Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Gegužės » 31

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


31.05.2019, 20:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1430)

Šiame straipsnyje pasakysime jums vieną paprastą triuką, kuris padės išlaikyti stiprius ir sveikus dantis ir atsikratyti: dantų akmenis; apnašas ant dantų; nubalinti dantis; pašalinti geltonumą; išvalys burnos ertmę nuo bakterijų ir ne tik.

Sužinok daugiau ...
31.05.2019, 17:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3945)

Gyvenimas be skausmo, kiekvieno žmogaus svajonė! Tačiau, deja, su metais turime vis daugiau kaulų ir sąnarių problemų, o tai gana skausminga ir labai trukdo mums kasdieniam gyvenime. Yra iš natūralių produktų receptas nuo artrito, reumatizmo ir visoms ligoms, susijusioms su mūsų kaulais ir sąnariais, gydyti. Tai veiksmingas vaistas sukurtas specialiai kovoti su skausmu ir uždegimu. Norėdami paruošti šį vaistą, jums reikės ingredientų, kurie yra prieinami beveik visose namuose.

Sužinok daugiau ...
31.05.2019, 14:06
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3569)
Jei norite per trumpą laiką atsikratyti gastrito, naudokite šią naminę arbatą sveikatai. Tai idealus augalas virškinimo sistemos sveikatai. Be skrandžio gleivinės uždegimo sumažėjimo ir gastrito, jis gali sustabdyti vėmimą ir kovoti su pykinimu. Sužinokite receptą ir atsikratykite gastrito!
Sužinok daugiau ...
31.05.2019, 12:43
Žmonės Peržiūrų (1079)

1807 metasi viename žurnale išspausdinta žinutė negalėjo nepatraukti skaitytojų dėmesio: “Lione leidžiamame žurnale aprašytos įdomios detalės apie vieną nepaprastą ėdrūną, kuris stebina visus miesto gyventojus. Šio žmogaus vardas yra Šarlis Domeris. Jo skrandis toks nepasotinamas ir virškina, bet kokį maistą taip greitai, kad vargšas Šarlis kiekvieną naktį turi keletą kartų atsikelti pavalgyti. Jeigu nėra pakankamai maisto, jis rūko tabaką ir ryja žolę”.

Sužinok daugiau ...
31.05.2019, 11:46
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (1489)
Psichoanalitikai visada įtariai visada įtariai žiūrėjo tiek į patį Renė Magritą, tiek ir į jo kūrybą. Tačiau į jų išpuolius dailininkas ne be sarkazmo atsakydavo, kad geriausias prichoanalitiko pacientas yra kitas psichoanalitikas. Ir toliau vietoje veidų prieš obuolius, veidrodžius su fantastiškais atspindžiais, karstus sėdintiems numirėliams bei kitas keistas ir nesuprantamas figūras...
Sužinok daugiau ...