Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugpjūčio » 4

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai paranormal.lt

Čirvinių blynų receptas I.

Ingredientai:

Kiaušiniai - 4 vnt.;
Miltai - 250 g;
Sviestas - 125 g;
Pasukos arba kefyras - 250 ml;
Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis;
Cukrus - 50 g;
Vanilinis cukrus - arbatinis šaukštelis;
Druska - žiupsnelis.

Gaminame namuose. Čirviniai blynai: I receptas

Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai suplakame plaktuvu. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame tiesiai į dubenį su kiaušiniais. Dedame sviestą (jis neturi būti skystas, tačiau minkštas). Pilame pasukas ir maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje.

Čirviniai blynai tiekiami su mėgstama uogiene, apibarstyti cukraus pudra, arba apšlakstyti tirpintu šokoladu. Valgomi iš karto, tik iškepti.

Čirvinių blynų receptas II.

Ingredientai:

Kiaušiniai - 4 vnt.;
Lydytas sviestas - 250 g;
Miltai - 150 g;
Krakmolas - 150 g;
Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis;
Cukrus - 200 g;
Vanilinis cukrus - nepilnas arbatinis šaukštelis;
Druska - žiupsnelis.

Gaminame namuose. Čirviniai blynai: II receptas

Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai suplakame plaktuvu. Dedame tirpintą sviestą ir išmaišome. Miltus sumaišome su krakmolu ir kepimo milteliais ir persijojame tiesiai į dubenį su kiaušiniais. Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje.

Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog apibarstyti cukraus pudra. Valgomi iš karto, tik iškepti. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar