Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Liepos » 4

Kaip pasiruošti kontaktui su nežemiškomis civilizacijomis

Daugeliui žmonių, kontakto užmezgimas su nežemiškomis ir palankiai mūsų atžvilgiu nusiteikusiomis būtybėmis, yra žingsnis teigiama kryptimi, prisiėmimas sau atsakomybės už savo gyvenimą ir veiksmus.

Save jūs taip pašalinsite iš tų žmonių gretų, kurie yra pasyvūs, tų kurie laukia vietoj to, kad naudotų savo galimybes ir imtųsi kurti naują realybę. Taip jūs tapsite katalizatoriumi, prisidedančiu prie harmoningos sąveikos vizijos, puoselėjančios „atsibudusios žmonijos“ atėjimą.

Egzistuoja tokia šviesi vizija, kad visi sąmoningi sutvėrimai yra vienas su kitu sujungti meile ir, kad taip pat ir kūrėjas yra kartu su visais savo kūriniais. Niekas mūsų neatskiria vienų nuo kitų, išskyrus mūsų pačių sąmonę. Mums nebūtina būti izoliuotiems, vieni nuo kitų, pasaulis yra be ribų, ar sienų ir net galaktikos nėra to ribos...

Kontakto inicijavimas, taip pat reiškia, kad jūs esate pasirengęs priimti visai kitą realybę, kurioje mes esame ne vieni, ne izoliuoti ir kad ne mes vieni esame išsivystę sutvėrimai visatoje, su abstraktaus mąstymo galimybe, aistra save tobulinti, nuotykių dvasia ir geros valios vedami norime susipažinti su savo kaimynais.

Dvasinės studijos (dabar dar ir pvz. stygų teorija ar kvantinė fizika), taip pat ir telepatijos ar ekstrasensorikos kontaktai su mūsų nežemiškais draugais, mums leidžia suprasti ir suvokti tai, kad visatoje mes esame ne vieni, kad gyvybė gali egzistuoti daug platesniame diapazone, ne vien mūsų matmenyje, ar tuose mūsų priimamuose pojūčių diapazonuose, kuriuos mes galime pajusti savo penkiais jutimo organais, kad gyvybė gali ir egzistuoja net ir visai kituose dažniuose ar matmenyse. Ir yra įmanoma sukurti tam tikrą komunikacinį tiltą su tokiomis civilizacijomis, panaudojant tam vien vidinius savo pojūčius.

Tai ir yra pirmosios kontakto inicijavimo fazės esmė, eiti toliau už savo penkių jutimo organų suvokiamos realybės, savyje vystyti ekstrasensorinius sugebėjimus ir dvasingumą. 

Daugeliui, fizinis kontaktas yra galutinis tikslas. Tokie įvykiai vyksta visoje planetoje, net ir šiuo metu. Daugelis stipriai išsivysčiusių, nežemiškų būtybių visokeriopai stengiasi vengti kontakto su tam nepasiruošusiais žmonėmis, kad jų nebauginti ar neįskaudinti. Jie daugiau yra linkę susisiekti su tais, kurie yra tam pasiruošę, kurie kontaktą laiko savo tikslu ir į tai per ilgą laiką deda daug pastangų. Deja, fizinis kontaktas nėra galutinis tikslas ar vienas iš aukščiausios svarbos dalykų. Daug svarbiau yra tai, dėl ko mes esame čia, kad tobulėti dvasiškai, kas yra laikoma didžiausiu pasiekimu ir tam yra skiriama didžiausia reikšmė.

Kontaktas yra aktualus tik tokiu atveju, jeigu kokiu nors būdu praturtina jūsų asmeninį ar transcendentinį suvokimą ar jūsų tikrąjį dvasinį aš. Kontaktas yra pageidaujamas, tik jeigu kažkokiu būdu tai įkvepia jus gyventi gyvenimą pilniau ar gali sustiprinti jūsų įsivaizduojamą ir puoselėjamą planetos viziją. Nežemiškų civilizacijų kosminiai laivai danguje yra palaikymo ir padrąsinimo ženklas, nuo kitų rasių.

Pats savaime pamatymas yra ne pats svarbiausias dalykas, svarbu yra tai ką jūs patiriate savo sąmone ar širdimi.

Pagrindiniai dalykai, kurie yra svarbūs pasiruošiant Kontaktui

Pasiruošimas kontaktui yra nuolatinis darbas, kuris remiasi dvasiniu vystymusi ir studijomis, kurios skatina šį tobulėjimą.

Kad iki atitinkamo lygio patobulėti, jūs turite būti nuoseklus, kantrus ir siekti užsibrėžtų rezultatų, tobulindamas save – kaip ir beje, bet kokioje kitoje veikloje, kuri reikalauja tam tikrų išvystytų įgūdžių, pvz. baletas, šachmatai ar muzikiniai instrumentai ir t.t...

Meditacija

Meditacija, yra vienas svarbiausių savęs tobulinimo įrankių. Tai yra taip pat ir priemonė leidžianti įveikti savo pačias giliausias baimes. Kasdieninis meditavimas, tai pirmas žingsnis ruošiantis kontaktui, bet kokiame lygmenyje. Egzistuoja įvairios meditacijos formos, tačiau esmė tame, kad jos pagalba yra nutildomas vidinis balsas, ko dėka galima išgirsti ar kaip nors kitaip pajusti savo aukštesnįjį aš.

Nuo šio momento, pasiekus vidinę tylą, galima pradėti vystyti savo sugebėjimus, priimti ar kažkam siųsti informaciją telepatijos pagalba. Po to, kai jūs išmoksite girdėti jūsų dieviškąjį aš, pas jus pradės didėti įžvalgumas ir išmintis ir galiausiai jumis kiti žmonės pradės nepajėgti manipuliuoti ar kaip nors kitaip jus apgaudinėti.

Kvėpavimo technikos

Jogoje yra taip vadinamos Pranayama kvėpavimo technikos, kurių pagalba galima taip pat didinti sąmonės lygmenį. Taip pat, tai ugdo ir fizinę ištvermę, centrinę nervų sistemą, kad žmogus galėtų pasiekti aukštesnius dažnius (vibracijas). Išmokti kontroliuoti kvėpavimą yra svarbu, tiek kas liečia fizinį, tiek ir telepatinį kontaktą. Telepatinio kontakto atveju, kvėpavimas gali padėti nuraminti vidinius balsus, padidinti vidinę tylą, kad eitų efektyviau keistis telepatine informacija. O fizinio kontakto atveju, gilus ir koncentruotas kvėpavimas, gali padėti įveikti natūralias baimes, kurios gali atsirasti siekiant tokių neįprastų žmogui patirčių...

Praktikuokite lėtą ir gilų kvėpavimą, pvz. pradėti galima nuo suskaičiavimo iki 5. Pvz. įkvepiame giliai, kol suskaičiuosite iki 5, tada truputį užlaikome orą ir lėtai iškvepiame, irgi kol suskaičiuojame iki 5. Sutelkite visą dėmesį į save, ypač kada iškvepiate visą orą. Tai momentas, kada galima atrasti vidinę ramybę. Išlaikykite kurį laiką šį ramybės momentą ir po to vėl kartokite tokį patį įkvėpimo ir iškvėpimo ciklą, kaip ir prieš tai. 

Su laiku, galima didinti šių ciklų laiką, pvz. iki 12, 20, gal net daugiau sekundžių... Taip pat, didinti ir pilno iškvėpimo laiką. Bet nesistenkite daryti to ko nepajėgiate. Geriau mažiau, bet daugiau kartų. Su laiku šis sugebėjimas vis tiek turėtų augti.

Pastaba: yra keletas skirtingų kvėpavimo technikų, pvz. kvėpavimas pagal trikampį (įkvėpimas-užlaikymas-iškvėpimas) ar kvėpavimas kvadrato principu (įkvėpimas-užlaikymas-iškvėpimas-užlaikymas), vystant šį sugebėjimą, šių visų momentų laikas būna proporcingai didinamas. Tame taip pat gali naudotis ir skirtingos laiko proporcijos, kiek jo skiriama pvz. įkvėpimui, po to iškvėpimui ar užlaikymui. Apie tai aprašysiu kokiame nors straipsnyje vėliau. Tačiau, galima naudoti ir čia pateiktą praktiką, kadangi jos tam pakanka.

Mityba

Bendravimas telepatija, iš jūsų reikalaus palaikyti aukštesnius dažnius (vibracijas) jūsų kūno viduje ir aplink jį (Past. kiti ne materialūs kūnai? Jie užima paprastai daugiau vietos nei fizinis kūnas). Tai ne problema sveikiems ir save prižiūrintiems žmonėms. Tačiau tai gali sukelti stresą tiems kieno kūnai tam nėra paruošti. Fizinio kontakto atveju, dažnai reikia net didesnio pasiruošimo, kad pasiekti optimalias vibracijas ir talpą. Gerai tai, kad tai galime pakeisti koreguojant savo mitybą, kas yra labai svarbu, kad save labiau adaptuoti prie reikalingų vibracijų.

Maistas, kuris žemina jūsų vibracijas ir energetiką: 

  • Rafinuotas cukrus, įvairūs saldumynai – juos galima pakeisti vaisiais, ypač natūraliai augintais. Tai puiki alternatyva;
  • Gaivieji gėrimai su saldikliais ir kukurūzų sirupu. Negalima gerti ir šaltų gėrimų, jie sukelia šoką vidaus organams;
  • Kofeinas;
  • Nikotinas;
  • Alkoholis;
  • Mėsa – daugelis nežemiškų civilizacijų atstovų, kurie lanko mus,  pataria, kaip pereiti ant vegetariškos mitybos. Pirmiausiai apstojame valgyti galvijų mėsą, po to paukščių ir ant galo žuvį. Vegetariška dieta, daugiausiai vaisiai ir daržovės, geriausiai tinka kaip maistas, siekiant adekvačių vibracijų, kurios yra reikalingos ir kontaktui (past. ir šiaip skatina geriausią dvasinio tobulėjimo progresą).

Specialus įspėjimas, kas liečia ĮSITIKINIMUS!

Jeigu jūs esate įsitikinę, kad negalite gyventi be mėsos ir nepakeitę šio požiūrio ir įsitikinimų nustosite valgyti mėsą, taip galite pakenkti savo sveikatai. Nepamirškite! Mūsų sąmonė kuria mūsų realybę.

Tai kas yra pasiūlyta šiame gide, yra informacija kuri yra gauta iš daugelio dvasinių mokytojų, tame tarpe ir iš kai kurių nežemiškų civilizacijų, kurie mums pasiūlė metodikas, kaip geriau adaptuoti savo kūną šioms dvasinėms energijoms. Tai negali įvykti be jūsų sąmonės, kūno ir įsitikinimų sistemos harmoningų pokyčių. Tai yra jūsų pačių atsakomybėje, pačiam išsitirti savo atveju šį klausimą ir nustatyti, kas jums yra priimtina, pagal jūsų dabartinę sveikatos ir gerbūvio būklę. 

Pastaba: Turima omenyje, kūno, sąmonės ir sielos harmoniją, kad jeigu tobulinti, tai visus aspektus vienu metu vienodai. Tada dvasinių praktikų efektas būna pats didžiausias. O priešingu atveju, vyksta kažkas panašaus kaip pvz. du žingsniai į priekį ir pvz. vienas atgal... Tačiau, mityba yra labai individualus dalykas ir kaip ir viskas, stipriai priklauso nuo žmogaus įsitikinimų sistemos. Dėl to, be permainų šioje srityje, geriau nerizikuoti.

Savikontrolės praktikos

Svarbi, bet kokio kontakto (tame tarpe ir gyvenime) dalis yra jausmas, kad jūs esate viskam pasirengę

ir žinojimas, kad nesvarbu kas nutiktų, jūs esate pilnai apsaugotas. Šie pratimai, padės tai pasiekti ir gali būti daromi kartą į savaitę ar kiek galima dažniau.

Šie pratimai yra pasiūlyti labai draugiškų humanoidinių būtybių iš Ganimedo, per Sixto Paz Cruz kontaktuotoją iš Peru.

1. Kartu su draugu, nueikite nakties metu į izoliuotą vietą gamtoje. Vieną valandą tenai vaikščiokite į skirtingas puses. Susiraskite kokią vietą ir tenai pabūkite vienas, pvz. viską apmąstykite ar pamedituokite. Nakties tamsoje, atraskite patirtį, vidinį žinojimą, kad jūs esate saugus ir saugojamas;

2. Susitikite su jūsų baimėmis meditacijos metu. Pagalvokite meditacijos metu apie dalykus, kurie jus labiausiai gyvenime gąsdina. Keliaukite savo mintimis iki šios baimės, leiskite jai jus vesti. Kai kurie žmonės tada išvysta istoriją ar įvykį, iš kurio gimė ši jūsų baimė, o kiti pasijus bejėgiai.

Kai susidursite su tuo ko bijote, paklauskite savęs, kodėl jaučiatės taip bejėgiškai? Įsivaizduokite kitą būdą, kaip susitvarkyti su šiuo pavojumi, suraskite tokį kelią su ja susitvarkyti, kuriuo eidami visiškai nesijaustumėte bejėgiais. Susidurdami su savo vidinėmis baimėmis, jūs atrasite dar daugiau ramybės ir lengvumo gyvenime, kas sutvirtins jūsų pojūtį, ką jūs iš tikrųjų galite gyvenime pasiekti.

Jūsų tobulo pasaulio vizijos išsaugojimas

Daugelis mūsų nežemiškų draugų mums sako, kad nesvarbu kokie išbandymai ar pasipriešinimas mūsų lauktų, mes turime išmokti išsaugoti savo įsivaizduojamo geresnio pasaulio vizijas ir neleisti niekam jų iš mūsų atimti ar jas sunaikinti. Tai yra viltis ateičiai, mūsų kelias, kaip išeiti iš karų, neapykantos, gamtos teršimo, skurdo, globalaus atšilimo ir visų kitų mūsų planetos ydų ir problemų.

Tai mūsų tikėjimas, kad mes galime tai pakeisti, kad mes GALIME sukurti mūsų svajonių pasaulį ir vykdome šį darbą, kad palaikyti šią mūsų vidinę viziją. 

Visi daromi darbai yra svarbūs, kol tai puoselėja šią viziją. Mes visi atliekame savo vaidmenis ir daug naudingų mums nežemiškų draugų esa čia tam, kad mus palaikyti ir skatinti mus išnaudoti visą mūsų potencialą.

Bendravimas telepatija

Daugelis nežemiškų civilizacijų bendrauja telepatija. Priešingai, nei teigiama senai nusistovėjusiame mite, telepatija neturi nieko bendro su lindimu į kito žmogaus smegenis tam, kad sužinoti apie ką kitas žmogus galvoja. Bandymas įsiveržti į kito žmogaus sąmonę, per prievartą, greičiausiai neduos daug naudos ir tik sukels jums galvos skausmą, dėl bandymo su savo energija lysti į svetimą erdvę... Ir tai yra labai prastas ekstrasensorinis etiketas ir toli gražu neefektyvus būdas.

Telepatija yra vystoma tokiomis pat metodikomis, kaip ir meditacija. Tai reikalauja, kad žmogus nutildytų savo vidinį balsą ir kada sąmonė tampa rami, nutildyta, „tikra“ komunikacija gali būti girdima. Meditacijoje, tokiu būdu yra pasiekiamas aukštesniojo „aš“ balsas. Bendraujant telepatiškai, ta pati tylos platybė tampa vartais į visus įsivaizduojamus dažnius ir perdavimo ir priėmimo stotimi, per kurią galima keistis idėjomis ir informacija su kitomis būtybėmis.

Kaip ankščiau buvo minėta, kad sužinoti tai ką masto kitas žmogus ar būtybė neina to padaryti, pvz. įeinant į jį. Tačiau tai galima sužinoti įėjus į save. Tai pasiekiama vystant save, pasiekus tam tikrą lygį, vidinę harmoniją, sutvarkius savo vidinę netvarką, pasiekus rūpimą suvokimą savyje.

Bendravimas telepatija, gali būti įvairiomis formomis. Tai gali būti žodžiai, kurie yra girdimi viduje, taip pat, tai gali būti ir vaizdiniai, kurios pavyks matyti, gestai ar tiesiog grynos žinios. Kartais tai gali būti ir kažkas panašaus į pvz. iš interneto parsiųstą visą bloką informacijos, kur jūs atpažinsite visą struktūrą. Telepatija gali pasitelkti įvairius jūsų dvasinius pojūčius tam, kad perteikti jums siunčiamą informaciją lengvai prieinama forma.

Tačiau, vis dėl to, nereikia pamiršti, kad telepatiškai perduodama informacija, vis tik priklauso nuo jūsų asmeninių suvokimo galimybių ir to kaip jūs suvokiate realybę. Jeigu pvz. gvildenama tema yra jums emociškai labai svarbi, tai gali paveikti jūsų požiūrį subjektyviai, pagal jūsų subjektyvų to dalyko suvokimą. Gali pvz. keturi žmonės būti kažkokio įvykio liudininkai ir apie tai nupasakoti visiškai skirtingas versijas. Taip ir telepatija, kažkieno tokiu būdu perduodama informacija, bus paveikta jo asmeninio požiūrio.

Kuo daugiau dvasiškai tobulėjate, kuo geriau tvarkotės su savo įvairiais trūkumais, tuo labiau universalus ir tikslus tampa jūsų suvokimas.

Kaip sukurti savo galaktinės diplomatijos grupę

1. Suburkite nedidelę grupę žmonių, trokštančių užmegzti telepatinį ryšį su nežemiškais draugais. Susitikinėkite bent kartą į savaitę. Grupės sukuria stabilią ir saugią aplinką, kurioje galima pradėti tokius kontaktus. Tai darant, labai svarbu yra nuoseklumas.

Daugelis nežemiškų grupių, sukuria reguliarų kontaktą su kontaktinėmis grupėmis, kai jie patvirtina nuolatinio kontakto galimybę. 

2. Paklauskite kiekvieno grupės nario:

  • Ar tu jautiesi pasiruošęs telepatinei komunikacijai?
  • Ar esi pasiruošęs sulaukti vizualų patvirtinimą, apie nežemiškų būtybių egzistavimą? Pvz. pamatyti jų kosminį laivą.
  • Ar esi pasiruošęs fiziniam kontaktui su jais?
  • Ar tu nori, kad palankūs mums nežemiškų civilizacijų atstovai pasirodytų visiems ir taptų žinomi visos mūsų planetos gyventojams?

Tai yra esminiai klausimai, kurie jums padės suprasti, kokie yra jūsų grupės tikslai ir kad sužinoti kiekvieno šios grupės nario lūkesčius, kokiais atvejais jis jaučiasi komfortiškai ir kam jis dar yra nepasiruošęs. Atsiminkite, kad palankūs mums nežemiškų civilizacijų atstovai, niekada nevers mūsų daryti tai ko mes nenorime.

3. Įvardinkite savo dvasinius tikslus, ko siekiate. Kontaktavimas vien dėl to, kad pabandyti užmegzti kontaktą yra ne tai ko tikisi nežemiški mūsų draugai. Jie pasiūlys su jums pasidalinti savo patirtimi, kaip pagerinti mūsų evoliucijos procesą ir to pačio tikėsis iš jūsų. Dėl to, reikia pasirūpinti, kad kiekvienas grupės narys susirastų dvasinį tikslą, kas jam yra aktualu ir įdomu. O tada sukurkite labiau bendrą jūsų grupės tikslą. Užmezgus ryšį, tai padės grupės nariams susikaupti ties konkrečia tematika. 

Pvz. gali būti grupė, kurios didžiajai daliai yra įdomus gydymo menas ir tada jie gali nukreipti savo grupės veiklą būtent į šią temą. Kad iš nežemiškų savo draugų gauti informacijos apie šią sritį.

Nesvarbu ar dirbama tam, kad pagerinti jus supantį pasaulį, vystant savo intuityvius gebėjimus, tarprūšinius ryšius, suprasti aukštesnių matmenų techniką ir t.t... Identifikuokite vieną ar kelias jūsų grupės interesų temas, apie kurias jūsų nežemiški draugai norės su jumis bendrauti. Ši struktūra gali vėliau pradėti natūraliai augti, kai jūsų grupės nariai ir jūsų nežemiški draugai geriau vienas su kitu susipažins.

4. Galiausiai, nuspręskite kartu su kurioms iš nežemiškų grupių bendraujant jūs jaučiatės geriausiai. Sudarykite sąrašą su kuriomis iš nežemiškų grupių jūs norėtumėte bendrauti ir ištirkite ką konkrečios grupės gali jums pasiūlyti, jų stiprios pusės, kompetencijos sritys ir t.t...

Nepamirškite, kad saugios ir stabilios aplinkos šiam kontaktui sukūrimas garantuos ilgą ir stabilią komunikaciją.

* Tačiau, turėkite omenyje, kad su jumis gali sugalvoti susisiekti ir jūsų sąraše nesanti nežemiškų būtybių grupė. Tai bus asmeninis to žmogaus su kuriuo susisieks reikalas, jeigu jis ar ji sutiks kontaktuoti (priklausomai nuo to kaip konkretaus kontakto metu jausis žmogus su kuriuo kontaktuojama, kokios energijos jam jausis nuo konkretaus kontakto ar jis jausis mylimas ir saugus, o gal pajus pvz. baimę, pavojų (past. gali būti visaip)). O vėliau jūsų grupė galės nuspręsti ar su konkrečiais nežemiškais draugais jūs pageidaujate bendrauti ar ne.

Susitikimo vieta

  1. Pasirinkite TYLIĄ vietą. Geriausiai su galimybe būti tenai ir lauke ir pvz. pastato viduje, priklausomai nuo aplinkybių. Jeigu jūs esate dideliame mieste, iš kur yra sunku ištrūkti ir sunku išvengti žmonių, šviesų, automobilių ir t.t... tada telepatijos seansams geriau tiks vieta kokiose nors patalpose. Tačiau, taip pat, galite susiplanuoti retkarčiais ir išvyką už miesto, kad tai daryti pvz. daug ramesnėje aplinkoje. Optimalios sąlygos yra rami, pvz. kaimo aplinka lauke, ant kalno, ar ant atviros lygumos, kiek tolėliau nuo civilizacijos, kur matytųsi pvz. tik vos keli jos pėdsakai. Tačiau net rūsys ar ofisas gali tam tikti, jeigu kitų galimybių nėra. Telepatinė komunikacija gali vykti bet kur. Jai neturi jokios reikšmės laikas ar vieta. Svarbu tenai būtų tylu ir saugu. Daugelis iš grupių susitinka naktį ar vakarais, tačiau realiai jokio skirtumo kada tai daryti. 
  2. Jeigu darote susitikimą gamtoje, jums gali prireikti kėdučių kur atsisėsti, kad jaustumėtės patogiai. Taip pat, pasiimkite žibintuvėlius ir ką nors atsigerti.
  3. Apsirenkite patogiai, kad drabužiai nevaržytų jūsų judesių ir įsitikinkite, kad turite pakankamai drabužių ir antklodžių, kad netektų šalti. Sunku susikaupti, kai jūsų kūnas jaučiasi nepatogiai ir daugelis žmonių ilgai medituodami, ypač lauke, pajunta šaltį. 
  4. Taip pat, galite pasirūpinti ir meditacine muzika ir kuo ją groti. Gerai tinka pvz. specialiai meditacijai skirta muzika, su gilios meditacijos smegenų bangų įrašu ir pan.
  5. Rekomenduotina turėti ir fotoaparatą, su kuriuo galima fotografuoti įvairius fenomenus grupinės meditacijos metu. Brangūs fotoaparatai paprastai turi net ir info-raudonųjų ir ultravioletinių spinduliuočių režimus. Daugelis fenomenų, įskaitant ir orbus, kuriuos šiais laikais daugelis žmonių fotografuoja, gali būti užfiksuoti tik info-raudonųjų ar ultravioletinių spindulių spektruose. Retkarčiais net nežemiškų civilizacijų laivai, zondai ar būtybės juose būna užfiksuojamos, kurių paprasta rega nepavyksta išvysti. 
  6. Galimas, bet nebūtinas inventorius, tai pvz.: krištolinis dubuo, žvakės, kristalai ar asmeniniai akmenys ir kt.

Pastaba: tai tipiška ufologijos praktika, naudoti specialias filmavimo kameras ar fotoaparatus, dirbančius šiuose diapazonuose, pvz. termovizorius, norint tokius reiškinius užfiksuoti). 

Į ką verta atkreipti ypatingą dėmesį

  1. Atkreipkite dėmesį į debesis. Kai kurie laivai keliauja aukštesnio dažnio režime ir gali atrodyti panašūs į debesis. Debesys gali atrodyti beveik idealios skraidančios lėkštės formos. Toks laivas buvo užfiksuotas šioje nuotraukoje, keisdamas savo būseną iš debesies į labiau panašią į NSO.
  2. Atkreipkite dėmesį į trianguliacijos raštą danguje. Dažnai grupės užmezga ryšį su nežemiškų civilizacijų grupėmis, tačiau taip ir nemato jų kosminių laivų. Kada laivai būna nematomi, kartais galima vis tiek juos pastebėti, kad jie tenai yra. Kartais eina pastebėti tam tikrą raštą, lyg žvaigždės būtų perstumdytos į idealius trikampius ir mirksi į visas puses. Taip būna kai nežemiški draugai sugalvoja pažaisti su kosmine geometrija, kad patvirtinti grupės pastangas gražiu vaizdiniu. Šis efektas gali danguje būti kurį laiką, o po to pvz. pradingti, gražindamas žvaigždes į mūsų suvokimu įprastas vietas.
  3. Atkreipkite dėmesį į gyvūnų garsus nakties metu ir keistų gyvūnų atsiradimą. Nežemiški draugai su grupe gali bendrauti įvairiausiais būdais, net pasiųsdami gyvūną, kaip pasiuntinį. Jie taip pat mums nori padėti suprasti gamtą ir realybę ir gyvūnų karalystė gali pasitarnauti jiems kaip dinaminis komunikacijos tinklas. Jeigu jūsų grupė yra lauke, atkreipkite dėmesį į gyvūnų garsus, kuriuos girdite, pvz. svarbios žinutės perdavimo metu arba stebėkite savo emocinę būseną. Pelėdos klyksmas, gali reikšti, kad į šią jų žinią verta atkreipti dėmesį.
  4. Jeigu kontaktinės meditacijos metu, pajuntate spaudimą ausyse, panašiai kaip būna kylant ar leidžiantis lėktuvui, tai reiškia, kad kažkur netoliese randasi jų kosminis laivas. Jis gali būti net apsupęs jūsų grupę energetiniu lauku. Aukštesnio dažnio laivai nebūna matomi plika akimi, tačiau gali būti matomi tiems, kas išvystę savo dvasinę regą, pvz. trečiąja akimi. Po kurio laiko, grupės nariai labiau prisitaikys pajusti šiuos pojūčius, kas aplink juos dedasi, net jeigu jų akys jiems neparodys visko.

* Svarbu pastebėti, kad intuityvių pojūčių vystymas yra svarbus kontaktavimo aspektas 

Kontakto pradėjimo protokolas

  1. Susodinkite grupės narius ratu. Tai sukurs harmonizuotą energijos tėkmę aplink jūsų grupę. Tai, taip pat, leis stebėti viską kas vyksta aplinkui, įskaitant ir danguje. Galimi, tačiau nebūtini elementai, tai pvz. rato centre žvakė ar kristalas.

  2. Išvalykite aplinką, ir sukaupkite visų dėmesį pvz. į toną, kažkokį garsą, pvz. kas nors gali pagroti su krištoliniu dubeniu. (Pastaba: kaip suprantu tai gali būti ir muzika ar kažkas kas padės susikaupti, įeiti į meditacinę būseną).

  3. Kiekvieno susitikimo metu, vienas žmogus atliks kontaktinės meditacijos vadovo vaidmenį. Geriausiai, jeigu tame dalyvauja visi iš eilės ir grupėje vyrauja lygybė ir bendradarbiavimas visuose lygmenyse. Šiuo momentu, šios kontaktinės meditacijos seanso vadovas pradeda groti meditacinę muziką ir kiekvienas tada pasiruošia sekančias 30-60 minučių sėdėti ramiai. (Pastaba: Tipiškai meditacija turi trukti ne mažiau, kaip tiek minučių, koks yra medituojančio žmogaus amžius, bet ir ne mažiau kaip 30 min. Tai universali taisyklė, bet kokiai meditacijai).

  4. Tada, vadovas pasako visiems užsimerkti ir aplink save įsivaizduoti auksinį, baltos šviesos burbulą. Šis asmeninis energijos burbulas, prileis tik tas energijas prie jūsų, kokios atitiks jūsų aukščiausią pasiektą gėrio lygmenį. Toliau, grupės vadovas paprašys sukurti dar didesnį burbulą, kuris aprėptų visą grupę ir kuris tarnaus kaip antrinė apsauga, leidžiantį tik tas energijas kurios tarnauja „dieviškai“ valiai.

  5. Vadovas 10 minučių laiko veda aukščiau aprašytų kvėpavimo pratimų ciklą.

  6. Vadovas liepia visiems atverti savo širdies centrus (greičiausiai turima omenyje širdies čakrą - „Anahata“) ir įsivaizduoti auksinę meilės energijos šviesą, kuri lengvai teka į jų kūnus, o po to užpildo ir jų sukurtus asmeninius burbulus.

  7. Grupė apjungia savo širdžių energijas ir siunčia šią gydančią šviesą aplink planetą, kad ji apglėbtų visą žmoniją malonėje ir ramybėje. Po to, panaudojant tą pačią energiją, kaip bangą nusiųsti į kosmosą, kuri pasiektų brolijos dvasią, su kurios nežemiškųjų draugų grupe ši grupė nusprendė susisiekti.

  8. Vadovas nustato grupės dvasinius tikslus ir paprašo tų nežemiškų draugų susisiekti, kurie daugiausiai konkrečiais klausimais gali pagelbėti. Toliau, nukreipiamos energijos per laiką ir erdvę, iš formos į beformę. Vadovas turi išmokti atverti save spontaniniam momento poveikiui ir sukurti meditaciją su tais vaizdais, informacija ar vedimu, kokią jis jaučia, kad yra reikalinga.

  9. Kad užbaigti šią fazę, vadovas pasako kiekvienam atverti save tam kontaktui, kurį jis jaučia labiausiai tam tinkamą ir kad jie bus laisvi kas liečia savo patyrimus sekančias 30, 45 ar 60 ir pan. minučių ir, kad praėjus šiam laikui, vadovas juos švelniai pakvies sugrįžti ir paprašys jų užbaigti šį ryšį.

  10. Konkrečiam laiko periodui praėjus ar pajutus, kad jau visi kontaktą baigė, susitikimo vadovas visiems švelniai leis užbaigti komunikaciją, keleto minučių bėgyje. Tada vadovas visų paprašys sugrįžti į savo kūnus įkvepiant giliai ir atmerkiant akis. Po to, paprastai pasėdima dar tyloje 5-15 minučių, kad pasidžiaugti likusia energija ir leidžiant žmonėms apgalvoti jų patirtas patirtis. Taip pat, tuo metu rekomenduotina apsižvalgyti į dangų, galbūt pavyks pastebėti kokių nors keistų reiškinių.

  11. Po šio tylos periodo, visi kviečiami pasidalinti savo patirtomis patirtimis ir informacija, kurią gavo kontakto metu. Taip pat, tai geras momentas fotoaparatui, kad pabandyti su juo užfiksuoti kokią nors keistą, paranormalią veiklą aplinkui šią vietą.

  12. Visiems baigus dalintis savo patirtimis, jeigu grupė yra lauke, smagu dar pasigrožėti žvaigždėtu dangumi. Kantrybė kartais būna apdovanojama. Priešingu atveju, galima nutarti sekančio susitikimo laiką ir išsirinkti sekančio kontaktinės meditacijos susitikimo vadovą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau