Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 19

Močiučių receptai plaukų augimui skatinti

Pirmiausia reikia išvalyti žarnyną ir kepenis, nes plaukai nėra atskiras organas. Pasitarkite su gydytojais - dermatologu ir neuropatologu. O paskui galima naudotis ir močiučių receptais.

♦ Paimkite vidutinio dydžio svogūno galvutę, nuvalykite lukštus, supjaustykite, sudėkite į stiklinę, iki pusės pripildytą romo.

Laikykite parą, paskui nuspauskite. Skysčiu įtrinkite plaukų odą. Labai efektyvi priemonė nuo plaukų slinkimo.

♦ Gerai sumaišykite 1 kiaušinio trynį ir 1 valgomąjį šaukštą degtinės. Mišinį įtrinkite į galvos odą. Po 30-40 minučių gerai perskalaukite plaukus šiltu vandeniu.

♦ Štai dar viena gera priemonė plaukų augimui skatinti. Paimti 20 g varnalėšų šaknų, užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 20 minučių, paskui virti, kol nuvirs pusė skysčio. Tada palaikyti šiltoje vietoje, kad nusistovėtų. įtrinti į plaukų šaknis.

♦ Dar vienas geras patarimas: neplaukite galvos jokiu šampūnu. Tai kenksminga, chemija. Ne visų plaukų šaknys ją priima.
Kiekvienas turi savą jautrumą vienokiai ar kitokiai cheminei sudėčiai, o šampūnas - tai chemija. Plaukite galvą tik paprastu muilu be dažiklių ir nereikalingų priedų.

Naudinga perskalauti, net plauti plaukus lietaus vandeniu, žiemą - tirpintu sniegu. Kad plaukai gerai kvepėtų ir blizgėtų, naudokite stiprią arbatą su mėtomis ir citrinų sultimis.

Ir - tegul auga kasos iki žemės. Sveikatos jums ir gražių plaukų.

Svarbiausias mano kaip gydytojo patarimas - gyvenkite sveikai. Nevartokite alkoholio, nerūkykite, mankštinkitės, kasdien bėgiokite 10 km krosą, grūdinkitės, apsipilkite šaltu vandeniu, žiemą maudykitės sniege. Sodyboje, jei tokią turite, ar kitur visą vasarą vaikštinėkite basomis, ir ne tik po švelnią, žalią žolytę, bet ir po akmenėlius. Ir bent 2 kartus per savaitę nueikite į pirtį. Ir jums visada bus 20 metų.

Reikia daug dirbti su savimi ir dažniau kartoti: “Aš turėsiu gražius, ilgus plaukus” Tikėkite tuo, ir jums pasiseks.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 07:30 Meilei nereikia aukų: niekada nedarykite šių 11 dalykų dėl vyro
Mylėti kitą žmogų yra nuostabu, tačiau svarbu nepamiršti savęs. Santykiuose neturi būti begalinių aukų ar taikstymosi, dėl kurio jaučiatės nelaimingos.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:17 Meilės horoskopas visiems Zodiako ženklams nuo 6.05 iki 12.05.2024
Pirmoji savaitės pusė ir dvi paskutinės savaitės dienos yra palankesnės ir palankios spręsti daugelį meilės klausimų, susikaupusių per retrogradinį Merkurijų.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:07 Gegužės 6 d. horoskopas: Vienišas Mėnulis nėra tas, kuris neturi šeimos
Šiandien, 2024 m. gegužės 6 d., žvaigždės kviečia mus į įdomią kelionę po astrologijos pasaulį, kur kiekvienas Zodiako ženklas žada nuostabių atradimų ir svarbių pamokų. Kartu pažvelkime, ką žvaigždės yra paruošusios kiekvienam iš mūsų....

Skaityti daugiau