Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2015 » Gegužės » 31

Nacių «Ahnenerbe» prieš Sovietų «Romba»

Sovietų projektas, panašus į Vokietijos mokslinių tyrimų institutų sistemai «Ahnenerbe», kuris tyrė nežemiškas ir senovės civilizacijų egzistavimą. Po Sovietų Sąjungos KGB pirmininko Andropovo nutarimo, buvo sukurta į panašią agentūrą, kodiniu pavadinimu «Rombas», o aplankalai paženklinti kodu «Orionas». Šią žinią pateikė Rusijos NSO RUFORS tyrimo instituto direktorius Nikolajus Subotinas.

Subotinas pateikia dokumentus, apie veikusią «Ahnenerbe», kuri savo veiklą vykdė Antarktidoje. Daug yra kalbama apie nacių paslaptingas bazes Antarktidoje. Pateikti dokumentai, tai tik įrodo, kad tokios bazės galėjo egzistuoti. Šie nacių dokumentai gauti iš sovietų slaptos agentūros «Rombas» dokumentų su paženklinimo kodu «Orionas». Slapti dokumentai nurodo, kaip nacių povandeniniai laivai, tuneliu galėjo patekti į statoma Naująją Švabiją, Hitlerio įsakymu 1939m. kaip pateko vokiečių slapti dokumentai į Rusija?

Baigiantis Antrajam pasauliniam karui, Rusija užėmė, tuometinę Trečiojo Reicho bazę, kuri buvo atsakinga už Naujosios Švabijos statybą. Dabar, Rusijos karinė bazė vadinama Naujoji Lazerevo bazė. Ką tuomet rado Rusijos vyriausybė niekas nežino.

Ufologas teigia, kad dėl dokumento autentiškumo galima diskutuoti ir kelia kai kurias abejones. Žiūrint į povandeninių laivų navigacijos žemėlapį, atkreipia dėmesį, kad norint patekti į po Antarktidą esančia ertmę, povandeninis laivas turėjo nusileisti į 400m gilį. Jai paimtume Vokietijos povandeninių laivų parametrus, jų nusileidimo gylis būdavo iki 250-300 m., priešingu atveju neatlaikydavo nuo spaudimo laivų konstrukcijos.

Taip pat užsiminama apie įdomius esančius niuansus, kuriuos reiktų ištirti. Nes Rusijos laivų technikos specialistai, patvirtino, kad galėjo taip būti. Nes nacių konvojaus povandeniniams laivams į Antarktidą buvo ruošiama kita laivų konstrukcija. Buvo taikomas dvigubas korpusas, tarp jų buvo pilamas spiritas, korpuso patvarumui. Ar tai pasiteisino patekti į Švabija? Galimas dalykas.

Dokumente, taip pat yra aprašoma apie povandeninio laivo plaukimo diferentus (Diferentas - laivo pasvirimas (į šoną, ar priekį, ar atgal) dėl atsiradusio svorio ant denio). Ufologas nagrinėjęs dokumentą, pateikia įdomų faktą ar sutapimą, kad nuplaukus keletą kilometrų atsiduriama didelėje ertmėje. Kurią šiomis dienomis vadinama polediniu ežerų Vostokas. Galbūt pastebėjote, Rusijoje jau 10 metų atliekami gręžimo darbai ir imami ledo mėginiai iš ežero Vastokas. Taip prisidengiat, mokslo tikslais. Tačiau, teigiama, kad ežero gale vyksta didelė magnetinė anomalija. Kokia anomalija, taip pat niekam ne aiškų, bet ir mažai kalbama ta tema.

Yra teigiama, jai šis dokumentas yra autentiškas, tai Rusijos vyriausybės specialios tarnybos bandė patekti į šią vietą pačių paprasčiausiu būdu, išgręžiant tiesiogiai į ežero Vostok paviršių. Nes patekti povandeniniu laivų esančių tuneliu neįmanomą. Pirmas dalykas per šį laikotarpį klimato sąlygos pasikeitė, keičiasi ir ledo tunelio struktūra ir t.t. todėl patekti į vadinamą Naująją Švabiją nebėga galimybių.

Antroje dokumento pusėje, kaip teigia ufologas yra pavaizduota po žeme esantis vidinis pasaulis. Kuriame, kaip teigiama naciai pabuvojo. Ir pagal esančius, žemėlapyje esančius pavaizduotus ženklus, jie jau galėjo ten sukurti bazes. Ar tai teisybė, vėl sunku pasakyti.

Ufologo teigimų iš tikro veikė Sovietų Sąjungoje «Rombas». Sovietų Sąjungos KGB pirmininko Andropovo nutarimu 1982m. «Rombo» užduotis buvo stebėti ir rinkti duomenis apie nepaaiškinamus reiškinius. Tačiau, jų veikla supanašėjo į «Ahnenerbe» veiklą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau