- 06.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 1568 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
650 g. maltos vištienos;
1 morka;
1 svogūnas;
2-3 česnako skiltelės;
2 v.š. sojų padažo;
1 v.š. tarkuoto imbiero (pasirinktinai);
70 g. avižinių dribsnių;
1 kiaušinis;
druska, pipirai;
1/2 a.š. malto kumino;
1 a.š. maltos paprikos;
sauja šviežių petražolių;
aliejus kepimui.
Gaminimas:
1. Į dubenį dėkite maltą vištieną, smulkiai pjaustytą svogūną, trintą česnaką, pjaustytas petražoles, tarkuotą morką, įmuškite kiaušinį, suberkite avižinius dribsnius ir pagardinkite prieskoniais. Viską labai gerai išmaišykite iki vientisos masės.
2. Rankomis formuokite norimo dydžio kotletus ir dėkite juos į įkaitintą keptuvę. Abi kotleto puses kepkite ant aliejaus po kelias minutes, kol gražiai apskrus.
3. Jeigu nenorite naudoti riebalų, kotletus kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, ant kepimo popieriaus išklotos skardos.
4. Kotletus patiekite su norimu garnyru.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau