Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.05.2019, 20:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11944)
Visų pirma, reikia pasakyti, kad ši arbata puikus antioksidantas, taip pat padeda geram virškinimui, kad būtų galima gerai virškinti maistą ir netekti svorio. Taip pat turi atpalaiduojančių savybių. O, tai labai svarbu norint prarasti svorį. Padeda pašalinti organizmo toksinus ir pagerina medžiagų apykaitą. Sumažina gliukozės kiekį kraujyje, užkerta kelią hiperglikemijai. Dar viena šios arbatos savybė, kuri padeda mums numesti svorį, yra tai, kad ji padeda kontroliuoti apetitą, suteikia sotumo jausmą. Ji turi diuretinių savybių, todėl ji taip pat padeda pašalinti iš organizmo skysčio perteklių.
Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 18:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3240)
Dažniausiai spengimas ausyse yra susijęs su klausos sutrikimų problemomis, dažniausiai aukštais garsais. Tačiau, tai nereiškia, kad spengimas ausyse ir klausos praradimas vyksta kartu. Be to, ši problema gali būti susijusi su stresu, hipertenzija, psichologiniais sutrikimais ir panašiai. Tai geriausias gydymas, kuris neturi jokių šalutinių poveikių. Galite naudoti šiuos produktus namuose, štai patys geriausi
Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 14:22
Burtai, Magija Peržiūrų (1164)

Pasirinkdami tam tikros spalvos drabužį, mes atsiduodame tos spalvos bangų poveikiui. Kas atsitinka tada su mumis? Kokiai spalvai reikėtų teikti pirmenybę , kad gyvenimas klostytųsi kuo palankiau?

Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 09:53
Karo Paslaptys Peržiūrų (1969)

Šis mokslininkų tyrimų objektas iš pirmo žvilgsnio atrodo visai neypatingas. Šaltas, duobėtas metalo kubas, kuris lengvai tilptų delne. Kiek įdomiau pasidaro žinant, kad tas metalas yra uranas. Bet kur kas įdomiau yra tai, kad šis kubas saugo paslaptį apie tamsų pasaulį, kuriame, reikia pasidžiaugti, negyvename. O Merilendo universiteto (JAV) fizikai Timothy Koethas ir Miriam Hierbert išsiaiškino, kad toks planetos likimas buvo arti realybės.

Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 07:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2369)

Daug sveikai gyventi ar sulieknėti norinčių žmonių atsisako cukraus. Tačiau yra tokių angliavandenių, kurie sveikatą žaloja net labiau nei cukrus. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas papasakojo, kurie produktai – ne ką geresni už cukrų. Vienas jų – datulės.

Sužinok daugiau ...
06.05.2019, 06:09
Pasąmonės Galios Peržiūrų (3272)

Kvantinį pasaulį tiriantys mokslininkai sako: visas pasaulis – energija. Visos dalelės vienu metu yra visur. Tai vadinama kvantiniu neapibrėžtumu. Tai – paradoksas. Kol nėra stebėtojo – žmogaus, pasaulis neegzistuoja. Bet tai yra mokslinis faktas.

Sužinok daugiau ...