- 19.09.2020
- 5.0 Reitingas
- 747 Peržiūrų
- Aptarti
Sveiki, skubu rašyti, nes nekantrauju pasidalinti tokiu paprastu nuostabaus skonio obuolių pyrago receptu! Visad ankščiau su šokoladu ar uogienėm gamindavau, o šis tobulas tiesiog toks.
Receptas:
- 600 ml nuluptų ir kubeliais pjaustytų obuolių + 2 šaukštai miltų + 1 a.š. cinamono;
- 1/2 puodelio nesaldintos obuolienės arba 2 vegan kiaušinių;
- 1/2 puodelio rudojo cukraus (galima ir mažiau);
- 1/2 puodelio augalinio pieno (aš 30 ml avižų dribsnių užpyliau 1/2 puodelio vandens ir po 10 min viską sumaliau);
- 1/3 puodelio aliejaus (keičiau obuoliene ir vos vos aliejaus);
- 1 šaukštas vanilinio cukraus;
- 2 a.š. cinamono;
- 1/4 a.š. tarkuoto muskato riešuto;
- 1 puodelis miltų (naudojau speltos);
- 1 a.š. sodos.
Eiga:
- Obuolius sumaišom su miltais, 1 a.š. cinamono ir šiek tiek rudojo cukraus
- Miltus sumaišom su soda, cinamonu ir cukrumi.
- Obuolienę sumaišom su pienu, aliejumi.
- Sumaišom sausus ir šlapius ingredientus kartu. Į masę suberiam obuolius ir gerai išmaišom, supilam į kepimo formą.
- Viršų apibarstom cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepam 180C 40 min.
Viskas! Pasakiškas skonis, viršus gavosi toks traškus. Mmm :) genialumas paprastume.
Receptu pasidalino Lazy vegan receptai, pasidalinkite ir jūs bloge.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau