Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Lapkričio » 3

Smarkios liūtys sukėlė potvynius Šri Lankoje

Nuo 2021 m. spalio 25 d. kai kurias Šri Lankos dalis užklupo labai blogi orai. Du žmonės žuvo per staigius potvynius Badulloje, o dar vienas žuvo, kai į jį trenkė žaibas Mullaitivu.

Šri Lankos nelaimių valdymo centro duomenimis, apie potvynius, nuošliaužas ar lietaus padarytą žalą pranešta Ratnapuros, Nuvara Elijos, Kandi, Džafnos, Badulos ir Puttalamo rajonuose. Trys namai buvo visiškai sugriauti, o dar 410 apgadinti. Daugiau nei 120 žmonių evakuavosi iš savo namų ir persikėlė į laikinas prieglaudas.

Lapkričio 3 d. duomenimis, nukentėjo beveik 6 000 žmonių, iš jų apie 2 000 Badulloje, kur išsiliejo Demodaros rezervuaras.

Šri Lankos kariuomenė (SLA) pranešė, kad kariai padeda nuo potvynio nukentėjusiems Badullos gyventojams po to, kai smarkios liūtys sutrikdė įprastą gyvenimą ir padarė daug žalos per kelias pastarąsias dienas. Kariai padėjo evakuoti žmones į saugesnes vietas, valyti vandens kelius, kad būtų užtikrintas nepertraukiamas potvynio vandens nutekėjimas, valyti kelius ir reguliuoti eismą.

Šri Lankos meteorologijos departamentas pranešė, kad per 24 valandas iki spalio 31 d. Tellippalai mieste Jaffnoje iškrito 152 mm kritulių. Prognozuojamas tolesnis smarkus lietus ir stiprus vėjas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau