Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 9

Karma: Richardas Rowe miršta nuo kovidinių "vakcinų", praėjus vos kelioms dienoms po to, kai užsiminė, kad norėjo, jog mirtų "antivakseriai"

(Paranormal) Dar vienas išdidus Kovidian filialo atstovas mirė nuo "skiepų" po kelis mėnesius trukusio tyčiojimosi iš "neskiepytųjų".

Ričardas Rovas (Richard Rowe), sunkvežimio vairuotojas, kandidatavęs į Kongresą Floridoje ir pralaimėjęs, "netikėtai mirė", pranešė jo šeima. Rowe'as mirė netrukus po to, kai gavo "Pfizer-BioNTech" injekcijas.

Garsus "progresyvistas", kuris taip pat save priskyrė LGBTQ, Rovė mėgo skelbti neapykantą visame savo "Facebook" puslapyje. 41 metų vyras buvo gerai žinomas dėl keiksmų, mirties linkėjimų savo politiniams oponentams ir tyčiojimosi iš "antivakserių".

Piktas buvęs kandidatas į Floridos kongresą Richardas Rowe miršta nuo kovidinių "vakcinų", praėjus vos kelioms dienoms po to, kai užsiminė, kad norėjo, jog mirtų "antivakseriai".

Rowe'as taip pat buvo pagarsėjęs tuo, kad šaipėsi iš amerikiečių, kurie nesutinka skiepytis, ir ragino juos vadinti antrarūšiais piliečiais, neturinčiais jokių teisių.

Kai rugpjūčio 12 d. Rowe'as gavo pirmąją "Pfizer" injekciją, jis įkėlė nuotrauką su tokiu prierašu:

"Taip, aš čia daugiausia dėl asmeninio ego. Pernai jau turėjau COVID, todėl nesijaudinu, kad jį gausiu. Bet noriu išlaikyti savo pašaipų moralinio ir intelektualinio pranašumo jausmą, tuo pat metu tyčiodamasis iš Darvino antivakserių. Iš tikrųjų tai gana kilnu".

Pasišlykštėjimas neabejotinai atspindi esmę to, kas buvo Rovė kaip žmogus. Kiti tikslūs apibūdinimai - arogantiškas ir kupinas neapykantos.

Ar kovidų "vakcinos" paverčia žmones, smegenis, praradusiais monstrais?

Atrodo, kad Rovė visada buvo neapykantos kupinas vaikinas, tačiau po pirmosios "Pfizer" injekcijos jo neapykanta tikrai sustiprėjo. Jis greitai tapo neapykantos kurstytoju ant steroidų, taip sakant, rašydamas komentarus, už kuriuos jam būtų uždrausta lankytis "Facebooke", jei jis būtų konservatorius ir juos būtų nukreipęs į liberalus.

Pavyzdžiui, spalio 3 d. Rowe'as ėmė plūstis apie terminą "biseksualus", teigdamas, kad jis yra transfobiškas ir išskirtinis. Rowe'ui labiau patiktų terminas "panseksualas", kuris, pasak jo, labiau apima "trans" ir "nebinarinius" žmones.

Spalio 16 d. Rovė viešai pasisakė už tai, kad maži vaikai nuo ankstyvo amžiaus būtų indoktrinuojami į LGBTQ iškrypimus, kad būtų kovojama su normaliais santykiais, kuriuos daugelis jų yra įpratę matyti vaikiškų animacinių filmukų programose.

"Vaikai jau yra užtvindyti seksu ir seksualumu nuo tos minutės, kai įsijungia ekraną", - rašė Rowe, keistai paminėdamas tokius Disnėjaus filmus kaip "Undinėlė", "Aladinas" ir "Gražuolė ir pabaisa".

"Tiesiog mes taip suvienodinome lyčių binariškumą ir griežtai heteroseksualius santykius, kad nesusimąstome apie tokius vaizdinius."

Spalio 7 d., taip pat spalio 8 d., spalio 18 d. (dukart) ir spalio 27 d. Rowe ne kartą pasisakė prieš antivakserius, kurie tiesiog sako "ne" injekcijoms.

7 d. Rovė sakė, kad jam "nerūpi", kas nutiks neskiepytiems žmonėms. 8 d. jis bandė įrodinėti, kad skiepų privalomumas yra visiškai normalus dalykas. 8 d. Rowe dar kartą pašiepė prieš skiepus pasisakančius asmenis, naudodamas rasistinę retoriką, palygindamas juos su nelegaliais užsieniečiais, prašančiais darbo prie "Home Depot".

Paskutinėje spalio 27 d. "Facebook" žinutėje Rowe'as bandė įrodyti, kad Bidenas turi neribotą diktatoriaus galią reikalauti, kad visi skiepytųsi nuo kiniškojo gripo.

"Homoseksualinė kultūra ir injekcijos yra neatsiejamai susijusios, nes abi yra neatsiejamos nuo depopuliacijos darbotvarkės", - apie Rowe'o inkliuzus pranešė "The Covid Blog".

"Tačiau jei tendencijos ir toliau judės ta pačia kryptimi, homoseksualumo kultūros nebeliks po kelerių metų. Šių injekcijų gavimas yra savęs naikinimas; o LGBT yra labiausiai pasiryžę stoti į eilę. Ir jie tiki, kad tai kilnus poelgis".

"Jau nebėra laiko būti politiškai korektiškiems, - priduriama tinklaraštyje.

"Žaisti kartu su homoseksualų darbotvarke yra tas pats, kas bendradarbiauti ir skatinti vaksų darbotvarkę, taigi ir depopuliacijos darbotvarkę. Kurioje pusėje esate jūs? Būkite budrūs ir saugokite savo draugus bei artimuosius."

Daugiau naujienų apie po injekcijų mirštančius Kovidų filialo gyventojus galite rasti adresu Depopulation.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau