Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Liepos » 26

NASA melas: Ar Neilas Armstrongas buvo išsilaipinęs Mėnulyje?

Manau, kiekvienas iš mūsų yra girdėjęs, kad pirmasis erdvėlaivis pilotuojamas buvo "Apollo-11", ir pirmasis asmuo, išsilaipinęs ant Mėnulio paviršiaus buvo Neilas Armstrongas. Tačiau ar tai iš tikrųjų? Paranormal.lt pabandė išanalizuoti pagal užsienio spauda šiuos įvykius. Nepamirškime, kad ankščiau kalbėjome ar sprogusio 1986 m. erdvėlaivio "Challenger" astronautai yra gyvi? Ir kam to reikėjo?

Taip, iškilo klausymas, ar iš tikro Neilas Amstrongas buvo nusileidęs ant Mėnulio paviršiaus, ar tai eiline amerikiečių bei NASA propaganda? Tai, kaip iš tikro buvo?

Taigi, pasirodo tai eiline NASA ir JAV propaganda. Atrodytų smulkmena, kuria nepastebėjo NASA, astronauto batai. Taip, taip jūs manysite, prie ko čia batai, pradedame tyrimą.

Nutariau, paieškoti nuotraukas. Turbūt visi matėte, kultinę nuotrauką, kurioje pavaizduotas bato antspaudas ant Mėnulio paviršiaus. O, kas nors, bandė patikrinti šį spauda, su esamu Armstrongo kostiumu, kuris yra eksponuojamas kosmonautikos muziejuje JAV? Pažvelkite įdėmiau? Ar ką nors matote? Keista, batų pėdos nuleistos, nepastebėsite jų.

Ieškome nuotraukų daugiau..... Niekada ankščiau nepagalvojau, daug nuotraukų teko matyti ankščiau. Ir štai vienoje nuotraukoje pastebėjau kostiumą kuriuo Neilas Armstrongas iš tikro vaikščiojo po Mėnulį. Teko paieškoti daugiau publikuojamų straipsniuose nuotraukų, tiek išsilaipinimo į Mėnulį, tiek kostiumo. Niekur nėra nuotraukų, kuriuose būtų matyti batų padai, bent jų nesimato, o gal tiesiog nenorimą rodyti. Ir aš pagalvojau, o jai mes rastume tokia nuotrauką ir aš radau.


O, koks nepasitenkinimas...... Pasirodo, kad Armstrongas skrido į Mėnulį tais pačiais batai, kaip matomame kostiume, bet grįžo kitais?


Paieškojau nuotraukų, kur ponas Armstrongas skrido į Mėnulį, kur būtų matomas jo kostiumas su skafandru ir batais.

Batai paaiškėjo, ne tie, kurie yra eksponuojami muziejuje, bent kaip tvirtinama. NASA garantuoja šio kostiumo autentiškumą 100 procentų, tai kostiumas - istorinis dalykas. Suklydimas "Mėnulio misijoje", o tiksliau, jos parodyme pasaulio žmonėms, tai dar viena apgaulė. Bent, NASA darbuotojai, turėkite padorumo, fotografuoti nuotraukas ir paslėpti greta esančias batų padų žymias.

Manau, yra dar žmonių, kurie aklai tiki, kad amerikiečiai buvo Mėnulyje.....

Vykdydama savo informacinę kampaniją, nukreiptą prieš "Apollo" skrydžių "demaskuotojus", NASA

turi galingą kozirį. Mėnulio palydovas "Lunar Reconnaissance Orbiter" (LRO), skriejantis aplinki Mėnulį, apginkluotas galingomis kameromis, kurios ruošiasi fotografuoti "Apollo 11 Eagle" nusileidimo vietą Mėnulyje. Ar neįtikimai aukštos rezoliucijos Mėnulio paviršiaus LRO
nuotraukos, kuriose bus matyti ir "Apollo" nusileidimo vietos, galiausiai nutildys "Mėnulio apgaulės" šalininkų skleidžiamas kvailystes? Greičiausiai, ne, rašo astronomas Filas Pleitas (Phil Plait) savo straipsnyje žurnalo "Discover" interneto svetainėje. "Šios teorijos šalininkai negyvena įrodymais pagrįstame pasaulyje".

Keturiasdešimtųjų išsilaipinimo Mėnulyje metinių proga, NASA išleido 15 serijų dalinai atkurtų išsilaipinimo momento įrašų. Projekto metu panaudotos kokybiškiausios iš turimų 1969 m. transliacijos iš Mėnulio vaizdo įrašų kopijos. Kai kurios kopijos, kaip teigiama, buvo laikomos užrakintos beveik 40 metų.

 

 

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
pasiziurek dar karta https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Apollo_11_space_suit.jpg
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 13:58 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai odos alergijos gydymui

Odos alergija liaudies medicinoje, Odos alergija, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo odos alergijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau