Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Balandžio » 30

Ar JAV įkalbins valgyti chloruotas amerikoniškas vištas?

JAV prezidentas Obama šiandien atvyksta į Honoverį, kur kartu su Angela Merkel atidarys Hanoverio pramonės parodą. Laukiama, kad JAV prezidentas su Vokietijos kanclere aptars TTIP sutartį. Vizito išvakarėse Hanoveryje įvyko daugiatūkstantinė anti-TTIP demonstracija.

Kartu su chloruotomis amerikoniškomis vištomis norima europiečiams supenėti ir transnacionalinių korporacijų diktatūrą, kurią užtikrins TTIP sutartis. Apie TTIP sutartį pastaruoju metu tiek daug prikalbėta, nors pačios sutarties teksto savo akimis niekas nėra matęs, tai didelė paslaptis.

Žinia, Vakarų Europos politikai dar turi rudimentinį norą savo akimis pamatyti sutartis (skirtingai nei Lietuvos), po kuriomis jie verčiami pasirašyti. Šia sutartimi nepatenkinti ES gyventojai savo poziciją išreiškė didžiule anti-TTIP demonstracija Hanoveryje.

Apie anti-TTIP protestą Hanoveryje ir Barako Obamos vizitą į šį miestą rašo visi Vokietijos laikraščiai.

„Šeštadienį, JAV prezidento Barako Obamos vizito išvakarėse, dešimtys tūkstančių TTIP-priešininkų išėjo į demonstraciją prieš suplanuotą laisvos prekybos sutartį. Duomenys apie dalyvių skaičių išsiskyrė: organizatoriai nurodė 90000, policija 35000,“ – pranešė Hanoverio HAZ.

Bertelsmann fondo atliktos apklausos parodė, kad 33% Vokietijos gyventojų nepalaiko Vokietijos vyriausybę, kuri yra numačiusi pasirašyti TTIP sutartį. Jie būkštauja, kad ši sutartis turės negatyvų vaidmenį į vartotojų teises, aplinkos apsaugą ir darbo rinką.

Pavadinęs TTIP sutartį „skandalinga“ Berliner Zeitung pasakoja apie demonstraciją Hanoveryje:

„Demonstracijos priekyje važiavo 35 taraktoriai. Ant priekabos buvo pastatytas medinis arklys su užrašu: „TTIP-tai Trojėnas“.

Vokietijos kanclerė Angela Merkel (KDS) ginė TTIP ir ją įvardino, kaip galimybę „nustatyti standartus visame pasaulyje“, rašoma BZ.

Žaliųjų pirmininkas Peter Simon pareikalavo peržiūrėti sutartį. Jis pasakė: „Aš manau, kad pilietinėje visuomenėje pasipriešinimas TTIP auga Europje ir Amerikoje“.

JAV prezidentas Obama šiandien atvyksta į Honoverį, kur kartu su Angela Merkel atidarys Hanoverio pramonės parodą. Laukiama, kad JAV prezidentas su Vokietijos kanclere aptars TTIP sutartį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://sauksmas.lt/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau