- 13.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 1660 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Kiauliena - 1 kg;
Svogūnai -2 vnt.;
Batonas - 7-8 riekelės;
Vanduo - batonui išmirkyti;
Vanduo - 100-150 ml;
Švieži krapai - saujelė;
Druska, malti juodieji pipirai;
Džiūvėsėliai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą paskaniname druska, pipirais, kapotais krapais, pilame 100-150 ml vandens ir gerai išmaišome, išminkome. Minkymo metu imame didelę dalį mėsos ir metame į tą patį indą. Tai darome keliolika kartų. Tai vadinama mėsos mušimu, kotletai nuo šio veiksmo bus minkšti ir sultingi. Sudrėkintomis rankomis formuojame kotletus ir kepame įkaitintame aliejuje, ant silpnos ugnies, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Kiaulienos kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau