Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2015 » Gegužės » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.05.2015, 16:43
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (13100)

Pirmasis Iliuminatų Testamentas jau prekyboje. Iliuminatai siūlo prisijungti prie milijono prisijungusiu, kurie jau atrado šviesą. Nebijokite karo, važinėtis skurdžia planeta: pagalba jau yra kelyje. Iliuminatai gėris žmonijai - mūsų sukurtas gėris - kuris jau šimtmečius apsaugo žmonija nuo išnykimo. Pirmą kartą istorijoje Iliuminatai išžengė iš Iliuminato tylos: parašydami planetos ateitį testamentą. Ši išmintis buvo prieinama tik elito nariams, tai buvo jų gyvenimo vadovas judėti į priekį.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 16:02
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (4995)
Legendos apie laivus vaiduoklius yra paplitusios visame pasaulyje. Jei manote, kad visos tokios istorijos atkeliavo iš gilios senovės, labai klystate. Pranešimų apie vagojančius vandenynus laivus be įgulos gaunama ir mūsų dienomis.
Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 15:18
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (9968)

Vis dėlto vaiduoklis, poltergeistas ar koks kitas reiškinys, kurį galima apibūdinti kaip paranormalų – pasitaiko itin retai ir tikrai nebus lengva nustatyti, ar keistenybės, vykstančios jūsų namuose, susijusios su nematomo, vadinamo subtiliojo pasaulio sutvėrimais. Tačiau jei įtariate, kad keisti įvykiai, kvapai ar vaizdai gali būti su jais susiję, gal būt pravers šis sąrašas.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 15:06
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (9642)

Pramogų pasaulyje ryškiai žybtelėjusi Jolantos Leonavičiūtės žvaigždė nė neketina prigesti. Ypač prie to prisideda pati Jolanta, kuri gerbėjus lepina savo seksualiomis nuotraukomis bei kartais itin provokuojančiais vaizdo įrašais. Šįkart savo "Facebook"profilyje Jolanta pasidalijo vaizdo įrašu iš asmeninės kolekcijos. "Senas, smagus video! " - taip apibūdintame vaizdo įraše ilgakojė gražuolė plaukioja kateriu, vėliau pozuoja ant kranto demonstruodama savo išpuoselėtą kūną bei atskleidžia nardymo įgūdžius.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 14:06
Pokalbiai | Vaizdai Peržiūrų (6762)

Filmas apie NSO sąmokslo teoriją yra įtikinamas, argumentuotas istoriniais duomenimis. Filmo kūrėjai vadovavosi tyrimais atskleidžiančiais II-pasaulinio karo metų faktus, kad nacių inžinieriai kūrė disko formos objektus galinčius kilti vertikaliai ir turinčius sudėtingas varomosios jėgos sistemas.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 11:52
Civilizacijos Paslaptys Peržiūrų (5737)

Archeologas David Rohl įsitikinęs (1998-ais išleistoje knygoje "Legenda:civilizacijos kilmė", o prieš tai ir "laiko išbandymas" bei TV laidose "Faraonai ir karaliai"), kad jie buvo dabartiniame Irane. Per Zagros kalnus pervažiavę į Azerbaidžano Miyandoab lygumą (60 mylių pločio ir 200 mylių ilgio) išvysime kalnus, kurių papėdes pažymi beduinų palapinių juodi taškeliai. Ir sodai abiejose kelio pusėse. Ir šiame slėnyje yra vienas keistas dalykas: kiekviename mažame miestelyje bus bent viena siena išpuošta liaudies įsivaizduojamo rojaus vaizdais - dievo kalnu nuo kurio teka gaivinantis vanduo link vešlių ganyklų. Prieš 6000 m. tokie pat piešiniai vaizdavo šumerų dievo Enki buveinę [kuris savo vieta atitinka Biblijos Jahvę]. Tais laikais ši krašto sritis buvo vadinama dviem vardais: Arrata arba Edin.

Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 11:34
Hipotezės Peržiūrų (4677)
Tai vienas iš švenčiausių Biblijos objektų. Ji minima kaip 10 Dievo įsakymo saugojimo vieta, žemiškojo Dievo buvimo paliudijimas, dieviškoji ugnies svaidyklė, kuri degina kliūtis ir nusvilina neatsargius izraelitus. Ji pernelyg šventa, kad ją būtų galima padėti ant žemės ar paliesta neišrinktojo. Biblija mini, kad ji buvo saugoma Saliamono šventykloje, kuria babiloniečiai sugriovė 586 m. pr.m.e. Mokslininkai ginčijasi dėl galimos jos dabartinės vietos. Po Sfinksu? Po Jeruzalės Šventyklos kalnu? Prancūzijoje? Prie Londono šventyklos metro stoties? 63 m. amžiaus Tudor Parfitt'as, Londono Rytų ir Afrikos studijų mokyklos profesorius, savo knygoje "Dingusi Sandoros skrynia" spėja, kad ji yra Harare, Zimbabvėje.
Sužinok daugiau ...
03.05.2015, 11:06
Mistika Peržiūrų (5354)

Rusų geochemikas ir minerologas Aleksandras Fersmanas (1883-1945), grįžęs iš Vidurinės Azijos, vienoje publikacijoje išsakė mintį, kad akmuo irgi gyva, vos ne mąstanti substancija? Ginti savo požiūrio jis nesiėmė, pasakęs, kad pajuokavo. Bet ar galimi pokštai solidžiose ekspedicijų ataskaitose? Ir ištarto žodžio nesugražinsi...

Sužinok daugiau ...