Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 12

CDC direktorius interviu metu pripažino, kad "žmonės miršta nuo vakcinos"

(Paranormal) Duodama tiesioginį interviu "PBS NewsHour", Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) direktorė Rochelle Walensky suklydo sakydama "žmonės miršta nuo šios VAKCINOS", o ne "žmonės miršta nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19)".

Ši klaida leidžia manyti, kad kažkas negerai - ar tai būtų vakcinos veiksmingumas, ar ryšys tarp skiepų ir mirčių.

Tiesioginio interviu metu laidos vedėja Džudi Vudruf (Judy Woodruff) ir Valenskis (Walensky) kalbėjo apie naujus COVID-19 atvejus Jungtinėse Valstijose. Nerimą kelianti Walensky Freudo klaida buvo užfiksuota vaizdo kamera.

Baigdama interviu, Woodruff kalbėjo apie tai, kad COVID-19 atvejų ir mirčių skaičius šalyje vis dar yra per didelis. Tada ji paklausė Walensky, kada COVID mirčių skaičius "bus maždaug toks, koks yra įprasto gripo atveju", arba ar toks scenarijus apskritai įmanomas, atsižvelgiant į tai, kaip pandemija nusiaubė viso pasaulio šalis.

Walensky paminėjo, kad susirgimų skaičiaus mažėjimas teikia vilčių, kartu pripažindama, kad COVID-19 mirčių skaičius yra didelis. "Mes žinome, kad žmonės, kurie miršta nuo šios vakcinos, - pasakė Walensky, o po to padarė pauzę ir pasitaisė.

Ji tęsė sakydama, kad yra didesnė tikimybė, jog žmonės mirs nuo koronaviruso, jei liks neskiepyti. Walensky pridūrė, kad žmonės gali sustabdyti infekcijas skiepydamiesi, nors duomenys rodo, kad liga vis tiek gali plisti net ir tarp paskiepytųjų.

Walensky pridūrė, kad CDC deda visas pastangas, kad pateiktų informaciją ir įtikintų žmones skiepytis, nes dauguma mirčių nuo COVID-19 yra "išvengiamos mirtys".

Kitos šalys pripažino mirčių nuo vakcinos atvejus

Nors CDC, Maisto ir vaistų administracija (FDA), J. Bideno administracija ir pagrindinė žiniasklaida nusprendžia ignoruoti mirčių nuo vakcinų atvejus, kitos šalys, pavyzdžiui, Jungtinė Karalystė ir Australija, pripažino kai kurias mirtis, kurias tiesiogiai sukėlė vakcinos nuo koronavirusų.

Gegužės mėn. Lisa Shaw, apdovanojimą pelniusi BBC radijo laidų vedėja, mirė hospitalizuota po to, kai ją ištiko kraujo krešuliai. Prieš susirgdama ji pasiskiepijo "AstraZeneca" COVID-19 vakcina.

Pasak jos šeimos pareiškimo, 44 metų L. Shaw praėjus savaitei po skiepijimo pasireiškė "stiprūs" galvos skausmai. Po kelių dienų ji sunkiai susirgo.

Shaw mirė gegužės 21 d. Niukaslo karališkojoje Viktorijos ligoninėje po to, kai dėl kraujo krešulių ir kraujavimo buvo gydoma intensyviosios terapijos skyriuje.

Teigiama, kad su "AstraZeneca" vakcina siejama krešulių susidarymo rizika 40 metų ir vyresniems žmonėms yra viena iš 100 000. Teigiama, kad bet kokio amžiaus žmonių mirties dėl kraujo krešulio rizika yra maždaug viena iš milijono.

Rugpjūčio mėnesį Terapinių prekių administracija (TGA) pranešė, kad 34 metų moteriai iš Naujojo Pietų Velso (Australija) išsivystė kraujo krešėjimo sindromas, susijęs su "AstraZeneca" vakcina. Moteris mirė rugpjūčio 4 d., išsivysčius trombozės su trombocitopenijos sindromui (TTS).

TGA pareiškime teigiama, kad TTS "yra retas įvykis, susijęs su rimtais kraujo krešuliais esant mažam trombocitų skaičiui". Tačiau skirtingai nuo kitų krešėjimo būklių, TTS sukelia imuninės sistemos reakcija į "AstraZeneca" vakciną.

Galbūt Walensky vis dėlto neklysta. Žmonės iš tiesų miršta nuo COVID-19 vakcinų.

Būkite budrūs ir apsilankykite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau apie vakcinų sukeltas mirtis ir sužalojimus, apie kuriuos nepranešė pagrindinė žiniasklaida.

Šaltiniai:

InfoWars.com

PBS.org

Standard.co.uk

SkyNews.com.au

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Nuo tokių pyragaičių nestorėjama. Užsirašykite receptą – ir skanu, ir nekenkia!

Šaldytuve liko neišgerta kefyro stiklinė, o jūs nežinote, ką su ja daryti? Pasigaminkite šiuos skanius pyragėlius! Be to šie pyragėliai paruošiami neįtikėtinai greitai, nereikia mielių, nereikia sugaišti laiko pasigaminti tešlą...

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau