Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Lapkričio » 11

Žemės planetos dekarbonizavimo TERRAFORMAVIMAS... Ajovoje bus įrengtos milžiniškos mašinos, kurios iš atmosferos išsiurbs "gyvybės molekules

(Paranormal) Šiuo metu vyksta Žemės planetos dekarbonizacinis terraformavimas. Jau pradėtas naujas projektas, pagal kurį penkiose JAV valstijose bus sumontuotos mega mašinos, kurios iš atmosferos surinks "gyvybės molekules", siekdamos sustabdyti fotosintezę ir sukelti pasaulinį maisto derliaus nuopuolį, sunaikinantį žmonijos civilizaciją.

Ajovos valstijoje žemės ūkio paskirties žemė jau užgrobiama nuosavybės teise, kad būtų galima statyti mechaninę infrastruktūrą, kuri, jei jai bus leista toliau veikti, padarys Žemės atmosferą nepalankią augalams, gyvūnams ir žmonėms.

Šiuo metu vyksta Žemės planetos dekarbonizavimo TERRAFORMAVIMAS... Ajovoje bus įrengtos milžiniškos mašinos, kurios iš atmosferos išsiurbs "gyvybės molekules" ir sukels visuotinį pasėlių žlugimą.

Tai beveik kaip scena, ištraukta iš filmo "Užmarštis" (Oblivion), kur milžiniškos vandenynų surinkimo mašinos išsiurbė vandenį iš planetos, palikdamos likusius išgyvenusius žmones tuščiame, negyvame pasaulyje, kurį apiplėšė ateiviai. Tačiau šiuo atveju iš planetos oro atimama anglis - "dieviškasis elementas", kuris yra gyvybės Žemėje pagrindas.

atmosfera, dekarbonizacija, depopuliacija, blogas klimatas, botanika

Šiuo metu prieš Žemės planetą vykdomas terraformavimo projektas vadinasi "Heartland Greenway" ir savo tikruosius ketinimus maskuoja prisidengdamas "žaliosiomis" iniciatyvomis. Šio projekto interneto svetainė yra HeartlandGreenway.com, o joje rasite prisipažinimą, kad kalbama apie anglies dioksido molekulių išsiurbimą iš atmosferos ir jų palaidojimą po žeme, kur augalai negalėtų jų panaudoti fotosintezei.

Per penkias JAV valstijas tiesiamas tikras CO2 vamzdynas, kuriuo suskystintas CO2 bus transportuojamas ir palaidotas po žeme. Dujotiekis kerta Ajovą ir turi atšakas Pietų Dakotoje, Minesotoje, Nebraskoje ir Ilinojaus valstijoje.

atmosfera, dekarbonizacija, depopuliacija, blogas klimatas, botanika

Ūkininkai yra bejėgiai sustabdyti projektą, kuris įgyvendinamas pasinaudojant nuosavybės teise. Pranešama per "The Hawkeye":

De Moino apygardos inžinierius Brajanas Karteris Brian Carter antradienį per eilinį valdybos posėdį, stebėtojų tarybai pranešė, kad "Navigator Heartland Greenway LLC" siekia nutiesti anglies dioksido surinkimo vamzdyną, kuriuo skystas anglies dioksidas būtų transportuojamas per penkias vidurio vakarų valstijas.

Spalio mėn. laiške Broekeriui Ajovos komunalinių paslaugų valdyba praneša, kad "Navigator" parengė pasiūlymą statyti ir eksploatuoti didelio masto anglies dioksido surinkimo vamzdynų sistemą jūsų apygardoje, kuri anglies dioksidą paverstų skystu pavidalu ir vamzdynais transportuotų į nuolatinę požeminę sekvestravimo vietą".

"Nežinau, ar tikrai turime daug įtakos sprendžiant šį klausimą apskrityje, - sakė Karteris.

Šokiruoja tai, kad nė viena vietos žiniasklaida nesivargina ūkininkams pasakyti, kad CO2 yra svarbiausia augalų augimui molekulė. Globalistai tiesiogine prasme užgrobia ūkininkų žemę, kad pastatytų terraformavimo infrastruktūrą, kuri galiausiai padarys pasėlius beveik neįmanomus auginti.

Tai nenuginčijamas mokslinis faktas. Visa tai patvirtina fotosintezės procesas (žr. toliau).

CO2 šalinimas iš atmosferos paralyžiuoja fotosintezę, kuri yra anglies pagrindu sukurtos gyvybės Žemėje pagrindas.

Visiems augalams reikia CO2, kad galėtų vykdyti fotosintezę - svarbiausią biocheminį procesą gyvybei Žemėje. Be CO2 visa gyvybė planetoje nustoja egzistuoti.

Fotosintezė turi tris sąnaudas: Saulės šviesa, vanduo ir anglies dioksidas. Iš šių trijų medžiagų augalai gamina energiją, kad galėtų augti ir klestėti. Be CO2 visi augalai visoje planetoje žūsta.

atmosfera, dekarbonizacija, depopuliacija, blogas klimatas, botanika

Visi žmonės (ir gyvūnai) yra sudaryti iš anglies, o didžioji jos dalis atsiranda atmosferoje. Vykstant fotosintezei, augalai naudoja anglį įvairioms molekulėms ir baltymams gaminti, o kai žmonės valgo augalus ar gyvūnus, jie sunaudoja ore buvusią anglį.

Kitaip tariant, visi žmonės yra sudaryti iš ore esančios anglies, o be anglies, esančios atmosferoje, žmonių gyvybė planetoje negalėtų egzistuoti.

Anglies dioksidas yra gyvybės Žemėje "dieviškoji molekulė", o anglis - "dieviškasis elementas", kuris palaiko visą gyvybę. Kai Žemės atmosferoje buvo daug anglies dioksido, ji buvo žalesnė, drėgnesnė ir vešlesnė, o didžiuliai atogrąžų miškai dengė teritorijas, kurios dabar yra dykumos (pavyzdžiui, daugelis Artimųjų Rytų vietovių). Kai CO2 atmosferoje sumažėja, Žemė tampa šaltesne, sausesne, nederlingesne planeta, kurioje maisto produktų gamybos galimybės yra daug mažesnės.

Kai NASA kalba apie Marso terraformavimą ir jo pavertimą planeta, kurioje galėtų augti miškai, gyvūnai, upės, vandenynai ir žmonių kolonijos, molekulė Nr. 1, kurios reikia tam pasiekti, yra anglies dioksidas. Marso dabar negalima terraformuoti todėl, kad jame trūksta anglies dioksido.

Jei iš Žemės atmosferos pašalinsite CO2, ji taps panašesnė į Marsą: Be gyvybės, šalta ir visiškai netinkama žmonėms išgyventi. Taip iš esmės sunaikinsite žmonijos civilizaciją planetos mastu. CO2 pašalinimas iš atmosferos yra planetos masto genocidas.

Tačiau būtent to ir siekiama Heartland Greenway projektu, ir visa tai daroma kalbant apie "anglies dioksido pėdsako mažinimą".

Dekarbonizacija - tai depopuliacija

Karas su anglies dioksidu yra karas su anglies dioksido pagrindu sukurta gyvybe... ir tai esame mes! "Dekarbonizacija" yra depopuliacija. Panaikinti anglį reiškia panaikinti žmonių rasę.

Be to, uždarant iškastinio kuro vamzdynus kėsinamasi į Haberio procesą (Haber process), kuriame angliavandeniliai naudojami azotui (esančiam ore) paversti amoniaku (NH3), todėl azotas tampa prieinamas augalams. Maždaug pusė dabartinių pasaulio gyventojų, norėdami maitintis, priklauso nuo Haberio proceso. Be angliavandenilių pusė pasaulio tiesiog miršta iš bado. Gamtinių dujų, naftos ir iškastinio kuro tiekimo nutraukimas yra tiesioginis išpuolis prieš Haberio procesą, o tai reiškia, kad trąšų gamyba bus nutraukta (tai jau vyksta). Be trąšų negalima išmaitinti pasaulio. O be pigių angliavandenilių, gaunamų iš iškastinio kuro, negalima gaminti trąšų.

atmosfera, dekarbonizacija, depopuliacija, blogas klimatas, botanika

Masinis badas jau yra numatytas 2022 m., jis palies daugumą besivystančių šalių ir net kai kurias pirmojo pasaulio šalis.

Kitais metais masinis badas įvyks dėl trąšų gamybos nutraukimo. Tačiau norint visiškai pašalinti CO2 iš atmosferos, prireiks daugybės metų, o gal net dešimtmečių, kad būtų visiškai įgyvendinta planetos terraformacija. Bandomieji projektai pradedami vykdyti jau dabar, o jiems finansuoti naudojama atspausdinta fiat valiuta. Kai koncepcija bus įrodyta, jie išplės savo terraformavimo mašinas po visą planetą, apiplėšdami atmosferą ir atimdami iš visų augalinių organizmų molekules, kurios labai reikalingos maistui, deguoniui ir biologinei įvairovei gaminti.

Apdulkintojai žlugs. Maisto pasėliai sunyks. Žmonių civilizacija bus visiškai sunaikinta. Dekarbonizacija yra totalus karas prieš gyvybę Žemėje.

Jei nesustabdysime dekarbonizacijos, gyvybė Žemėje nustos egzistuoti tokia, kokią ją pažįstame.

Esame užpulti planetos mastu. Žmonija turi duoti atkirtį arba žūti.

Visą informaciją sužinosite šiandienos bombos pavidalo podkaste:

Taip pat būtinai kiekvieną dieną žiūrėkite Brighteon.TV, kur rasite tiesiogines laidas ir transliacijas su daugiau nei 30 laidų vedėjų. Arba skaitykite mus planet-today.com.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau