Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 14

Sėkmingiausia vėžio dieta buvo uždrausta! Štai šis receptas!

Nes bankrutuotu farmacijos kompanijos!

Daktarė Johanna Budwig rado vaistus nuo vėžio išgydymo, bet gydytojai atsisakė jį taikyti. Štai kodėl...

Biochemikė, daktarė Budwig tapo dideliu farmacijos kompanijų priešu, nes jo gydymas išgelbėjo daugelį pacientų. Ji skatino savo vėžio gydymo metodą, remiantis įprastiniais maisto produktais.

Jos darbas apie riebalų rūgštis jai atnešė 7 Nobelio premijos nominacijas iš medicinos srities! Ji mirė 95 metų amžiaus, 2003 metais.

Atsižvelgiant į tai, kad vėžio gydymui naudojami brangiausi vaistai, preparatai, baimė prarasti pelną, didelės farmacijos kompanijos aktyviai kovojo su dr. Budwig idėja.

Ji naudojo netoksiškus ingredientus, saugiai elgėsi su pacientais, be jokių šalutinių poveikių jiems. Deja, jos darbai buvo nuslopinti. Daugelis žmonių niekada nėra girdėję apie Budwing sistemą.

Daktarė Johanna Budwig Ji teigė, kad rado būdą, kaip išgydyti vėžį, bet gydytojai atsisakė jos klausyti, jie bijojo prarasti savo darbą ir finansinį pelną.

Vėžio pramonė didelėms farmacijų kompanijoms yra viena iš pelningiausių.

Mokslo nustatyta, kad deguonies kiekis vėžiu sergantiems pacientams yra gerokai mažesnis negu sveikų žmonių. Deguonies trūkumas sukelia auglių vystymąsi, ląstelės priverstos pasikeisti (mutuoti), stengdamos apsirūpinti energija.

Vienas iš būdų - gauti energijos per cukraus fermentaciją.

Sveikų žmonių kraujyje deguonies lygis yra tarp 98 ir 100, kai matuojamas su pulsoksimetru, o vėžiu sergančio paciento yra tik 60.

Vėžiu sergančių ligonių deguonies kiekis pasikeičia dėl atsirandančių atliekų, pavyzdžiui, anglies dioksido. Deguonies trūkumas sukelia auglių atsiradimą, ląstelės yra priverstos mutuoti, bandydamos apsirūpinti energijos iš cukraus, fermentacijos proceso metu.

Atliekų produktai fermentacijos metu kaupiasi audiniuose, sukeldamos dar didesnį toksinių medžiagų kiekį, rezultate išsivysto acidozė bei ląstelėms deguonies trūkumas.

Otto Warburg Taigi, šie veiksniai sukelia vėžinių ląstelių padidėjimą. Tokį onkologinio proceso plėtrą nustatė dr. Otto Warburg pateikdamas įrodymus, už kuriuos jam buvo suteikta Nobelio premija, už medicinos pasiekimus 1931 metais.

Budwing sistema, alkalozė, kai šarminamas kūnas stimuliuoja daug greičiau deguonį, nei bet kuri kita terapija. Vėžio ląstelės negali vystytis, jei kūnas turi pakankamai deguonies.

Šarminio vandens receptas

Dr. Budwig tikėjo, kad riebalų dietą gali sukelti sveikatos problemų, todėl ji vengė maisto produktų, kurie sukelia ląstelėms deguonies badą, įtraukdama į sveiką maistą ir nepakeičiamas riebalų rūgštis.

Ji įrodė būtinybę vartoti riebalų rūgštis.

Be to, ji manė, kad saulės spinduliai, kurie yra reikalingi vitamino D3 gamybai, natūraliu būdu, turi stiprias priešvėžines savybes.

Jos gydymo sistema susideda iš dviejų etapų, iš kurių pirmasis yra pagrįstas natūralia varške ir linų sėmenų aliejumi. Sunkiais atvejais, linų sėmenų aliejų pasiūlė vartoti kaip klizma. Antrą etapą sudaro speciali dieta, kuri trunka šešis mėnesius.

Šis receptas buvo rekomenduojamas, sveikiems žmonėms, kaip prevencija nuo vėžio. Jis buvo reikalingas vėžiu sergantiems pacientams, kaip dalis sistemos, kuris naudojamas ne mažiau, kaip vieną kartą per dieną. Ši mitybos terapija yra vadinama "Flax Seed Muesli" linų sėklų musli.

Linų sėklų Musli

Įdėkite 1 arbatinį šaukštelį medaus ir 2 šaukštus šviežiai sumaltų linų sėklų į dubenį. Įsitikinkite, kad naudojate linų sėklas šviežias, arba sumalta šviežiai.

Toliau, galite pridėti šviežiai ekologiškų vaisių (bet vaisiai, kurie yra sezono metu, pavyzdžiui, obuoliai, uogos, persikai, vynuogės ir t.t.). Niekada nenaudokite bananus į mišinį, nes dr. Budwing mano, kad iš bananai turi daug cukraus, kuris greitai patenka į kraują, o tai netinka vėžiu sergantiems pacientams.
Paimkite 3 šaukštus linų sėklų aliejaus ir sumaišykite su 100 gramų (apie 7 valgomi šaukštai) varškės. Viską gerai išmaišykite. Galite pagerinti skonį įdėdami vanilę ar cinamono. Pastaroji padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje. Galite įdėti ir riešutų ant viršaus. Visi riešutai yra naudingi, bet žemės riešutai yra mažiausiai.

Be to, dr. Budwing įtraukė linų sėklų aliejų ar šviežių maltų linų sėklų į savo pacientų dietą, kas tris valandas.

Tie kurie neturi vėžio, gali tiesiog vartoti kas dieną 3 - 4 gramus linų sėklų aliejų ir maždaug 3 uncijas (1 uncija = 28,35 gramų) baltymų (varškė, varškės sūris, ožkos sūris). Vartokite tik natūralius ir šviežius patvirtintus produktus, tiek varškė, tiek linų sėklas, ar linų aliejų. Jei negaunate varškės, jogurtas yra taip pat priimtinas variantas, tik turi būti natūralus. Ožkos pieno sūris yra geresnė alternatyva. Jei varškė, jogurtas, varškės sūris yra pirkti ir nėra homogenizuoti, svarbu juos papildyti vitaminu C ir folio rūgštimi.

Pirmas etapas

Sudėtis:

  • 5 šaukštai linų sėmenų aliejaus arba 3 šaukštai šviežiai maltų linų sėmenų
  • 1 puodelis varškės
  • šiek tiek juodųjų pipirų (neprivaloma).

Šį produktų mišinį rekomenduojama vartoti ne mažiau, kaip vieną kartą per dieną. Atkreipkite dėmesį, kad valgyti reikia mediniu šauktu, ne metaliniu!

Antrame etape, turite laikytis šių žemiau išvardintų taisyklių:

  1. valgyti tik šviežius produktus
  2. negalima gerti vandens iš čiaupo arba vandenį iš butelių
  3. venkite cukraus, perdirbto maisto produktų, gyvulinių riebalų (taukai, riebi nugarinė) ir neekologiškos mėsos
  4. negalima gerti alkoholinių gėrimų
  5. vengti sviesto, margarino, majonezo
  6. pakeisti cukrų į natūralų saldiklį, tokį kaip medų, steviją
  7. venkite salotų su padažais iš parduotuvių
  8. išgerkite puodelį arbatos 3 kartus per dieną, taip pat šviežių spaustų daržovių sulčių, morkų, salierų ir burokėlių. Geras pasirinkimas yra pipirmėčių, rožė klubų ar vynuogių arbata. Pasaldinkite ją tik medumi. Vienas puodelis juodosios arbatos prieš vidurdienį yra gerai
  9. vengti visų dirbtinių saldiklių ir gaiviųjų gėrimų (įskaitant aukštos fruktozės kukurūzų sirupo)
  10. venkite valgomosios druskos
  11. venkite baltos duonos, baltų ryšių, baltųjų miltų
  12. valgyti maistą šviežiai paruoštą - NE pašildytą ir ne užsilikusį
  13. negalima vartoti sojos produktų
  14. vartokite kokoso aliejų jame yra Omega-3 rūgščių po vieną šaukštą per dieną, rekomendavo dr. Budwig
  15. venkite hidrintų (sukietintų) aliejų ir niekada nenaudokite žuvų taukų
  16. kiekvieną dieną gerkite žalią arbatą
  17. sumažinkite kosmetikos ir nuo saulės apsaugos kremus, o taip pat raskite daug sveikesnį būdą muilo, baliklio ir ploviklio
  18. apribokite cheminių vaistų vartojimą.

Pabaigai, rekomenduoju paskaityti (kad susidarytumėte bendrą vaizdą ir atsirinktumėte, kas iš tikro yra naudinga o kas ne, vieni teigia, kad žuvų taukai yra naudingi, bet šiame straipsnyje teigiama ir nerekomenduojama iš viso nevartoti žuvų taukų) šį straipsnį Riebalų, aliejų ir žuvų taukų mitai

Jei turite savo nuomone apie tai pasidalinkite su kitais, šeimos nariais, komentuokite, galbūt tai ko jums reikia! Juolab, tai daug nekainuoja, o atvirkščiai viskas natūralu ir pigu. Įdomu būtų išgirsti sergančių šia liga nuomone apie tai, gal kas bandys ir kaip seksis... Rūpinkimės savimi ir neleiskime uždirbti farmacijos kompanijoms. Norėtųsi, kad apie tai sužinotu, kiekvienas Lietuvos pilietis. Nes, kuo didesnis žmonių kiekis apie tai sužinos ir pasinaudos tuo didesnė tikimybė sužinoti apie šį gydymo metodą tiesą!

O jūs sutinkate su šia nuomone? Pasidalinkite (forume) arba (bloge savo straipsnį) savo mintimis, kaip jūs gydotės, kokius naudojote vaistus ir metodus, kas padėjo ir kas ne...

Noriu visiems palinkėti, visų pirmą nesirgti šia liga, o antrą pasveikti! Visiems sveikatos ir ramybės!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://healthwyze.org/reports/190-the-true-budwig-protocol

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Skanių varškės spurgų receptas
Gaminame. Varškės spurgos Į dubenį dedame varškę, pertriname šakute, mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų, vanilinį cukrų. Sodą nugesiname šlakeliu acto ir taip pat pilame į dubenį. Visus ingredientus gerai išmaišome, dalimis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau