849)
Sveikatos požiūriu flatulencija, kitaip pilvo pūtimas – dažniausiai nepavojingas reiškinys. Bet nuotaiką, įvaizdi, dalykinį susitikimą ar bendravimą jis ne juokais gali sugadinti.
Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 09:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2390)
Tuomet ne tik sutrinka virškinimas, pučia, skauda pilvą, viduriuojama, bet ir į kraują išskiriama toksinų, kurie nuodija visą organizmą. Todėl nenuostabu, kad sutrikus žarnyno mikrofloros pusiausvyrai atsiranda daugybė negalavimų: avitaminozė (net jeigu su maistu vitaminų gaunama užtektinai), alergija, kepenų ligos, nuolatinis nuovargis. Daugiau skaitykite: disbakteriozė, disbakteriozės požymiai, pilvo putimas, skauda pilvas, žarnyno valymas.
Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 08:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2714)
Kol daržuose neužderėjo šviežios, natūraliai užaugusios daržovės, pavasarį nusilpusį organizmą gaivinkite daigintais grūdais. Jie -tikras energijos užtaisas, daugybės vitaminų ir mineralų šaltinis. Daugiau skaitykite: daiginti grūdai, daiginti kviečiai, ekologiški produktai, mityba.
Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 08:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (963)

Žmogaus organizme esantis C vitaminas ne tik saugo nuo peršalimo, bet ir dalyvauja gyvybiniuose procesuose. Pavyzdžiui, augalams nereikia daug energijos, todėl jiems užtenka labai nedaug vitamino C. Kuo judresnis gyvūnas ar žmogus, tuo daugiau šio vitamino reikia. Be jo negalėtume skirti spalvų, justi laiko tėkmės, džiaugsmo ar kitų emocijų. Kuo aukštesnė gyvybės forma, tuo daugiau vitamino C suvartojama.

Sužinok daugiau ...
07.06.2018, 07:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1664)
Žmonės žinojo apie naudingas maistinės sodos savybes nuo senovės Egipto laikų. Dabar mes visi žinome daugiau kaip tris šimtus šio produkto panaudojimų būdų ir dauguma namų ūkių visame pasaulyje naudojo jį daugelį šimtmečių. Šiame straipsnyje sužinosite kelis populiariausius ir veiksmingiausius. Daugiau skaitykite: Sodai, natrio bikarbonatas, sodos panaudojimas, praktiniai patarimai, maistinė soda.
Sužinok daugiau ...