Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugsėjo » 4

Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų

Aš gaminu būtent taip!

Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus (virtuvė - paranormal.lt).

Jums reikės, nei daug, nei mažai:

Įdaras – 500 gr.

Bulvės – 2 vnt.

Svogūnas – 1 vnt.

Česnakas – 2-3 skiltelės.

Duonos – 3 riekelės

Grietinės  - 1-2 šaukštai

Sviestas – 50 gr.

Druska -1/2 šaukštelis

Juodieji pipirai pagal skonį.

Gaminimas:

Norėdami pradėti, nepamirškite 3 duonos riekeles užmerkti vandenyje.

2 vidutines bulves sutrinkite smulkia tarka.

3 skilteles česnako ir 1 svogūną susmulkinkite maišykle.

Į dubenį dedame 500 gramų maltos mėsos, sudedame svogūnus su česnaku, bulves, gerai išspaudžiame duoną ir dedame į faršą gerai sumaldami.

Įberkite pusę šaukštelio druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Dabar įdėkite 1-2 šaukštus grietinės, ji suteiks daugiau švelnumo ir sultingumo kotletams. Sumaišykite ir atmuškite maltą mėsą.

Kepimo skardą sutepkite augaliniu aliejumi.

Formuojame kotletus, apie 80-90 gramų ir dedame į kepimo skardą, tam tikru atstumu vienas nuo kito. Iš tokio kiekio maltos mėsos išeina 11 kotletų.

Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Ištraukiame juos ir aptepame sviestu, negailėkite, reikia apie 50 gramų sviesto.

Ir įdėkite atgal kotletus į orkaitę 15 minučių. Išėmus kepimo skardą su kotletais dar kartą iš kepimo skardos likusio sviesto juos sutepame.

Išsami informacija apie patiekalą ir maisto gaminimą galite pamatyti trumpame vaizdo įraše žemiau.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar