Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 3

STUDIJA: Covid "vakcinos" slopina DNR remontą ir sukelia vėžį

(Paranormal) Nauji tyrimai, paskelbti Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) žurnale, atskleidžia, kad Vuhano koronaviruso (Covid-19) smaigų baltymai "reikšmingai" slopina pažeistos DNR gebėjimą taisytis - procesą, kuris "būtinas veiksmingai V(D)J rekombinacijai adaptyviajame imunitete".

Kadangi vadinamosiose "vakcinose" yra arba smailių baltymų (Johnson & Johnson, AstraZeneca), arba jos užprogramuotos taip, kad sukeltų jų gamybą organizme (Pfizer-BioNTech, Moderna) šie apreiškimai tiesiogiai taikomi injekcijoms.

Tyrėjai nustatė, kad Kinijos viruso smailių baltymai lokalizuojasi ląstelių branduolio viduje ir trukdo pagrindiniams DNR taisymo baltymams BRCA1 ir 53BP1 patekti į pažeistą vietą. Todėl pažeista DNR lieka tokia ir adaptyvusis imunitetas negali būti pasiektas. (Apie tai rašėme, susiję: Vakcinos baltymas, slopina DNR atkūrimo variklį, išlaisvins vėžio, imunodeficito, autoimuninių sutrikimų ir pagreitėjusio senėjimo sprogimą)

Tyrime konkrečiai aptariamas "galimas šalutinis pilno ilgio spyglių vakcinų poveikis", atsižvelgiant į šiuos atradimus, kurie tik dar kartą patvirtina tai, apie ką jau kelis mėnesius įspėjame dėl ilgalaikio šių spyglių baltymų poveikio.

Kai kuriems žmonėms poveikis pasireiškia iš karto. Daugumai žmonių poveikis greičiausiai pasireikš vėliau, kai imuninė sistema bus pažeista ir nebegalės kovoti su ligomis, įskaitant tokias įprastas ligas kaip peršalimas ir gripas.

"Jei DNR pažeidimai negali būti tinkamai ištaisyti, tai prisidės prie virusinės infekcijos sukeltos patologijos sustiprėjimo", - įspėjama tyrime, pažymint, kad galima imunodeficito pasekmė. (SUSIJĘ SU TEMA: Vis daugiau įrodymų, kad dėl kovidinių skiepų žmonės suserga į AIDS panašia liga).

Ar kovidų "vakcinos" nuginkluoja žmonių genus, kovojančius su vėžiu?

Kad būtų aiškiau, DNR pažeidimų taisymas pirmiausia vyksta ląstelės branduolyje, nes tai optimaliausia vieta genomo stabilumui užtikrinti. Pasirodo, covid jab spike baltymai taip pat dažniausiai kaupiasi branduolyje ir tiesiogiai trikdo šį procesą.

Komanda nustatė, kad spyglių baltymai slopina du pagrindinius DNR taisymo kelius - HR ir NHEJ, trikdydami dviejų pagrindinių genų - BRCA1 ir 53BP1 - veiklą. BRCA1, kaip prisimenate, yra naviką slopinantis genas, dažnai minimas kalbant apie krūties vėžį.

Tyrime aiškinama, kad SARS-CoV-2 pilno ilgio spyglio baltymas "slopina DNR pažaidų taisymą, trukdydamas DNR taisymo baltymų įdarbinimui".

"Mūsų išvados įrodo, kad smailiojo baltymo poveikis DNR pažeidimų taisymo mechanizmui ir adaptyvaus imuniteto mechanizmui in vitro", - toliau aiškinama straipsnyje.

"Nors nebuvo paskelbta įrodymų, kad SARS-CoV-2 gali užkrėsti timocitus ar kaulų čiulpų limfoidines ląsteles, mūsų in vitro atliktas V(D)J reporterio tyrimas rodo, kad smailiojo baltymas intensyviai trukdė V(D)J rekombinacijai."

Toliau atskleidžiama, kad didžiausia rizikos grupė yra pagyvenę žmonės, kurių DNR jau sensta.

"Taip gali būti dėl to, kad SARS-CoV-2 smailių baltymai gali susilpninti vyresnio amžiaus žmonių DNR atstatymo sistemą ir dėl to apsunkinti V(D)J rekombinaciją bei adaptyvųjį imunitetą. Priešingai, mūsų duomenys suteikia vertingos informacijos apie spyglių baltymų subvienetų dalyvavimą DNR pažaidų taisyme ir rodo, kad pilno ilgio spyglių pagrindu sukurtos vakcinos gali slopinti V(D)J rekombinaciją B ląstelėse, o tai taip pat atitinka neseniai atlikto tyrimo duomenis, kad pilno ilgio spyglių pagrindu sukurta vakcina sukėlė mažesnius antikūnų titrus, palyginti su RBD pagrindu sukurta vakcina", - toliau aiškinama.

Galima alternatyva žmonėms, kurie nenori esančiose "vakcinose" esančių pilno ilgio spyglių baltymų, yra rinktis tokias, kuriose yra spyglių antigeninių epitopų. Tačiau tokių "vakcinų" nėra ir tikriausiai niekada nebus, nes, kaip visi žinome, dabartinės "vakcinos" yra biologiniai ginklai, o ne vaistai.

"Kovidas taip pat yra amerikietiškas biologinis ginklas, tačiau jis neverčia jūsų 14 dienų nekontroliuojamai gaminti trilijonų smaigų baltymų visame kūne", - apie "vakcinas" rašė vienas komentatorius.

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijų daromą žalą galite rasti tinklalapyje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

MDPI.com

Planet-Today.com

Paranormal.lt

Norėdami gauti visas paranormal.lt pasaulio naujienas kitaip... pirmi ir tik ten (kitur nebetalpinama), prisijunkite prie TELEGRAM, arba sutikite gauti pranešimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau