Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2016 » Rugsėjo » 23

Ateities informacinė medicina. Dabar apie sensacijas!

Daugiau nei prieš 15 metų ant griežto mokslinio pagrindo iš esmės įsitvirtinęs raketų ir kosminių aparatų gamybos technologijose, mokslas apie milimetrinio diapazono labai aukštus dažnius (toliau – LAD) audringai įsiveržė ir į mediciną bei kitas mokslo sritis ir per trumpą laiką tapo pačia tobuliausia, saugiausia ir perspektyviausia jų kryptimi.

Šis mokslas visiškai reabilitavo konservatyvios oficialiosios medicinos akyse Rytų filosofiją bei mediciną, moksliškai pagrindęs ir fantastiškai išplėtęs jos taikymo ribas.

Dar XX amžiaus 7-ajame dešimtmetyje Rusijoje šiuos dažnius sėkmingai tyrinėjo akademikas N. D. Deviatkovas. Pirmiausia jie buvo pritaikyti gynybos pramonėje, o vėliau pradėtas tirti milimetrinio diapazono bangų poveikis žmogaus organizmui. Tuomet ir pažiro neįtikimos sensacijos… Pasirodo, visa aplinka tiesiog persmelkta labai silpnų virpesių. Žmogaus organizmą sudaro gyvos ląstelės, kurios irgi vibruoja tam tikru dažniu – nuo 30 iki 300 milijardų kartų per sekundę. Vibruoja ne pati ląstelė, o jos membrana. Šios vibracijos ir sukelia banginius svyravimus. Didžiausias rusų mokslininkų nuopelnas tas, jog jie išmoko ne tik išmatuoti šiuos dažnius, bet ir atkurti juos ypatingais prietaisais. Kol kas niekam daugiau pasaulyje nepavyko to padaryti ir, kaip teigia kitų šalių mokslininkai, dar kokius 20-30 metų nepavyks. Svarbu ir tai, jog šie ypatingi prietaisai ne didesni už mobilųjį telefoną, o juos valdyti gali bet kuris žmogus.

Ateities informacinė medicina

Dabar apie sensacijas!

1. Visos bet kurios rūšies gyvų organizmų (virusų, mikrobų, pirmuonių, augalų, gyvūnų ir žmogaus) ląstelės generuoja milimetrinio diapazono bangas. Kiekvieno viruso, mikrobo, augalo ar žmogaus banga individuali, tik jam vienam būdinga.

2. Kiekvienam gimstančiam žmogui būdingas tam tikras bangos ilgis, arba ląstelės membranos vibracijos dažnis (nuo 3 iki 7,5 mm arba nuo 30,0 iki 75,7 GHz (t.y. nuo 30 iki 75,7 milijardo kartų per sekundę). Žmogaus banga nesikeičia visą jo gyvenimą, kaip ir kraujo grupė, savarankiškai pakisti ji negali.

3. Šios bangos arba vibracijos reguliuoja visus ląstelėje, organe, sistemoje, organizme realiai vykstančius procesus.

Visi biocheminiai procesai ląstelėje (per 1 min. vienoje ląstelėje įvyksta iki 30000 biocheminių reakcijų) vyksta tam tikru greičiu, tam tikru nuoseklumu ir nustatyta kryptimi tik tokiu ląstelės membranos virpesių ritmu (dažniu), kuris žmogui duotas nuo gimimo. Bet koks ląstelės virpesių dažnio pokytis ar deformacija (taip pat ir kraujo рН) keičia biocheminių reakcijų greitį ir nuoseklumą bei blokuoja įvairius fermentus. Bėgant metams dėl to „išlenda“ įvairių ligų simptomai.

4. Bet kuris šalia esantis virusas, mikrobas, vakcina, cheminė medžiaga (vaistai), mikroelementas, radioaktyvi medžiaga, augalas, medis, gyvūnas ar žmogus gali deformuoti, susilpninti ar sustiprinti ląstelės membranos banginę charakteristiką, vadinasi, ir daryti įtaką biocheminių reakcijų eigai.

5. Vienąkart patekęs į žmogaus organizmą mikrobas ar virusas, gyva vakcina, jame visam gyvenimui palieka savo banginės charakteristikos įrašą žmogaus organizmo vieno ar kito organo banginėje charakteristikoje. Ši informacija išlieka žmogaus organizme visą likusį gyvenimą net tada, kai toks mikrobas pašalinamas iš organizmo. O tai reiškia, jog bet kokia kova su virusais, mikrobais jau iš anksto pasmerkta, mes visuomet pralaimime, nes įveiktojo vietą užims kiti arba mutavę priešai. Vienintelis dalykas, kurį turime padaryti – sukurti Žmoguje tokias sąlygas, kurios neleistų virusui ar mikrobui įsitvirtinti, o ne kovoti su jais vaistais. Tokia kova visada būna pavėluota.

6. Kurios nors rūšies viruso ar mikrobo banginei charakteristikai sutapus su žmogaus bangine charakteristika, blokuojama tik tam tikra fermentų grupė, todėl bėgant metams žmogus suserga viena ar kita liga. Visų mūsų dažniai skirtingi (vieniems žmonėms būdingi žemi dažniai, kitiems – aukšti), mus supančių mikrobų ir virusų dažniai irgi skirtingi, todėl mūsų ligas sukelia tie virusai ir mikrobai, kurių dažniai panašūs į mūsų. Tie patys virusai ir mikrobai įvairiuose organizmuose sukelia skirtingas ligas.

Ateities informacinė medicina

Kitaip tariant, mikrobas ar virusas, kartą patekęs į organizmą, priklausomai nuo žmogaus banginės charakteristikos (rezonansinio dažnio), bėgant metams, dešimtmečiams pradeda įgyvendinti programas, susijusias su fiziniu vienos ar kitos ligos atsiradimu (cukrinis diabetas, reumatoidinis artritas, onkologinės ligos, alergijos, psichikos ligos ir t.t., galima vardyti beveik visas iš eilės autoimunines ligas).

Organizme įsigalinti liga – ne netikėta problema („nei iš šio, nei iš to“, kaip daugelis įpratę tvirtinti), ne chaotiškas ląstelių dalijimasis, tai tam tikrų, organizmo informaciniame lauke užkoduotų programų įgyvendinimas.

Taip, tai savotiškas karas su „paraleliniu“ pasauliu (arba antipasauliu), kuriame veikia kiti įstatymai!

7. Kaip gi atkurti organizmo ląstelės banginę ir kitas charakteristikas?

Šiuos klausimus nuodugniai ir sėkmingai, be kenksmingų pasekmių organizmui (kokias sukelia vaistai) nagrinėja artimiausios ateities informacinė medicina.

Atkūrę ląstelės banginę charakteristiką, mes atkuriame biocheminių reakcijų eigą ląstelėje, pačios ląstelės darbą, organų ir sistemų darbą, o tai verčia ligą trauktis, regresuoti (išsiskaido augliai, dingsta cistos, užgyja opos ir t.t.).

Gyvuose organizmuose vykstančių procesų sudėtingumas leido manyti, jog jie turi informacines sistemas, valdančias jų funkcionavimą. O didžiausia sensacija ta, kad šios informacinės sistemos veikia… vandens terpėje. Visatos išminties srautas perduodamas per vandenį!

Yra sukurti tokie LAD spinduoliai:

  • - Kraujo, kraujagyslių ir kraujo gamybos organų dažniams;
  • - Limfos ir limfinės sistemos;
  • - Endokrininės sistemos (t.y. darbui su vidaus sekrecijos liaukomis);
  • - Spinduoliai, apimantys visą spinduliavimo spektrą (garsinį);
  • - Spinduoliai skydliaukei gydyti;
  • - Spinduoliai infraraudonųjų spindulių diapazone;

Nukreipę į gyvą organizmą išorinį LAD signalą, mes duodame komandą taisyti jo informacinės sistemos funkcionavimą, o tai savo ruožtu įjungia organizmo susireguliavimo procesus. Kaip šiuos procesus pavyksta sugrąžinti į normalią tėkmę, priklauso nuo paties organizmo galimybių atsargų. Vadinasi, LAD terapijos, kaip informacinio gydymo, užduotis – išoriniu LAD poveikiu sureguliuoti informacinės sistemos darbą, o ji vėliau grąžins į normalias vėžes viso organizmo funkcionavimą.

Štai keletas pagrindinių pavyzdžių, kaip LAD veikia gyvus organizmus:

ramina, skatina žaizdų gijimą, skaidantis agregatus (neleidžia eritrocitams sulipti ir 5-6 kartus daugiau prisotina kraują deguonimi – kokie vaistai pasaulyje galėtų tai padaryti per keletą minučių?), gerina cirkuliaciją kapiliaruose, gerina limfos nutekėjimą, didina limfos galimybes surinkti ir pašalinti toksinus, normalizuoja arterinį kraujospūdį, didina nervinių impulsų laidumą, gerina galvos ir stuburo smegenų darbą, atkuria imunitetą, skatina kamieninių ląstelių brendimą ir darbą, stimuliuoja endokrininius organus, malšina spazmus ir skausmą, suteikia struktūrą bet kokiam vandens kiekiui ir organizmo vandens terpei, padeda atsikratyti priklausomybės nuo rūkymo, alkoholio ir narkotinių medžiagų, padeda sportininkams pasirengti varžyboms ir atgauti jėgas po jų, gydo gyvūnus ir augalus, atveria fenomenalias galimybes kosmetologijoje, nes informaciją iš savų (ne svetimų, ne gyvūnų) kamieninių ląstelių galima perkelti į odą ir kremus, kremus papildyti augalų ir vaistų informacija (kiekvienam žmogui individualiai, o ne visiems iškart ir tą patį…).

Informacinės medicinos galimybes patvirtino daugelio ligų gydymo praktika. Išsamiau apie tai galite pasiskaityti knygoje „Bangų terapija“ («Волновая терапия»), skirtoje profesionaliems medikams. Jos autoriai Т. А. Ordynskaja, P. V. Poručikov, V. F. Ordinskij, knyga išleista Maskvos leidykloje „Eksmo“ 2008 m. LAD terapija taiso ne tik pavienius organizmo veiklos sutrikimus, bet ir įvairiausias jų kombinacijas, t.y. bangos gydo ne ligą, o ligonį. Ląstelės tarpusavyje „kalbasi“ milimetrinių bangų kalba. Todėl labai dažnai LAD terapija gali būti protinga alternatyva gydymui saujomis vaistų! Ypač vertinga LAD terapija tiems ligoniams, kurie netoleruoja antibiotikų ir įvairių kitų vaistų.

Elektroniniu „masažu“ galima priversti kiekvieną ląstelę geriau atlikti jai organizmo pavestas funkcijas, suaktyvinti apykaitos procesus, sustiprinti ląstelių tarpusavio sąveiką. Be to, mokslininkai sukūrė miniatiūrinius prietaisus, kuriais galima „nufotografuoti“ visą magnetinio spinduliavimo spektrą, skleidžiamą nesveiko organo, o tai reiškia, jog ir visų jį pažeidusių mikroorganizmų. Tokį rezultatą jiems pavyko pasiekti panaudojus galio arsenidą – puslaidininkio struktūrą, sugebančią įsiminti. Kai įrašantis spinduolis atjungiamas nuo prietaiso, priglaustas prie tam tikros kūno vietos jis grąžina šias bangas organizmui atgal. Sveikos ląstelės palankiai priima informaciją apie save, jos pradeda dar geriau funkcionuoti. Kenksmingos bakterijos, virusai, pirmuonys tokios informacijos nemėgsta. Jie „vienišiai“, tūno kiekvienas sau, todėl šie dažniai juos slopina ir sunaikina, patologinis procesas nutrūksta, o žmogaus organizmas nuo to nė kiek nenukenčia. Tokia terapija vadinama foninio rezonansinio spinduliavimo terapija (toliau – FRS terapija). Jos skleidžiamas spinduliavimas milijardus kartų silpnesnis už mobiliojo telefono!

FRS terapiją galima taikyti elektroniniams skiepams nuo gripo, hepatitų, onkologinių, kitų infekcinių ligų.

Ateities informacinė medicina

Galima daryti elektronines labai brangių vaistų, vaistažolių, homeopatinių preparatų kopijas. Ši terapija labai sėkmingai taikoma įrašant informaciją iš savų (arba gyvūnų) kamieninių ląstelių, taip pat užkrūčio liaukos, skydliaukės, kepenų ir kt. ląstelių.

Galima įrašyti informaciją iš bet kurių organizmo išskyrų ir perkelti ją į kraujotaką bei struktūrinį vandenį, taip reikiamu nuoseklumu išvalant visas organizmo sistemas.

Galima įrašyti delfinų signalus ir vėliau namuose naudojant miniatiūrinius spinduolius gydyti:

  • - vaikų cerebrinį paralyžių,
  • - ankstyvąjį vaikų autizmą,
  • - Dauno sindromą,
  • - minimalią smegenų disfunkciją,
  • - centrinės nervų sistemos pažeidimus,
  • - protinį atsilikimą, kalbos ir klausos sutrikimus,
  • - neurosensorinį prikurtimą,
  • - neurozes, stresus,
  • - depresijas,
  • - atminties sutrikimus, mokymosi sunkumus.

LAD terapija suteikia vandeniui struktūrą organizme ir už jo ribų, išvalo iš vandens dioksinus. LAD signalai pirmiausia veikia vandenį, o kadangi žmogaus organizme vandens yra apie 80%, tai net menkiausi vandens struktūros pokyčiai keičia jo savybes, o tai savo ruožtu veikia organizmo ląstelėse vykstančių reakcijų kokybę. Vanduo, tarsi savitas biologinis kompiuteris, priima Visatos signalus ir juos įsimena, keičia savo struktūrą, o paskui perduoda šią informaciją kitam biologiniam kompiuteriui – žmogaus galvos smegenims, kuriuos išsiuntinėja vadovaujančias komandas po visą organizmą.

    Gydyti žmogų – reiškia išmokti valdyti organizmo vandens terpę, t.y. ištaisyti vandens programos klaidas. Tačiau tam pirmiausia reikia bent jau duoti organizmui struktūrinio vandens, t.y. ypatingos struktūros, neužteršto nereikalinga informacija vandens.

    Organizme reikia sukurti tokią struktūrinio vandens terpę, kurioje virusai, mikrobai ir kitokia bjaurastis tiesiog negali gyventi – jie atsitraukia, išeina. Informacinė medicina tą padaryti gali jau šiandien.

Įsidėmėkite puikaus filosofo, Nobelio premijos laureato А. Sent Dierdi mintį:

„Kas išmoko valdyti vandenį, valdys visą pasaulį“.

Pradėkime nuo mažų žingsnelių – išmokime valdyti savo sveikatą „gyvybės signalais“, sklindančiais mūsų ląstelių dažniais per vandenį.

„Gyvybė – tai gyvasis vanduo“, – sakė vokiečių fiziologas Emilis Diubua.

Mūsų gyvenimas, sveikata ar ligos priklauso nuo to, koks vanduo, kokią informaciją nešantis ir kokiais kiekiais teka mūsų kraujagyslėmis ir limfagyslėmis.

Visa tai, ką mes kasdien išdarinėjame su Vandeniu, Vanduo lygiai taip pat išdarinėja su mumis… O kad kada nors tai pagaliau suprastume!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau