Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Lapkričio » 18

Garstyčios nuo peršalimo

Daugelis skaitytojų turi prisiruošę vaistažolių, uogų ir t.t. atsargų. Kiekviena vietovė turtinga savais vaistiniais augalais. Bet tie, kurie neprisirenka vaistažolių, gali pasigydyti ir kitais būdais. Kai aš peršalu, į šiltą vandenį įdedu žiupsnelį geriamosios sodos ir šiuo tirpalu plaunu kojas, paskui sausai nuvalau, o kojų padus kruopščiai ištrinu odekolonu. Į kojines įberiu saujelę sausų garstyčių, apsimaunu kojines ir taip vaikštau. Galima palikti garstyčias ir nakčiai.

Jei procedūras atliksite laiku ir neužleisite peršalimo, tai negalavimą įveiksite greitai. Kartu pageidautina gerti laki-šių, čiobrelių, raudonėlių arbatą su medumi, kas kokią turi.

Bet jei neturite medaus ir vaistažolių, užteks ir garstyčių.

Skaudantiems sąnariams tiks kaštonų vaisiai. Reikia surasti vos išsiskleidusį vaisių, galima imti ir neišsiskleidusį, jis pagulės namie ir išsiskleis. Išimtus branduolius įdėkite į stiklainį, užpilkite degtine, kad jie pilnai panirtų skystyje, pastatykite į tamsią vietą, retkarčiais supurtykite. Po 10 dienų galite įtrinti sąnarius.

Mano mama pagal šį receptą gydė kojas ir niekada nenaudojo jokių kitokių tepalų. Kojas visada plovė šiltu vandeniu su žiupsneliu geriamosios sodos.

peršalimas, garstyčios, liaudies medicina

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau