- 02.09.2020
- 2.0 Reitingas
- 1444 Peržiūros
- Aptarti
Pagrindiniai ingredientai
- 3-4 rūgštesni obuoliai
- 90g rudojo cukraus
Tešlai:
- 100g sviesto;
- 2 kiaušiniai;
- 200g cukraus;
- 280g miltų;
- 240ml kefyro;
- 1a.š. kepimo miltelių;
- 1/2a.š. cinamono;
- žiupsnelis druskos.
Gaminimas:
Sviestą išlydyti keptuvėje, kurioje kepsite pyragą. Pusė sviesto perpilti į dubenėlį, likusį palikti keptuvėje.
Obuolius nulupti ir supjaustyti į 8 skilteles. Ant likusios sviesto keptuvėje suberti rudąjį cukrų, paskleisti. Ant viršaus suberti obuolius.
Tešlai kiaušinius išplakti su cukrumi, kol pabals. Supilti tripintą sviestą, miltus su kepimo milteliais, cinamonu bei druska. Įmaišyti kefyrą. Tešlą paskleisti ant obuolių, ir kepti 175C apie 45 minutes.
Iškepusį pyragą palikti apie 10 min pravėsti, tada atsargiai peiliu atskirti nuo keptuvės kraštų ir išversti į lėkštę.
- Recepto Autorius Skanūs kąsneliai
- Nuotraukos ©Recepto autorės
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau